Jump to content
An00bY

Car Mechanic

Recommended Posts

Posted

• Acest job este unul legal si se ocupa cu repararea si alimentarea vehiculelor.
  • Locatia job-ului poate fi gasita aici.
  • Comenzile disponibile jucatorilor pe server sunt:

- /refill - aceasta comanda este folosita pentru a alimenta un vehicul contra unei sume de bani

- /repair - aceasta comanda este folosita pentru a repara o masina contra unei sume de bani

- /accept repair - aceasta comanda este folosita pentru a accepta o comanda facuta de un jucator

Aici puteti discuta despre tot ce tine de acest job.

Posted

Trebuia lasat job secundar si pt civili si restu .. e foarte util...

Nu mai avea rost factiunea UST

Aici as putea sa te contrazic,pentru ca: Cei din fortele de ordine,mafiotii si gangsterii nu ar avea rost sa-si ia acest job deoarece au nevoie de detectiv (in cazul Pd/fbi/ng ) si arms dealer/drugs dealer in cazul mafiotilor si gangsterilor.

Oricum,sunt solicitati destul de putin cei din UST deci in mare parte ai dreptate.

Guest Bib3l0w
Posted

Acesta este un job , din care chiar faci bani , daca esti incepator

Guest Mihai Razvan
Posted

Pai ... vad ca este Bug la /duty, iar Tow Truckurile sunt degeaba puse, nu merg luate. :(

Posted

E fain job-ul, dar am observat ca UST cu skill 5 abuzeaza uneori de /repair .. :) poate ar trebuii sa se faca ceva in legatura cu asta, mai multa atentie catre cei cu skill 5. :-?

Posted

E fain job-ul, dar am observat ca UST cu skill 5 abuzeaza uneori de /repair .. :) poate ar trebuii sa se faca ceva in legatura cu asta, mai multa atentie catre cei cu skill 5. :-?

S-a facut o sugestie, se discuta despre chestia asta.:)

Posted

Au propus asta insa mi se pare incorect deodata ce intre skill 1 si 5 este drum lung....adica este treaba lor(a noastra) si ne o asumam pe riscul nostru.Cei care fac abuz de repair/refill pot fi sanctionati atunci cand sunt atacati sau isi folosesc comenzile la eventuri.

Posted

Este un job foarte bun , dar acest job il merita cei din UST .. Este mai bine asa , deoarece daca ar fi FREE jobul factiunea UST ce rol ar mai avea? Este foarte bine asa ! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...