Paul Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick: SpartaN16 Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: sPx Dovezi: O scurta descriere: Eram banca si el a trecut cu masina, i-am dat niste gloante de shotgun.Bun imi da w4 cop attack pe urma merg il atac si imi da w8 cop attack wtf?I-am explicat frumos ca nu se da acelasi wanted de 2 ori si el mi-a zis ca daca mai trageam imi dadea w10 cop attack adica cate gloante trag de atatea ori imi da wanted.I-am spus sa imi dea clear si wantedu corect ca sa nu ajungem aici dar nu a inteles si zicea ca eu gresesc deci nu am de ales eu nu am vrut sa fac post dar aici a vrut el sa ajunge, Avand in vedere ca sPx nu a facut greseli pana acum, acesta primeste un avertisment pentru ca a dat wanted aiurea. La urmatoarea lui greseala (oricat de mica) o sa fie demis.
Guest Dedich Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Dedich Level: 2 Numele membrului pe care il reclam: DaddyJohn Dovezi: http://postimage.org/gallery/u0cho9u/cb55a19a/ O scurta descriere: I-am furat masina si el s-a urcat pe ea zicand ca-mi da wanted si daca nu ma dau jos din ea mi-o bubuie,am mers 2 minute si la o curba a tras in masina pana n-am mai putut controla si m-am izbit intr-un pod,cum se vede si in prima poza,DaddyJohn vazand ca masina nu mi-a luat foc el a tras in continuare pana a bubuit-o si eu am murit.
Daddy>John Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Bun,deci tu aveai nrg,si eu un motor de politie,am vazut un infernus si nu il avea nimeni,l-am luat si imediat ai sarit si tu sa il iei,trebuia sa iti dau wanted pentru furt,dar mai bine am decis sa il bubui sa nu ne certam pe el mai rau.
TheOne Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Mie imi pare asta o cearta copilareasca care nu are nici-o legatura cu factiunea...."e a mea" "ba nu, e a mea" ....nimeni nu primeste nimic.
DFR Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Stalker Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: paulvasile Dovezi: O scurta descriere: Am intrat la pariuri, aveam w4 din crime , nu mi-a dat nici un cop wanted in + , totul bine, erau vreo 2 copi la cai, paulvasile si inca un pd , nu mi-a zis nimeni nimic, brusc paulvasile incepe sa traga in mine pana ma omoara :| . Pai ce inseamna asta ? Isi face de cap cum vrea el , ma omoara cand i se nazare lui ? Aveam wanted din crime , nu aveam peste wanted 6 sau cop atack ceva sa ma poata omora , nu m-a intrebat daca ma predau nimic, ma omorat pur si simplu. In + stiam ca ng actioneaza la w6+ , ce cauta el sa ma omoare la w4 ? Si aici nu vreau sa aud scuza ca i-a dat voie fbi si nush ce sau nu erau on, pt ca afara la cai erau vreo 2 fbi, actiunea s-a petrecut inauntrul cailor Imi pare rau ca nu am si poza cand tragea in mine, pentru ca m-a luat pe neasteptat si ma omorat brusc. Cu toate ca mai era 1 cop la cai , si nu era singur, acel cop nu mi-a zis nimic, nici paulvasile nu m-a avertizat , nimic, a inceput sa traga singur in mine pana ma omorat.
paulvasile Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Stalker Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: paulvasile Dovezi: O scurta descriere: Am intrat la pariuri, aveam w4 din crime , nu mi-a dat nici un cop wanted in + , totul bine, erau vreo 2 copi la cai, paulvasile si inca un pd , nu mi-a zis nimeni nimic, brusc paulvasile incepe sa traga in mine pana ma omoara :| . Pai ce inseamna asta ? Isi face de cap cum vrea el , ma omoara cand i se nazare lui ? Aveam wanted din crime , nu aveam peste wanted 6 sau cop atack ceva sa ma poata omora , nu m-a intrebat daca ma predau nimic, ma omorat pur si simplu. In + stiam ca ng actioneaza la w6+ , ce cauta el sa ma omoare la w4 ? Si aici nu vreau sa aud scuza ca i-a dat voie fbi si nush ce sau nu erau on, pt ca afara la cai erau vreo 2 fbi, actiunea s-a petrecut inauntrul cailor Imi pare rau ca nu am si poza cand tragea in mine, pentru ca m-a luat pe neasteptat si ma omorat brusc. Cu toate ca mai era 1 cop la cai , si nu era singur, acel cop nu mi-a zis nimic, nici paulvasile nu m-a avertizat , nimic, a inceput sa traga singur in mine pana ma omorat. Daca aveai wanted ce vroiai sa te las sa pleci?te-am omorat pentru ca aveai wanted
DFR Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Stalker Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: paulvasile Dovezi: O scurta descriere: Am intrat la pariuri, aveam w4 din crime , nu mi-a dat nici un cop wanted in + , totul bine, erau vreo 2 copi la cai, paulvasile si inca un pd , nu mi-a zis nimeni nimic, brusc paulvasile incepe sa traga in mine pana ma omoara :| . Pai ce inseamna asta ? Isi face de cap cum vrea el , ma omoara cand i se nazare lui ? Aveam wanted din crime , nu aveam peste wanted 6 sau cop atack ceva sa ma poata omora , nu m-a intrebat daca ma predau nimic, ma omorat pur si simplu. In + stiam ca ng actioneaza la w6+ , ce cauta el sa ma omoare la w4 ? Si aici nu vreau sa aud scuza ca i-a dat voie fbi si nush ce sau nu erau on, pt ca afara la cai erau vreo 2 fbi, actiunea s-a petrecut inauntrul cailor Imi pare rau ca nu am si poza cand tragea in mine, pentru ca m-a luat pe neasteptat si ma omorat brusc. Cu toate ca mai era 1 cop la cai , si nu era singur, acel cop nu mi-a zis nimic, nici paulvasile nu m-a avertizat , nimic, a inceput sa traga singur in mine pana ma omorat. Daca aveai wanted ce vroiai sa te las sa pleci?te-am omorat pentru ca aveai wanted Bai omule tu gandesti putin ? Cica m-ai omorat ca aveam wanted ? Doamne tu cum ai intrat in NG ? Tu ai auzit de drept de predare vreodata ? Ai dat /mdc inainte sa ma omori ? Te-ai documentat de ce am wanted ? Ma omori ca asa ai auzit tu ca se omoara cand ai wanted, cine te-a informat asa , a facuto gresit ( aici nu ma refer la lideri , ma refer de unde a auzit ) . Tu asa faci la fiecare wanted care il vezi, daca e ala langa tine , nu ii zici nimic si il omori , ca tie frica sa nu plece ? Chiar vreau sa vad ce zic si liderii... PS: In caz ca e nevoie aduc si poza in care apare ca ma omorat , dar se pare ca a recunoscut si singur ca el m-a omorat.
TheOne Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Stalker Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: paulvasile Dovezi: http://i49.tinypic.com/14dkcj4.png O scurta descriere: Am intrat la pariuri, aveam w4 din crime , nu mi-a dat nici un cop wanted in + , totul bine, erau vreo 2 copi la cai, paulvasile si inca un pd , nu mi-a zis nimeni nimic, brusc paulvasile incepe sa traga in mine pana ma omoara :| . Pai ce inseamna asta ? Isi face de cap cum vrea el , ma omoara cand i se nazare lui ? Aveam wanted din crime , nu aveam peste wanted 6 sau cop atack ceva sa ma poata omora , nu m-a intrebat daca ma predau nimic, ma omorat pur si simplu. In + stiam ca ng actioneaza la w6+ , ce cauta el sa ma omoare la w4 ? Si aici nu vreau sa aud scuza ca i-a dat voie fbi si nush ce sau nu erau on, pt ca afara la cai erau vreo 2 fbi, actiunea s-a petrecut inauntrul cailor Imi pare rau ca nu am si poza cand tragea in mine, pentru ca m-a luat pe neasteptat si ma omorat brusc. Cu toate ca mai era 1 cop la cai , si nu era singur, acel cop nu mi-a zis nimic, nici paulvasile nu m-a avertizat , nimic, a inceput sa traga singur in mine pana ma omorat. paulvasile va primi rank down pentru ca a actionat la alt grad de urmarire decat cel scris in regulamentul factiunii din care face parte. Caz inchis!
Outcast Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nick: TybyZ Level: 12 Numele membrului pe care il reclam: DaddyJohn Dovezi: O scurta descriere: Era un event primul care ajunge pe macaraua de langa spital ls , am venit cu motorul pe star tawer si cand m-am pus sa sar DaddyJohn a inceput sa traga in mine si m-a omorat ca sa-mi fure motorul. Sa zica mersi ca nu ii fac post si pentru deranjare event.
thu2n Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nick: thu2n Level: 15 Numele membrului pe care il reclam: babycu Dovezi: O scurta descriere: intru in masina la el sil rog sa ma duca la o masina , el a zis date jos , eu mam dat jos si iam dat un pumn in masina eu am plecat si el mea dat w 4 si nu lam atins deloc si dupa vn langa mn si fara sa ma intrebe daca ma predau ma omoara incepe sa traga in mn .
Damelut Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick:Aquatic Level:10 Numele membrului pe care il reclam: Spx Dovezi: http://postimage.org/image/p829omadx/70c3c26b/ O scurta descriere: eram jail si am dat 2 pumni si el a asteptat sa ies din jail ca sa-mi dea cop atak..... :crazy:
Guest _sPx_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nu este adevarat,mi-ai dat 2 pumni si tu ai iesit din jail dupa 2 secunde de la incident,am iesit si eu afara ai mai dat in mine si ti-am dat cop atack + NU sunt vanator ca tine si nu stau cu mana pe F8 cum stai tu.O zi buna. PS : Am martor pe filtzeR ca i-am aratat cat mi-ai scazut din armura,cand erai tu in jail o aveam plina si tu mi-ai scazut-o pana la jum.
Damelut Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 mai prietene eu am dat in tine cand eram jail nu cand am iesit tu erai in sectie nu afara, afara era fbi si pd si nu sunt vanator ci tu esti mincinos
Guest _sPx_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 M-ai batut in jail si afara.Asa ca te rog frumos nu mai posta si asteapta decizia liderului. PS : Chiar tu recunosti ca ai dat in mine :crazy: PS 2 : Poftim ChatLog care dovedeste ca eram afara cand m-ai atacat si ai fost omorat : [15:51:45] Liderul ofiterilor Mike. l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4. [15:51:45] Liderul F.B.I. filtzeR l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4. [15:51:45] Agentul F.B.I. RaZzzZoR l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4. [15:51:45] Agentul F.B.I. Paulinho l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4. [15:51:45] Soldatul Hack3r l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4. [15:51:45] Soldatul Spx l-a ucis pe Aquatic deoarece avea gradul de urmarire 4.
Pityc Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Terminati cu spamm-ul.Aveti butonul "Edit" prin care puteti sa mai completati ceva.Va rog sa il folositi!
TheOne Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick: thu2n Level: 15 Numele membrului pe care il reclam: babycu Dovezi: O scurta descriere: intru in masina la el sil rog sa ma duca la o masina , el a zis date jos , eu mam dat jos si iam dat un pumn in masina eu am plecat si el mea dat w 4 si nu lam atins deloc si dupa vn langa mn si fara sa ma intrebe daca ma predau ma omoara incepe sa traga in mn . Nu primeste nimic, a actionat corect. Caz Inchis ! Nick:Aquatic Level:10 Numele membrului pe care il reclam: Spx Dovezi: http://postimage.org...omadx/70c3c26b/ O scurta descriere: eram jail si am dat 2 pumni si el a asteptat sa ies din jail ca sa-mi dea cop atak..... :crazy: Nu primeste nimic, a actionat corect. Caz Inchis ! Inainte sa faceti o plangere, cititi regulamentul...nu mai umpleti acest topic cu posturi inutile ca cele de mai sus, doar pentru ca va ofticati voi sau ce stiu eu ce aveti voi in cap.
G3aN Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick: GeanN Level: 5 Numele membrului pe care il reclam: sPx Dovezi: View post on imgur.com O scurta descriere: Eram la antena in LV, gradul meu de urmarire fiind 3 fara drept de predare, vine domnul spx singurel si ma intreaba daca ma predeau, i-am zis sa ma lase in pace ca nu are voie sa actioneze, bineinteles ca nu ma lasa si cand sa plec trec prin fara pe la area, el imi da wanted 10 cu motiv 'area' si eu nici n-am fost in area, pe langa asta ma suparat faptul ca vine el si ma intreaba daca ma predau .... cand colo nici n-are voie sa actioneze la wanted 3 :| si pe langa asta da si wanted prosteste..
Guest _sPx_ Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Aici era martor Senzation ca erai aproape de Area 51 Dupa ce te-am omorat imi mai vb si urat Se vede clar pe Mini - map ca erai pe langa Area 51
G3aN Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Aici era martor Senzation ca erai aproape de Area 51 Dupa ce te-am omorat imi mai vb si urat Se vede clar pe Mini - map ca erai pe langa Area 51 Tu vezi ca in prima poza erai pe POD ?, eu unu nici nu ma vedeam si la faza cu area uitate unde eram eu fatza de area si unde erai tu, daca vrei sa sti in regulament scrie ca da-i wanted cand cineva patrunde in area nu cand il surfvoleaza ok ? Sa asteptam sa vedem ce decide lider-ul.
Guest _sPx_ Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Pai cand eram pe pod te urmaream pe tine :| Si da...cu w3 l-am intrebat daca se preda ca mi-a zis Legendd sa te opresc,imi cer scuze pentru faza aia.. :crybaby:
molotow Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick: Hack3r Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Mr_clau Dovezi: http://img255.imageshack.us/img255/1131/samp032r.png , http://img832.imageshack.us/img832/7311/samp033ts.png O scurta descriere: Am iesit de la cai si am intalnit 2 sfr. Dupa ce l-am omorat pe primul am luat w6 din bug si dupa ce l-am omorat pe al 2-lea aveam w7.Dupa care am dat sa plec din acel loc si vine Mr_clau si cu Legendd langa mine.Se dau jos din masina si Mr_clau incepe sa traga in mine si ma omoara.Ce inseamna asta ? In primul rand aveam din bug..el nu se uita la motiv nu intreaba pe nimeni..dintr-o data w7 fara ca un cop sa-mi dea wanted.Si in al doilea rand aveam drept de predare pentru ca omorasem 2 sfr.Inteleg ca este incepator dar a fost cumva recrutat si el din lipsa de locuri ? Va rog sa luati atitudine.Imi pare rau ca nu am poze mai bune dar nu m-am asteptat la un astfel de eveniment.
Guest _sPx_ Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Imi pare rau ca ma bag,dar ai fost omorat de Mr_Clau si de Legendd,asa aparea in chat : [21:53:13] Soldatul Mr_Clau l-a ucis pe Hack3r deoarece avea gradul de urmarire 7. [21:53:13] Ofiterul Legendd l-a ucis pe Hack3r deoarece avea gradul de urmarire 7.
molotow Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Imi pare rau ca ma bag,dar ai fost omorat de Mr_Clau si de Legendd,asa aparea in chat : [21:53:13] Soldatul Mr_Clau l-a ucis pe Hack3r deoarece avea gradul de urmarire 7. [21:53:13] Ofiterul Legendd l-a ucis pe Hack3r deoarece avea gradul de urmarire 7. Mr_clau a tras in mine si m-a omorat.Legendd era aproape dar nu a tras.NU te mai baga daca nu sti.
G3aN Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Pai cand eram pe pod te urmaream pe tine :| Si da...cu w3 l-am intrebat daca se preda ca mi-a zis Legendd sa te opresc,imi cer scuze pentru faza aia.. :crybaby: Nu cred ca legend este seful sau lider-ul tau ok ? si la faza cu podul in poza spuneai ca se vede ca ma duceam in area, ceea ce suna prostesc pe langa ca nu ma vad pe min-map nici nu suntem macar in zona sau langa area.