Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Rahann

gisulapu

Recommended Posts

Guest Rahann
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408765

in copilarie vorbeam ff des limba intoarsa(ne credeam mai interesaanti)))

in fine,ideea este alta daca vb limba intoarsa sa inteleg ca nu se da ss?

exp:

''morfeu gisu lapu ierefra!'' valabil si ptr zorro:)

as vrea sa mai stati putin la sfat si luati decizia corecta

ija zicea ca nu conteaza in ce limba injuri,tot se da ss(ma rog nu-i injuratura,dar na limbaj aiurea)

intrebarea mea este Daca vb limba intoarsa(cuvinte obscene gen nick-ul aluia) sa da ss sau nu?

Guest smiley_real92
Posted

daca tot e la diverse..

grija asta ai u frate?

Guest smiley_real92
Posted

da blea..e bun,paste fericit!

Posted

Bun sa presupunem ca a injurat pe ... asa spusa limba ... vine unu la mine si imi spune gisu ... eu clar o sa ii spun ca nu e normal din moment ce scrie intr-o limba care nu exista si nici nu inteleg ce vrea sa-mi spuna !

Totusi sa nu cautam motive de limbaj chiar asa ...

Posted

eu am postat ca nu mi se pare normal sa fine numele asta .... iei suspend in paula mea . daca pui numele asemanator cu un admin ..

pai ce paula mea acum . eu imi iau suspend pe forum ...si el are numele Gisulapu si nu ia suspend ... e o faza de Caco dontknow.gif

Posted

' date='26 April 2011 - 09:26' timestamp='1303802816' post='5746909']

Bun sa presupunem ca a injurat pe ... asa spusa limba ... vine unu la mine si imi spune gisu ... eu clar o sa ii spun ca nu e normal din moment ce scrie intr-o limba care nu exista si nici nu inteleg ce vrea sa-mi spuna !

pai si pana la urma se da ss sau nu pentru acest limbaj ? sa stim si noi

Posted

limbajul este intotdeauna interpretabil, depinde intotdeauna de context. nu poti spune clar cuiva daca se da suspend pentru o anume chestie, sau fraza, pentru ca nu e standard precum o poza de spot.

cat de inapti credeti voi ca sunt moderatorii astia de nu-si dau ei seama ce inseamna gisulapu? si apoi dupa suspend veniti revoltati la banati cu un tupeu al dracu de meritati batuti cu ranga peste bot.

"ceeeeee-mi dai tu mie suspend pentru gisulapu, ceeeee, exista in dex? arata si mie dexu" 8-| maturizati-va dracului.

Posted

bny tu de bun ce ai fost ai ajuns fara moderator.

Tu aberezi ca defiecare data , odata ce folosesti un asemenea limbaj chiar nu conteaza contextul .!

Eu am intrebat clar daca se da ss pt asa ceva.! da sau nu !

Posted

limbajul este intotdeauna interpretabil, depinde intotdeauna de context. nu poti spune clar cuiva daca se da suspend pentru o anume chestie, sau fraza, pentru ca nu e standard precum o poza de spot.

cat de inapti credeti voi ca sunt moderatorii astia de nu-si dau ei seama ce inseamna gisulapu? si apoi dupa suspend veniti revoltati la banati cu un tupeu al dracu de meritati batuti cu ranga peste bot.

"ceeeeee-mi dai tu mie suspend pentru gisulapu, ceeeee, exista in dex? arata si mie dexu" 8-| maturizati-va dracului.

azi a fost o plangere in care x da pk lui y

y ii zice ''mm''

si o sa primeasca ss ptr limbaj(A venit careva sa se planga ca nu este in dex?)

daca tot iti dai seama ce zice ala.da-i ss si demonsteaza-i ce zice(gisu)

Posted

bny tu de bun ce ai fost ai ajuns fara moderator.

Tu aberezi ca defiecare data , odata ce folosesti un asemenea limbaj chiar nu conteaza contextul .!

Eu am intrebat clar daca se da ss pt asa ceva.! da sau nu !

:)) dupa razboi...uite ce de viteji. imi place ca deschizi gura cand trebuie. ;)

ma tu ce crezi? mintea ta aia atrofiata ce crede despre asemenea conceptii? se da sau nu suspend?

nu te mai ingrijora tu de moderatoru meu, pana nici eu nu ma ingrijorez de el, dar ma bucur ca am ramas cu fani. xD

Posted

:)) dupa razboi...uite ce de viteji. imi place ca deschizi gura cand trebuie. ;)

ma tu ce crezi? mintea ta aia atrofiata ce crede despre asemenea conceptii? se da sau nu suspend?

pai ma simpaticule ia fi atent aici ce zice Creator

' date='26 April 2011 - 09:26' timestamp='1303802816' post='5746909']

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408765 aici nu s a luat ss :> ah tu uitai.. iar postasi fara citesti despre ce e vorba.. #-o

Noi vrem un raspuns simplu de la un admin . : limbaju e admins ? Nick-ul la caractere; guilda de genu sunt admise . sa stim si noi ce si cum sta treaba.. sa numai postam aiurea ..

Posted

Cand nu aveti ce face si nu este nici un scandal pe rol se gaseste imediat un topic de aruncat cu noroi nu?

Se da sau nu se da? Asta-i intrebarea care nu ne lasa sa dormim...

Referitor la acel topic, daca acel "gisulapu" era aruncat intr-o conversatie(cu tenta jignitoare), da , era de suspend.

Atata timp cat acel caracter nu a insultat pe nimeni nu cred ca este cazul sa aruncam cu suspenduri in stanga si in dreapta.

Incetati cu vanatoarea asta, closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...