Jump to content
An00bY

Detectiv

Recommended Posts

Posted

• Acest job este unul legal si se ocupa cu detectarea jucatorilor pe harta.
  • Locatia job-ului poate fi gasita aici.
  • Comenzile disponibile jucatorilor pe server sunt:

- /find - aceasta comanda este folosita pentru a detecta un jucator pe harta

Aici puteti discuta despre tot ce tine de acest job.

Posted

In momentul in care dai /find "nume"/"player id " dispar toti ceilalti playeri de pe mini map inclusinv big map si iti apare un "checkpoint care se misca de culoare rosie" !

Sper ca ti-am fost de folos !

Posted

Nu poti sa castigi bani din jobul asta?

Nu , te ajuta cand esti politist / fbi / ng / hitman .

Te ajuta sa gasesti persoana dorita pe harta

Posted

E un job util chiar si civil fiind, ..te ajuta la eventuri. Ce nu inteleg este ce face comanda /checkpoint ...pt ca mai nou am vazut c-o are si p'asta la job ..dar n-o pot folosi. Daca dau /fins, iar apoi /checkpoint ..imi zice ca trebuie sa astept 2 minute, daca procedez invers ..incep prin a da /checkpoint ..imi zice ca nu am dat /find :)

Posted

Este un job foarte util pentru cei din PD/FBI/NG

nu uita de Hitman Agency .

Fiind membru al fortelor de ordine acesta este jobul pe care il am, dar la skill 5 e fain ca nu trebuie sa mai astepti 2 minute pentru a da dinnou /find

Guest PaulKiller1
Posted (edited)

Se face vreun ban din acest job?

// warn -up , daca citeai mai sus iti gaseai raspunsul

Edited by KiD
Posted

care e profitul acestei meseri ?

Nu faci niciun ban, dar daca faci skil 5 si intri intr-un departament de politie iti va fi de mare folos si iti va aduce si multi bani.

Posted

Care sunt rank-urile acestui job ? Parca era la 50 de find-uri avansai la rank 2 si iti tinea in jur de 5 secunde pe harta jucatorul ..stiu doar ca ultimul rank nu mai aveai timp de asteptare si era vreo 10 secunde pe harta jucatorul..lamuriti-ma si pe mine .

Posted

Care sunt rank-urile acestui job ? Parca era la 50 de find-uri avansai la rank 2 si iti tinea in jur de 5 secunde pe harta jucatorul ..stiu doar ca ultimul rank nu mai aveai timp de asteptare si era vreo 10 secunde pe harta jucatorul..lamuriti-ma si pe mine .

50-skill 2

100-skill 3

150-skill 4

200-skill 5

La fiecare skill,apare mai multe secunde jucatorul pe harta (2-3 secunde).Cand faci skill 5,apare 10 secunde dar nu te mai pune sa astepti 2 minute (poti cauta intr-un minut,5-6 jucatori)

Posted

50-skill 2

100-skill 3

150-skill 4

200-skill 5

La fiecare skill,apare mai multe secunde jucatorul pe harta (2-3 secunde).Cand faci skill 5,apare 10 secunde dar nu te mai pune sa astepti 2 minute (poti cauta intr-un minut,5-6 jucatori)

Mersi mult, dar unde ai gasit skill-urile ? Ca in joc la help nu le-am gasit ..

Posted

poti sa imi spui si mie care ii faza cu detectivu? adica cu jobu de detectiv? ....ca nu prea am inteles din joc :-s

Posted

Te folosesti de el pentru a gasi un anumit jucator prin comanda /find, acest job este in special pt pd/ng/fbi si hitman (de ei este folosit mai mult)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...