Jump to content
lego_kid

Aplicatii SFR

Recommended Posts

Nickname:Randy_Viper

Level:9

Varsta(reala):14

Sex(masculin / feminin):Masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Casa dau o mana de ajutor Gangului si mai important liderului

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:stau dela ora 8 pana la 22 si afk sta cand merg la masa vreo 5 minute

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Arme Droguri

Nickname-uri anterioare:Soldatul[ROMAN]

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Factiuni precedente ( + rank ): SMURd rank 1 Consilier rank 2

Motto-ul personal:Nu renunta nici odata

Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/11/statusul.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ):http://imageshack.us/photo/my-images/62/samp048hp.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ):Randy_Viper sa nascut in orasul sau natal Los Antos. El a petrecut copilaria foarte frumos pana cant a venit dezastrul pe capul sau, la varsta de 20 de ani el a fost furat de la ai sai si lasat pe strazile intunecate ale San Fieroului si saracul a inceput sa caute mancare aapa si o casa unde sa poata dormi linistit , dar din pacate nimeni nul accepta si panaintr-o zi cand a fost gasit de niste Gangsteri care se numeau SFR si acei gangsteri lau luat si au incercat sa il ajute. El dupa un timp a vorbit cu liderul din SFR si ia cerut acestuia sa il bage in SFR si liderul ia spus in felul urmator:

-Tu vei face parte din SFR daca treci niste teste care concep in niste intrebari foarte precise si clare, Ai inteles!!??

La care Randy_Viper a spus: -Da am inteles, cand pot incepe?. Si liderul a spus: -Vei incepe acum.

Si randy_Viper a trecut testul cu succes full. Dar el dupa a avut o misiune foarte grea, trebuia sa se duca in teritorilu Ballas si sa ucida liderul acestora. El a cerut ca sa pota veni si cativa din SFR cu el, ca altfel nu putea face fata. Bun adoua zi sau dus si au inceput sa ciuruie pe toti din Ballas, dar au avut o mica mica problemuta :)) Liderul Ballas a fugit cu un motor de curse pe nume NRG-500, ei au luat imediat masinile si au tulito dupa el. Darliderul Ballas a fost cam cu capatana in nori, sa ratacit pe o alee veche si intunecata in cat nu puteai vedea nimic. Si SFR erau norocosi ca au avut ochelari cu raze imflarosi si au vazut in intunercul acela casi cand era lumina. Si lau vazut pe liderul Ballas el find fara nici un echipament nocturn casa poate vedea lau luat cu cutinul direct in spate si au tras si cu un deagle in capul sau, dupa au fost si putin speriati ca nu vor reusi sal assasineze dar au reusit si sau intors napoi la Baza SFR, si liderul a fost multumit si asa a continuat Randy_Viper

Link to comment
Share on other sites

Nickname: DeXyY

Level: 6

Varsta(reala): 16

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place cum lucreaza in echipa si cum se ajuta reciproc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8h/zi

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: trafic de droguri , trafic de arme , batalii cu alte gang-uri , rapiri , blocaje etc

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Factiuni precedente ( + rank ): politicieni ( rank 1)

Motto-ul personal: Niciodata nu ma las batut

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp047a.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://imageshack.us/photo/my-images/718/samp046do.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): DeXyY s-a nascut in orasul Los Santos , intr-o familie destul de saraca care locuia in cartierul groove . Parintii lui nu se descurcau prea bine cu banii , amandoi se chinuiau sa puna ceva pe masa . Pana cand intr-o seara 3 membrii din gangul groove au intrat peste ei in casa sa ii jefuiasca . Tatal lui DeXyY a inceput sa riposteze acesta fiind impuscat , in momentul acela cand DeXyY a vazut cum tatal lui se chinuie sa mai respire a fugit repede din casa , si s-a ascuns sub un pod din apropiere . Acesta a inceput sa fure masini , sa jefuiasca persoane pe strada , sa faca trafic cu droguri pana cand unul dintre cei 3 membrii groove l-a prins pe strada si i-a pus pistolu l-a cap . In momentul acela a crezut ca moare dar in a 2 a secunda sa auzit un motor ambalat cu putere , si cauciuri scartaind , erau 2 membrii din gangul San Fiero Rifa care i-au sarit in ajutor lui DeXyY . S-a gandit ca viata lui nu mai are rost dupa ce a aflat ca si mama lui a fost impuscata , asa ca acum vrea sa se razbuna pe toti membrii din gangul Groove Street.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: SotraX

Level: 6

Varsta(reala): 16 ani

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Deoarece am citi regulamentu si este un gang cu spirit de echipa si foarte unit

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 10-11 ore pe zi

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Acest gang se ocupa cu waruri , trafic de droguri si arme

Nickname-uri anterioare: SotraX

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Factiuni precedente ( + rank ):

- Inainte de wipe: ---

- Dupa wipe: Medici(3)

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

Poza cu /stats: 2a975dv.png

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): rrkv8n.png

Biografie ( minim 100 cuvinte ): SotraX s-a nascut la materinitatea din Los Santos.Prima data cand l-au vazut , parintii lui au fost asa de fericiti in cat au tipat de bucurie.Dupa cateva zile doctorii iau dat voie sa plece acasa cu tot cu baiat .Pe timp SotraX a invatat traditiile familiei.Tatal lui era un instructor de soferi iar mama lui era casnica.La varsta de 1 an SotraX a spus primul cuvant "mama si tata" acestia au fost foarte fericiti ca i-a auzit graiul.Intr-o zi tatal lui cu bugetul adunat au hotarat sa isi duca baiatul intr-o excursie pe plaja din Los Santos.Odata ajunsi acolo parintii au stabilit paturile pentru plaja.Mama lui i-a zis lui SotraX sa nu se departeze de locul in care se aflau,dar SotraX fiind incapatanata s-a dus aproape de apa si a luato un val urias.Cand vazuse asta parintii lui au chemat urgent autoritatile,medicii l-au luat la spital cu speranta ca ii va putea salva viata.Parintii acestuia erau extrem ingrijorati plangeau intruna si nu se mai opreau.Medici le-au zis parintiilor ca baiatul este viu si ca isi va reveni peste cateva zile.Peste 3 zile parintii s-au dus la spital sa il ia acasa.De la intamplarea pe care a avut-o , SotraX , a promis sa fie in totdeauna ascultator si cuminte.Sfarsit

Link to comment
Share on other sites

Nickname:fizeeN

Level:9

Varsta(reala):17

Sex(masculin / feminin):masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: deoarece imi place cu ce se ocupa.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore! zi!

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:war`uri ,arme ,droguri,

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:da

Factiuni precedente ( + rank ): NG (RANK1)

Motto-ul personal: RESPECTA pentru a fi RESPECTAT

Poza cu /stats: http://****.us...9/samp128z.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://****.us...1/samp131k.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): fizeeN s-a nascut in Los Santos intr`un oras mare si frumos,dar el avea o problema cu parinti .Tatal lui lucra ca taximetrist iar mama lui ca vanzatoare la un magazin alimentar.parinti lui fizeeN s`au tot certat din cauza geloziei.Pana au luat decizia ca ar fii mai bine sa divrteze.fizeeN a ales sa stea cu mama lui.Dar problemele veneau pe zi ce trecea ,Deoarece din lipsa banilor s`au descurcat foarte greu.La varsta de 16 ani a hotarat sa mearga sa isi castige singur banii pentru a avea un trai mai bun el si mama lui.s`a angajat intr`o spalatorie auto.dar bani tot nui ajungeau la amandurora. Asa a decis sa intre in gangul SFR pentru a duce un trai mai bun!

Link to comment
Share on other sites

Nickname: NitroGeN

Level: 10

Varsta(reala): 16

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Un gang cu spirit de echipa , unit

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-9-10

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: kills, drugs

Nickname-uri anterioare: ---

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sigur

Factiuni precedente ( + rank ): Smurd , 3

Motto-ul personal: toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu /stats: 6hsx8n.png

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): 2qwh3ll.jpg

Biografie ( minim 100 cuvinte ): NitroGeN s-a nascut in orasul Los Santos , intr-o familie destul de saraca care locuia in cartierul groove . Parintii lui nu se descurcau prea bine cu banii , amandoi se chinuiau sa puna ceva pe masa . Pana cand intr-o seara 3 membrii din gangul groove au intrat peste ei in casa sa ii jefuiasca . Tatal lui NitroGeN a inceput sa riposteze acesta fiind impuscat , in momentul acela cand NitroGeN a vazut cum tatal lui se chinuie sa mai respire a fugit repede din casa , si s-a ascuns sub un pod din apropiere . Acesta a inceput sa fure masini , sa jefuiasca persoane pe strada , sa faca trafic cu droguri pana cand unul dintre cei 3 membrii groove l-a prins pe strada si i-a pus pistolu l-a cap . In momentul acela a crezut ca moare dar in a 2 a secunda sa auzit un motor ambalat cu putere , si cauciuri scartaind , erau 2 membrii din gangul San Fiero Rifa care i-au sarit in ajutor lui NitroGeN . S-a gandit ca viata lui nu mai are rost dupa ce a aflat ca si mama lui a fost impuscata , asa ca acum vrea sa se razbuna pe toti membrii din gangul Groove Street.

Link to comment
Share on other sites

Model de aplicatie

Nickname:k0sty

Level:11

Varsta(reala):21

Sex(masculin / feminin):masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca imi place acest gang:D

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:4 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:cu luptele stradale si cu traficul de drogu si arme.

Nickname-uri anterioare:k0sty

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Factiuni precedente ( + rank ): Ballas,SMURD,Ballas,Scoala,SFR,Politicieni,SMURD,Triads.

Motto-ul personal:Toti pentru unu, si unu pentru toti!

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/705/samp309o.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp310a.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): k0sty s-a nascut intr-o suburbie saraca a orasului Los Santos. El provenea dintr-o familie care abia isi putea duce traiul si sa-si puna o paine pe masa, iar din acest motiv el s-a angajat de la o varsta foarte frageda, impreuna cu tatal sau. Vazand ca nu prea ieseau bani din joburile legale el a decis sa treaca de partea cealalta a legii si a devenit prima data drugs dealer apoi arms dealer, job care il are si in momentul de fata. Intr-o zi el era in aceeasi masina impreuna cu tatal sau si faceau deliver. Cand au vrut sa lase pachetele ei au fost atacati de cei din Da Nang Boys. Amandoi au suferit niste rani foarte grave, si au fost luati cu o ambulanta de acolo. Pe patul de spital k0sty a aflat ca tatal sau murise. Cu lacrimi in ochi el s-a gandit sa se alature celor din San Fierro Rifa ca sa-si razbune tatal.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Chesster

Level: 8

Varsta(reala): 16

Sex(masculin / feminin): Masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca imi place acest gang:D

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 8 - 9 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:cu luptele stradale si cu traficul de drogu si arme.

Nickname-uri anterioare: Idem

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Factiuni precedente ( + rank ): -

Motto-ul personal:Toti pentru unu, si unu pentru toti!

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/189/samp005dn.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): Nu am fiindca nu am mai fost in nici o factiune.

Biografie ( minim 100 cuvinte ): Chesster s-a nascut intr-o familie saraca de la marginea LS-ului , dupa ce a crescut a incercat sa ii ajute pe parinti cu bani , prin taximetrie , prin vanzari de masini ieftine dar tot nu se descurcau . Pana intr-o zi cand Chesster s-a hotarat ca nu poate traii asa , s-a apucat de trafic de droguri din Los Santos in San fiero , pana cand,intr-o zi politia la prins dupa granita San Fiero cu droguri asupra lui . A fost inchis timp de 2 ani in inchisoare , acolo cunoscand 1 membru din gangul San Fiero Rifa , care i-a spus ca atunci cand iese el poate sa il ajute . Cand Chesster a iesit din puscarie a apelat la membrul din gangul San Fiero rifa pentru ajutor , acesta i-a propus o misiune care putea sa ii aduca multi bani . Copilul a acceptat misiunea pe care a indeplinit-o . Membrul gang-ului a incercat sa il aduca pe Chesster ca un coleg dar inca asteapta la raspunsul liderului.

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nickname:Aghinitei_Alexandru

Level:6

Varsta(reala):12

Sex(masculin / feminin):masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Deoarece este un gang respectat,cu membri si liderul seriosi.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Eu considet ca acest gang se ocupa cu war-uri,trafic de arme;droguri;tigari.

Nickname-uri anterioare:alex_2010(inainte de wipe)

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Factiuni precedente ( + rank ):Politicienii(Rank 2),SMURD(Rank 3)

Motto-ul personal:Toti pentru unul si unul pentru toti!

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/842/samp005vr.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://imageshack.us/photo/my-images/691/samp006zd.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ):Aghinitei s-a nascut in orasul LS.El a avut 2 parinti si 2 verisori care locuiau cu el.El la 7 s-a dus la scoala.Intr-o noapte stranie pe cand venea de la scoala a vazut cu propii lui ochi cum verisori si parintii lui sunt omorati de catre cei din The Mafia.Alexandru nu a putut uita acea zi trista din viata lui.Trecand timpul Alexandru s-a maturizat.Din cauza ca a omorat politisti el a ajuns la Area 51 in carcera.Dupa ce a iesit a devenit consilier.Dar dupa o perioada de timp el a demisionat din cauza faptului ca primarul era un escroc care se droga.Dupa asta el s-a facut medic.Intr-o zi el a cumparat niste droguri de la un traficant.El le administra drogurile cu seringa ma multor pacienti care nusi dadeau seama ce se intampla.Politia si Seful Medicilor afland de astea l-au exilat pe Alexandru in San Fierro.Acolo el cauta sa se angajeze la gangul San Fierro Rifa.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nickname: Asazuky

Level: 13

Varsta(reala): 15

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pt ca e un gang puternic cu membri seriosi si vreau sa ma alatur lor.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Trafic de arme, droguri si omorarea rivalilor.

Nickname-uri anterioare: DeSpErAdO(inainte de wipe) si Asazuky

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Factiuni precedente ( + rank ): Inainte de wipe: Taxi-rank 4, Medics-rank 4 , Da Nang Boys-rank 2, San Fierro Rifa-rank 4, Grove-rank 3, PD-rank 1 / dupa wipe: San Fierro Rifa-rank 1, The Mafia-rank 2, National Guard-rank 2

Motto-ul personal: Daca vrei sa-ti invingi o slabiciune nu o hrani!

Poza cu /stats: http://img850.imageshack.us/img850/8204/samp004sd.png

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://img833.imageshack.us/img833/870/samp005jws.png

Biografie ( minim 100 cuvinte ): Asazuky s-a nascut intr-o familie modesta din cartierul Idlewood, Los Santos. Fiind obisnuit cu viata din acea cartier, in care traficul de droguri si arme era la el acasa, acesta si-a propus ca atunci cand va creste mare sa se alature unui gang. La varsta de 18 ani, Asazuky intra in San Fierro Rifa cu ajutorul fratelui sau care avea relatii cu cativa membri mai respecati din acel gang, vanzandu-le deasemenea si droguri sau diverse arme. Asazuky o ducea destul de bine in acel gang, incepuse sa-si faca tovarasi dar peste cateva luni a aflat ca mama si tatal sau au fost ucisi de cei din Triads, in urma unui atac asupra cartierului sau natal care era sub controlul total al gangului Ballas. Dupa o perioada de agonie, acesta cu ajutorul relatiilor pe care si le facuse in acel timp petrecut alaturi de cei din SFR, paraseste gangul si se alatura celor din The Mafia, un grup de crima organizata care controlau cea mai mare parte a orasului Las Venturas. The Mafia erau cei mai crunti dusmani ai Triadelor, astfel Asazuky avea sanse mai mari de a se apropia de asasinii care i-au ucis parintii, cu scopul de a-i razbuna. In urma unui atac organizat impotriva celor din Triads, Asazuky este impuscat aproape mortal, astfel cateva luni si le petrece pe patul de spital in stare de coma. Acolo la spital Asazuky s-a imprietenit cu un fost soldat care s-a pensionat pe caz de boala. Auzindu-l pe acel soldat povestind despre viata aceea periculoasa dar totodata mandra din Armata, acesta isi propune sa se inroleze, uitand in acel moment de razbunarea pe care si-o tot dorea. Intrand cu succes in Armata, acesta se acomodeaza destul de greu, deoarece nu era obisnuit cu programul strict si antrenamentul zilnic destul de dur pentru "boboci". Incepuse sa-i placa destul de mult in Armata si isi facuse si acolo prieteni, dar peste un an, primind crunta veste ca si fratele sau a fost ucis tot de cei din Triads, Asazuky isi da seama ca locul sau e acolo, printre arme si fumuri de droguri. Astfel, iese din armata si aplica din nou la San Fierro Rifa.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: jon_hacks

Level: 11

Varsta(reala): 22

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place cum lucreaza in echipa si cum se ajuta reciproc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8h/zi chiar si 10

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: droguri , arme , batalii cu alte gang-uri ,etc

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Factiuni precedente ( + rank ): UST (rank 2)

Motto-ul personal:Pe viata si pe maorte

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/811/unledpapa.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://imageshack.us/photo/my-images/838/unledarme.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): Jon_hacks s-a nascut in orasul Los Santos , intr-o familie destul de saraca care locuia in cartierul groove . Parintii lui nu se descurcau prea bine cu banii , amandoi se chinuiau sa puna ceva pe masa . Pana cand intr-o seara 3 membrii din gangul ballas au intrat peste ei in casa sa ii jefuiasca . Tatal lui Jon_hacks a inceput sa riposteze acesta fiind impuscat , in momentul acela cand Jon_hacks a vazut cum tatal lui se chinuie sa mai respire a fugit repede din casa , si s-a ascuns sub un pod din apropiere . Acesta sa fure masini , sa jefuiasca persoane pe strada , sa faca trafic cu droguri pana cand unul dintre cei 3 membrii ballas l-a prins pe strada si i-a pus pistolu l-a cap . In momentul acela a crezut ca moare dar in a 2 a secunda sa auzit un motor ambalat cu putere , si cauciuri scartaind , erau 2 membrii SFR care i-au sarit in ajutor lui Jon_hacks . S-a gandit ca viata lui nu mai are rost dupa ce a aflat ca si mama lui a fost impuscata , asa ca acum vrea sa isi razbune parintii si gang-ul SFR il poate ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: ShapeShifter

Level: 8

Varsta(reala): 17 ani

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place acest gang si vreau sa ajut.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Trafic arme,droguri , waruri etc..

Nickname-uri anterioare: Light

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Factiuni precedente ( + rank ):

- Inainte de wipe: --- Multe...

- Dupa wipe: PD,UST

Motto-ul personal: Cine nu cade,nu s poate inalta !

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/27/samp002mrp.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://imageshack.us/photo/my-images/508/samp003rx.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): ShapeShifter s-a nascut la spitalul din SF in mijlocul verii.Mama lucra la un mini-market iar tatal era sofer de tir.Tatal lui nu a mai venit acasa iar Shape a ramas doar cu mama sa si se descurcau foarte greu.La varsta de 16 ani Shape a plecat de acasa cu rostul de a face bani.S-a angajat ca mecanic,a facut niste banutu dar nu ii ajungeau.S-a angajat ca politist, a stat 9 ani dupa care a fost impuscat in picior.Shape a fost supus la o operatie foarte dificila si a ramas internat in spital 2 luni.Acum el a iesit din spital si vrea sa i se alature bunului sau prieten Erick pentru a face San Fierro Riffa cel mai respectat gang.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Asazuky

Level: 13

Varsta(reala): 15

Sex(masculin / feminin): masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pt ca e un gang puternic cu membri seriosi si vreau sa ma alatur lor.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Trafic de arme, droguri si omorarea rivalilor.

Nickname-uri anterioare: DeSpErAdO(inainte de wipe) si Asazuky

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Factiuni precedente ( + rank ): Inainte de wipe: Taxi-rank 4, Medics-rank 4 , Da Nang Boys-rank 2, San Fierro Rifa-rank 4, Grove-rank 3, PD-rank 1 / dupa wipe: San Fierro Rifa-rank 1, The Mafia-rank 2, National Guard-rank 2

Motto-ul personal: Daca vrei sa-ti invingi o slabiciune nu o hrani!

Poza cu /stats: http://img850.imageshack.us/img850/8204/samp004sd.png

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://img833.imageshack.us/img833/870/samp005jws.png

Biografie ( minim 100 cuvinte ): Asazuky s-a nascut intr-o familie modesta din cartierul Idlewood, Los Santos. Fiind obisnuit cu viata din acea cartier, in care traficul de droguri si arme era la el acasa, acesta si-a propus ca atunci cand va creste mare sa se alature unui gang. La varsta de 18 ani, Asazuky intra in San Fierro Rifa cu ajutorul fratelui sau care avea relatii cu cativa membri mai respecati din acel gang, vanzandu-le deasemenea si droguri sau diverse arme. Asazuky o ducea destul de bine in acel gang, incepuse sa-si faca tovarasi dar peste cateva luni a aflat ca mama si tatal sau au fost ucisi de cei din Triads, in urma unui atac asupra cartierului sau natal care era sub controlul total al gangului Ballas. Dupa o perioada de agonie, acesta cu ajutorul relatiilor pe care si le facuse in acel timp petrecut alaturi de cei din SFR, paraseste gangul si se alatura celor din The Mafia, un grup de crima organizata care controlau cea mai mare parte a orasului Las Venturas. The Mafia erau cei mai crunti dusmani ai Triadelor, astfel Asazuky avea sanse mai mari de a se apropia de asasinii care i-au ucis parintii, cu scopul de a-i razbuna. In urma unui atac organizat impotriva celor din Triads, Asazuky este impuscat aproape mortal, astfel cateva luni si le petrece pe patul de spital in stare de coma. Acolo la spital Asazuky s-a imprietenit cu un fost soldat care s-a pensionat pe caz de boala. Auzindu-l pe acel soldat povestind despre viata aceea periculoasa dar totodata mandra din Armata, acesta isi propune sa se inroleze, uitand in acel moment de razbunarea pe care si-o tot dorea. Intrand cu succes in Armata, acesta se acomodeaza destul de greu, deoarece nu era obisnuit cu programul strict si antrenamentul zilnic destul de dur pentru "boboci". Incepuse sa-i placa destul de mult in Armata si isi facuse si acolo prieteni, dar peste un an, primind crunta veste ca si fratele sau a fost ucis tot de cei din Triads, Asazuky isi da seama ca locul sau e acolo, printre arme si fumuri de droguri. Astfel, iese din armata si aplica din nou la San Fierro Rifa.

Link to comment
Share on other sites

Nickname:k0sty

Level:11

Varsta(reala):21

Sex(masculin / feminin):masculin

De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca imi place acest gang:D

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:4 ore

Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:cu luptele stradale si cu traficul de drogu si arme.

Nickname-uri anterioare:k0sty

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Factiuni precedente ( + rank ): Ballas,SMURD,Ballas,Scoala,SFR,Politicieni,SMURD,Triads.

Motto-ul personal:Toti pentru unu, si unu pentru toti!

Poza cu /stats: http://****.us...5/samp309o.png/

Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): http://****.us...9/samp310a.png/

Biografie ( minim 100 cuvinte ): k0sty s-a nascut intr-o suburbie saraca a orasului Los Santos. El provenea dintr-o familie care abia isi putea duce traiul si sa-si puna o paine pe masa, iar din acest motiv el s-a angajat de la o varsta foarte frageda, impreuna cu tatal sau. Vazand ca nu prea ieseau bani din joburile legale el a decis sa treaca de partea cealalta a legii si a devenit prima data drugs dealer apoi arms dealer, job care il are si in momentul de fata. Intr-o zi el era in aceeasi masina impreuna cu tatal sau si faceau deliver. Cand au vrut sa lase pachetele ei au fost atacati de cei din Da Nang Boys. Amandoi au suferit niste rani foarte grave, si au fost luati cu o ambulanta de acolo. Pe patul de spital k0sty a aflat ca tatal sau murise. Cu lacrimi in ochi el s-a gandit sa se alature celor din San Fierro Rifa ca sa-si razbune tatal.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...