An00bY Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Acest job este unul legal si se ocupa cu repararea si alimentarea vehiculelor. Locatia job-ului poate fi gasita aici. Comenzile disponibile jucatorilor pe server sunt: - /refill - aceasta comanda este folosita pentru a alimenta un vehicul contra unei sume de bani - /repair - aceasta comanda este folosita pentru a repara o masina contra unei sume de bani - /accept repair - aceasta comanda este folosita pentru a accepta o comanda facuta de un jucator Aici puteti discuta despre tot ce tine de acest job.
Sevraje Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 am vazut ca a fost scos acest job.. o sa fie adaugat inapoi? sau doar membrii UST au acces la comenzile de mecanic?
Sonicutz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Cel mai bine sa aibe doar UST,pt ca ne putem si noi repara masinile pe I din orase....bafta LINK MANIA!
CristyTheKnight Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 sunt de acord si eu dekt UST merita asta 1
Dariusus Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Trebuia lasat job secundar si pt civili si restu .. e foarte util...
Mihnea Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Trebuia lasat job secundar si pt civili si restu .. e foarte util... Nu mai avea rost factiunea UST
Dariusus Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Trebuia lasat job secundar si pt civili si restu .. e foarte util... Nu mai avea rost factiunea UST Aici as putea sa te contrazic,pentru ca: Cei din fortele de ordine,mafiotii si gangsterii nu ar avea rost sa-si ia acest job deoarece au nevoie de detectiv (in cazul Pd/fbi/ng ) si arms dealer/drugs dealer in cazul mafiotilor si gangsterilor. Oricum,sunt solicitati destul de putin cei din UST deci in mare parte ai dreptate.
CristyTheKnight Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 nu este adevarat civilii nici nsh unii ce este un repair refill deci km este in momentul asta este bn
Guest Bib3l0w Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Acesta este un job , din care chiar faci bani , daca esti incepator
Refl3x Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Se castiga in special la membri di ust ei se ocupa mai mult cu asta eu asa cred ...
Guest Mihai Razvan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Pai ... vad ca este Bug la /duty, iar Tow Truckurile sunt degeaba puse, nu merg luate. :(
CristyTheKnight Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 te referi la cele de la tuning SF?da spune k nu sunt mecanic auto degeaba sunt puse ai dreptate
tweeZ- Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 E fain job-ul, dar am observat ca UST cu skill 5 abuzeaza uneori de /repair .. :) poate ar trebuii sa se faca ceva in legatura cu asta, mai multa atentie catre cei cu skill 5. :-?
Arome.LinkMania Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 E fain job-ul, dar am observat ca UST cu skill 5 abuzeaza uneori de /repair .. :) poate ar trebuii sa se faca ceva in legatura cu asta, mai multa atentie catre cei cu skill 5. :-? S-a facut o sugestie, se discuta despre chestia asta.:)
CristyTheKnight Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 E fain job-ul, dar am observat ca UST cu skill 5 abuzeaza uneori de /repair .. :) poate ar trebuii sa se faca ceva in legatura cu asta, mai multa atentie catre cei cu skill 5. :-? Au propus asta insa mi se pare incorect deodata ce intre skill 1 si 5 este drum lung....adica este treaba lor(a noastra) si ne o asumam pe riscul nostru.Cei care fac abuz de repair/refill pot fi sanctionati atunci cand sunt atacati sau isi folosesc comenzile la eventuri.
Op3n Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 E misto dar cel mai mult se bazeaza Ust pentru jobul asta
lolflamE Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Doar daca esti UST poti fi mecanic. Lasa spamul. :tiphat:
Tzon Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cand esti la un event e foarte bun accest job ..:) faci multi bani daca esti ust.:).
freezeR Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Este un job foarte bun , dar acest job il merita cei din UST .. Este mai bine asa , deoarece daca ar fi FREE jobul factiunea UST ce rol ar mai avea? Este foarte bine asa ! :D