Danutzu Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nick in joc:Danutzu Nick forum:danutzu96 Alte nick-uri pe care le-ati avut:Danutz Level-ul caracterului in joc:19 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 ani De cat timp joci:2 ani Sex (M/F):Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Smurd,Triade,Sfr,Ust,TheMafia,Scoala,Sfr,F.b.i Job (factiune) curent:Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:Smurd 4,Triade 1,Sfr 3,Ust 2,Themafia 1,SCoala 1,Sfr 2,F.B.I 1 De ce ati parasit ultima factiune:Am parasit ultima faciune deoarece nu puteam fi activ din cauza simularilor si am fost demis. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Armata se ocupa in special cu suspecti ce detin wantedul 6-10 De ce doresti sa intri in Armata:Eu imi doresc in armata deoarece este o faciune foarte puternica si sunt 2 lideri care sunt respectati de toti playeri. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:7-8 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/6hwgf6lnf/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/xvkizy4x3/
Guest VaLi12 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc: Erader Nick forum: VaLi12 Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala):12 De cat timp joci: 4luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd,SFR,UST Job (factiune) curent: UST Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,1,2 De ce ati parasit ultima factiune: M-am plictisit --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6+,patrulari prin orase,asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Sa mentin linistea publica --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
Guest VaLi12 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) :bananadance2: // warn up Edited May 12, 2012 by DRG
Ares Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Danutzu - acceptat pt teste Erader - esti RiscX, ai fost NG si ai dezamagit, deci respins
Orange Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick in joc: Orange Nick forum: OranGe. Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 23 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: aproape 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Grove, The Mafia, Scoala Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,3,4 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc ceva nou. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu jucatorii care au nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea prin LS, SF, LV si asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Sa pedepsesc jucatorii care incalca legile. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
nEmEsIsw0w Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc: nEmEsIsw0w Nick forum: nEmEsIsw0w Alte nick-uri pe care le-ati avut: --- Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: aproximativ 3 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SFR,The Mafia Job (factiune) curent: The Mafia Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 si 1 De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in Politie/Armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6-10,patrularea prin orase,participarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Este o provocare pentru mine --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
DFR Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nick in joc: El3mEnT Nick forum: Relax1st Alte nick-uri pe care le-ati avut: ReLaX(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 24 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SMURD,TheMafia,PD,FBI,NG,DNB,UST Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,2,2,2,2,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: UST nu era de mine, plictiseala, mie imi place sa port arme la mine, sa am parte de actiune. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wante 6+, Patrule, Blocaje... De ce doresti sa intri in Armata: Imi place sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+(In timpul scolii), 5+(In weekend), 7+(In vacante) --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses
DFR Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nick in joc: El3mEnT Nick forum: Relax1st Alte nick-uri pe care le-ati avut: ReLaX(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 24 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SMURD,TheMafia,PD,FBI,NG,DNB,UST Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,2,2,2,2,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: UST nu era de mine, plictiseala, mie imi place sa port arme la mine, sa am parte de actiune. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wante 6+, Patrule, Blocaje... De ce doresti sa intri in Armata: Imi place sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+(In timpul scolii), 5+(In weekend), 7+(In vacante) --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses Retrag! M-am gandit mai bine si vreau sa ma alatur unui gang, va rog sa ma scuzati!
BoBoTM Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nick in joc: b0b0tm Nick forum: BoBoTM Alte nick-uri pe care le-ati avut: cosminutzu (inainte de wipe) BooBooTm , BoBoTM Level-ul caracterului in joc: 22 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 19 De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Fbi,Ng,Sfr,Hitman Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6->10 De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune organizata si bine instruita --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Luni-Vineri: 2-3h; Week-end 3-4h; --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/f/10/samp001jn.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/f/442/samp002vzf.png/
Ciolosh Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick in joc: Ghiondes Nick forum: Ghiondes Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 1 an (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni,smurd,mafia,scoala,ust,ng,sfr,triads Job (factiune) curent:-civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,3,1,1,1,1,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: m-am saturat de jail --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10, ajutarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata : Este o factiune serioasa cu membri capabili --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses
Ares Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Respins - majoritatea rank-urilor tale au fost 1 => excursionist
Guest Valentin Trofin Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:RiscX Nick forum:Valentin Trofin Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc:8 --------------------------------------------------- Varsta (reala):13 De cat timp joci:2 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Politicieni,Smurd Job (factiune) curent:NR Rankurile detinute in factiunile precedente:4,4 De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa-mi incerc norocul in NG --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje,patrularea prin orase De ce doresti sa intri in Armata:Ptr. ca este o factiunea frumoasa cu membrii uniti --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:2+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
Ares Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Respins - ai fost demis dintr-o anumita cauza si eu nu te mai vreau in factiune
SmoKe16 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick in joc: Smoke16. Nick forum: Smoke16. Alte nick-uri pe care le-ati avut: Smoke16. Level-ul caracterului in joc: 12. --------------------------------------------------- Varsta (reala): I. Daniel De cat timp joci: Din Martie 2011. Sex (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , Bikers , Da Nang Boys. Job (factiune) curent: --. Rankurile detinute in factiunile precedente: 3 , 2 , 1, 1. De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in fortele de ordine. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted intre 6-10. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a aplica legea. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5+. --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/9cy74la1d/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/yx0hb0vf5/ ---------------------------------------------------
denis_pop Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick in joc: denis_pop Nick forum: denis_pop Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc:10 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci:6-7 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:SMURD,The Mafia,Triadele Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:1 1 2 De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca cred ca aici imi este locul. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje, De ce doresti sa intri in Armata:Pentru ca este o factiune serioasa cu oameni uniti. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/wakx6cp2l/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/wevqjp9cx/ ---------------------------------------------------
Ares Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Acceptat pt teste - ai 3 zile la dispozitie sa dai testele , in caz contrar esti respins!
VicToR_ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick in joc: mInd Nick forum: VicToR_ Alte nick-uri pe care le-ati avut: VicToR_ Level-ul caracterului in joc:23 --------------------------------------------------- Varsta (reala):18 De cat timp joci: din 2009 Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:PD,F.B.I,Armata,UST,dnb Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,2,2,3,3 De ce ati parasit ultima factiune:Am avut o perioada de inactivitate. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje, De ce doresti sa intri in Armata:Pt ca am mai fost si mi`a placut,si as vrea sa revin :) --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp000whq.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/138/samp001eg.png/ ---------------------------------------------------
Marian Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick in joc: kENNyy Nick forum: Marian Alte nick-uri pe care le-ati avut: ProToTyPe Level-ul caracterului in joc: 20 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: Din 2009 Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Departamentul de politie | Triade Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 3 2 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Lider de nota 10,organizata. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: In jurul de 4-5 ore. --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: # Imi cer scuze de activitatea pe server,am revenit. ## Am avut ceva probleme de sanatate.
Ares Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Acceptati pt teste - aveti 3 zile la dispozitie sa dai testele , in caz contrar sunteti respinsi!
Bassmaster Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nick in joc: BassMaster Nick forum: Bassmaster Alte nick-uri pe care le-ati avut: IceCube,Tekken Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 2010 Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Ballas, consilieri Job (factiune) curent: Cvil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in NG --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: cu suspectii cu wanted cuprins intre 6 si 10 De ce doresti sa intri in Armata: Imi place cum sunt organizati --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6,7 ------------------------------- -------------------- Poza cu stats: Click Poza cu licentele: Click ---------------------------------------------------