SkullCandy... Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick in joc: SkullCandy Nick forum: SkullCandy... Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 8 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 5 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: consilieri;Smurd;The mafia Job (factiune) curent: Rankurile detinute in factiunile precedente: rank1/rank2/rank1 De ce ati parasit ultima factiune: pentru ca vreau sa incerc in national guard --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu arestarea suspectilor cu wanted intre 6 si 10. De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu de partea legii, si ca imi place sa fiu soldat. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: pai cam de la 11 dimineatza la 7 seara --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
stook Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:stook Nick forum:stook Alte nick-uri pe care le-ati avut:nu mai am avut Level-ul caracterului in joc:9 --------------------------------------------------- Varsta (reala):14 De cat timp joci:1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Job Taxi si rporter si Mecanic sfr Consilier medic Job (factiune) curent:Taxi Rankurile detinute in factiunile precedente: rank 1 nu prea am stat De ce ati parasit ultima factiune:ca nu mai imi place aacolo --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:ajutand oameni si arestand De ce doresti sa intri in Armata:pentru ca sunt lideri capabili si membri ff buni --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:aproape non stop --------------------------------------------------- Poza cu stats:View post on imgur.com Poza cu licentele:http://imgur.com/3N2uZ ---------------------------------------------------
Steven Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nick in joc:Steffy Nick forum:Steffy B Boy Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:12 --------------------------------------------------- Varsta (reala):14 De cat timp joci:aproape 1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Smurd, Ng, The Mafia, Triads Job (factiune) curent: daca voi fi acceptat imi voi lua detective Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 smurd si 1 la restul din pacate De ce ati parasit ultima factiune: nu imi place in mafia --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: w6-10, patrulare, asistare la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a este o factiune serioasa si doresc sa intru din nou in ea. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 depinde --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp025ej.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp026qv.png/
Paul Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Steffy - Acceptat pentru teste. (Sper sa nu ma dezamagesti)
Andrey1233 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick in joc: CelMaiTare13 Nick forum: Andrey1233 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10,Am Orele necesare Pentru Level-ul 12 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: Cam 6 luni Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: TheMafia,Smurd,Consilier,TheMafia,TheTriads,DNB Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 De ce ati parasit ultima factiune: O ne-intelegere Cu Colegii --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu Infractorii w6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Pentru Ca Imi Place Tot Ce Inseamna Siguranta Si Incredere ! --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-8 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/qh70eorpv/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/g9tizcm3h/ ---------------------------------------------------
BlackAngel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick in joc: Mitza Nick forum: BlackAngeel Alte nick-uri pe care le-ati avut: BlackAngel Level-ul caracterului in joc: 23 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: 3 ani si vro 4 -5 luni Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: TheTriads,DNB,FBI,SFR,Ballas,scoala,Ng,ust Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 , 2 , 4 , 1 , 3 ,1 , 4, 1 De ce ati parasit ultima factiune: mam certat cu 2 colegi si am fost demis.. ok 1 ma injurat al 2 facea misto si gesturi dealea ( sfr) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu Infractorii w6-10 si cu actionarea la war-uri De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca imi place sa ma lupt cu infractori de wanted mare si am experiente frumoase in ng:D --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-10 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ( am passed la licenta de arme trebuie sa mio dea un rank 3+ ) ---------------------------------------------------
Paul Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 CelMaiTare13 - Acceptat pentru teste. Mitza - Respins, Motiv : Mitza nu a stat 2 saptamani in factiune, nu mai poate intra intr-o factiune guvernamentala pana la data de 17.09.2012.
Berky Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick in joc: Berky Nick forum: Berky Alte nick-uri pe care le-ati avut: Berkybanat Level-ul caracterului in joc: 13 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani+ Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: F.B.I & Grove Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 2 De ce ati parasit ultima factiune?: Ban . --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Participarea la Blocaje , wanted cuprins intre 6 si 10 si sa patruleze .. De ce doresti sa intri in Armata: Sa apar cele 3 orase. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 h+ . --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licente: ---------------------------------------------------
dicugiovannino Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nick in joc:[smOkeRs]MaLboRo Nick forum:dicugiovannino Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:9 cu 100 rp. --------------------------------------------------- Varsta (reala):14 De cat timp joci:de 6-7 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:mafia,dnb,smurd,ust Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:MAFIA(1)DNB(1)SMURD(2)UST(2) De ce ati parasit ultima factiune:Am luat uninvite fiindca am omorat un membru din factiune.. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Blocaje, wanted 6-10 . De ce doresti sa intri in Armata:Fiindca vreau sa incerc si un departament...Am vrut fbi dar am hotarat sa intru NG, fiindca este treaba mai multa de facut;d! --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:8-9 depinde.. --------------------------------------------------- Poza cu stats:View post on imgur.com Poza cu licentele:View post on imgur.com --------------------------------------------
Chambers Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [ Pentru a depune o aplicatie trebuie sa indepliniti cerintele de aici si sa respectati modelul de mai jos. Model de aplicatie: Nick in joc:Chambers Nick forum:Chambers Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:11 --------------------------------------------------- Varsta (reala)19: De cat timp joci:de 9 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Dnb,Lsv,Smurd Job (factiune) curent:Camionagiu Rankurile detinute in factiunile precedente:1 De ce ati parasit ultima factiune:inactivitate --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:cu wanted 4+controale vamale De ce doresti sa intri in Armata:membri li lider capabil si vreau sa vad cu e --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
aliko Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:Westiee Nick forum:aliko Alte nick-uri pe care le-ati avut:ALiK Level-ul caracterului in joc:15 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci:1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Mafia Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:3 De ce ati parasit ultima factiune:Nu mai jucam. Acum m-am reapucat --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Prinderea infractorilor cu wanted intre 6 si 10 De ce doresti sa intri in Armata:Este o factiune foarte activa. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:3-4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://img703.imageshack.us/img703/130/samp003wdk.png Poza cu licentele: http://img193.imageshack.us/img193/9827/samp002hq.png ---------------------------------------------------
0megga Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nick in joc: Ffv Nick forum:0meGga Alte nick-uri pe care le-ati avut: Anarki99 Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 3 ani+ Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Ust,F.B.I,LSV Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc o factiune noua --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6-10,patrulare,blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a-mi face prieteni noi,sa fiu de partea legi --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Nu am orar fix --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Guest Tempest. Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick in joc: Blade Nick forum: Tempest. Alte nick-uri pe care le-ati avut: Michael Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: din aprilie Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Dnb , ballas. Job (factiune) curent: Civil (job NR) Rankurile detinute in factiunile precedente: dnb - 1 , ballas -3 De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in departamente. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu arestarea suspectilor ce incalca legea. De ce doresti sa intri in Armata: Sa arestez infractorii . --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5++ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
DFR Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick in joc: Stalker Nick forum: Relax1st Alte nick-uri pe care le-ati avut: El3mEnT(dupa wipe), ReLaX(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 30 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: LSV,SMURD,TheMafia,PD,FBI,NG,The Triads Job (factiune) curent: Civil ( job secundar - detectiv - skill 5 ) Rankurile detinute in factiunile precedente: 6,4,2,2,2,2,2 De ce ati parasit ultima factiune: Sunt mai multe motive, dar pot sa spun ca nu mai am placerea de kill/war/etc. momentan, ultimele luni in ganguri/mafii am fost... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6+, Patrule, Blocaje... De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu un om de-al legii :) --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Luni - Vineri (9-12 si 19-23 - in timpul scolii , 9-24 in vacante) , Sambata - Duminica ( 9-24 ) --------------------------------------------------- Poza cu stats: Click Poza cu licentele: Click
sonyblack Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick in joc: [sonyblack]gabi Nick forum: sonyblack Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Ust,The triads,sfr Job (factiune) curent: Civill Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 2 1 De ce ati parasit ultima factiune: din cau liderului ca nu era de treaba --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted De ce doresti sa intri in Armata: Sa ajut aceasta factiune --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Paul Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [sonyblack]gabi - Respins ( Cu ce se ocupa Armata: Wanted ??? )