Ares Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 [blackAnGeeLL] - acceptat pt teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danutzu Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Nick in joc:Danutzu Nick forum:danutzu96 Alte nick-uri pe care le-ati avut:Danutz Level-ul caracterului in joc:19 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 ani De cat timp joci:2 ani Sex (M/F):Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Smurd,Triade,Sfr,Ust,TheMafia,Scoala,Sfr,F.b.i Job (factiune) curent:Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:Smurd 4,Triade 1,Sfr 3,Ust 2,Themafia 1,SCoala 1,Sfr 2,F.B.I 1 De ce ati parasit ultima factiune:Am parasit ultima faciune deoarece nu puteam fi activ din cauza simularilor si am fost demis. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Armata se ocupa in special cu suspecti ce detin wantedul 6-10 De ce doresti sa intri in Armata:Eu imi doresc in armata deoarece este o faciune foarte puternica si sunt 2 lideri care sunt respectati de toti playeri. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:7-8 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/6hwgf6lnf/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/xvkizy4x3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VaLi12 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc: Erader Nick forum: VaLi12 Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala):12 De cat timp joci: 4luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd,SFR,UST Job (factiune) curent: UST Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,1,2 De ce ati parasit ultima factiune: M-am plictisit --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6+,patrulari prin orase,asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Sa mentin linistea publica --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VaLi12 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) :bananadance2: // warn up Edited May 12, 2012 by DRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Danutzu - acceptat pt teste Erader - esti RiscX, ai fost NG si ai dezamagit, deci respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Nick in joc: Orange Nick forum: OranGe. Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 23 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: aproape 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Grove, The Mafia, Scoala Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,3,4 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc ceva nou. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu jucatorii care au nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea prin LS, SF, LV si asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Sa pedepsesc jucatorii care incalca legile. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Orange - acceptat pt teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
nEmEsIsw0w Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc: nEmEsIsw0w Nick forum: nEmEsIsw0w Alte nick-uri pe care le-ati avut: --- Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: aproximativ 3 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SFR,The Mafia Job (factiune) curent: The Mafia Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 si 1 De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in Politie/Armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6-10,patrularea prin orase,participarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Este o provocare pentru mine --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Acceptat pt teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Nick in joc: El3mEnT Nick forum: Relax1st Alte nick-uri pe care le-ati avut: ReLaX(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 24 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SMURD,TheMafia,PD,FBI,NG,DNB,UST Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,2,2,2,2,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: UST nu era de mine, plictiseala, mie imi place sa port arme la mine, sa am parte de actiune. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wante 6+, Patrule, Blocaje... De ce doresti sa intri in Armata: Imi place sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+(In timpul scolii), 5+(In weekend), 7+(In vacante) --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Nick in joc: El3mEnT Nick forum: Relax1st Alte nick-uri pe care le-ati avut: ReLaX(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 24 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SMURD,TheMafia,PD,FBI,NG,DNB,UST Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4,2,2,2,2,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: UST nu era de mine, plictiseala, mie imi place sa port arme la mine, sa am parte de actiune. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wante 6+, Patrule, Blocaje... De ce doresti sa intri in Armata: Imi place sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+(In timpul scolii), 5+(In weekend), 7+(In vacante) --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses Retrag! M-am gandit mai bine si vreau sa ma alatur unui gang, va rog sa ma scuzati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBoTM Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Nick in joc: b0b0tm Nick forum: BoBoTM Alte nick-uri pe care le-ati avut: cosminutzu (inainte de wipe) BooBooTm , BoBoTM Level-ul caracterului in joc: 22 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 19 De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Fbi,Ng,Sfr,Hitman Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6->10 De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune organizata si bine instruita --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Luni-Vineri: 2-3h; Week-end 3-4h; --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/f/10/samp001jn.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/f/442/samp002vzf.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Acceptat pt teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciolosh Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Nick in joc: Ghiondes Nick forum: Ghiondes Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 1 an (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni,smurd,mafia,scoala,ust,ng,sfr,triads Job (factiune) curent:-civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,3,1,1,1,1,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: m-am saturat de jail --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10, ajutarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata : Este o factiune serioasa cu membri capabili --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Respins - majoritatea rank-urilor tale au fost 1 => excursionist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valentin Trofin Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:RiscX Nick forum:Valentin Trofin Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc:8 --------------------------------------------------- Varsta (reala):13 De cat timp joci:2 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Politicieni,Smurd Job (factiune) curent:NR Rankurile detinute in factiunile precedente:4,4 De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa-mi incerc norocul in NG --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje,patrularea prin orase De ce doresti sa intri in Armata:Ptr. ca este o factiunea frumoasa cu membrii uniti --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:2+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Respins - ai fost demis dintr-o anumita cauza si eu nu te mai vreau in factiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmoKe16 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Nick in joc: Smoke16. Nick forum: Smoke16. Alte nick-uri pe care le-ati avut: Smoke16. Level-ul caracterului in joc: 12. --------------------------------------------------- Varsta (reala): I. Daniel De cat timp joci: Din Martie 2011. Sex (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , Bikers , Da Nang Boys. Job (factiune) curent: --. Rankurile detinute in factiunile precedente: 3 , 2 , 1, 1. De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in fortele de ordine. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted intre 6-10. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a aplica legea. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5+. --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/9cy74la1d/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/yx0hb0vf5/ --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Respins - esti pe blacklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_pop Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Nick in joc: denis_pop Nick forum: denis_pop Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc:10 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci:6-7 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:SMURD,The Mafia,Triadele Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:1 1 2 De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca cred ca aici imi este locul. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje, De ce doresti sa intri in Armata:Pentru ca este o factiune serioasa cu oameni uniti. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/wakx6cp2l/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/wevqjp9cx/ --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Acceptat pt teste - ai 3 zile la dispozitie sa dai testele , in caz contrar esti respins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicToR_ Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Nick in joc: mInd Nick forum: VicToR_ Alte nick-uri pe care le-ati avut: VicToR_ Level-ul caracterului in joc:23 --------------------------------------------------- Varsta (reala):18 De cat timp joci: din 2009 Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:PD,F.B.I,Armata,UST,dnb Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,2,2,3,3 De ce ati parasit ultima factiune:Am avut o perioada de inactivitate. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:wanted 6-10,asistarea la blocaje, De ce doresti sa intri in Armata:Pt ca am mai fost si mi`a placut,si as vrea sa revin :) --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp000whq.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/138/samp001eg.png/ --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Nick in joc: kENNyy Nick forum: Marian Alte nick-uri pe care le-ati avut: ProToTyPe Level-ul caracterului in joc: 20 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: Din 2009 Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Departamentul de politie | Triade Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 3 2 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Lider de nota 10,organizata. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: In jurul de 4-5 ore. --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: # Imi cer scuze de activitatea pe server,am revenit. ## Am avut ceva probleme de sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Acceptati pt teste - aveti 3 zile la dispozitie sa dai testele , in caz contrar sunteti respinsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassmaster Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Nick in joc: BassMaster Nick forum: Bassmaster Alte nick-uri pe care le-ati avut: IceCube,Tekken Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 2010 Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Ballas, consilieri Job (factiune) curent: Cvil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in NG --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: cu suspectii cu wanted cuprins intre 6 si 10 De ce doresti sa intri in Armata: Imi place cum sunt organizati --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6,7 ------------------------------- -------------------- Poza cu stats: Click Poza cu licentele: Click --------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...