TheOne Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: Stefan27 Level: 7 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://imgur.com/Ekp2E http://imgur.com/7WhkY O scurta descriere: Da sayid /gov ELIBERATI ZONA BANCI , bun plecam de la banca si ma indrept spre parcarea la cai fara sa fac nimic , scriu pe /s nu sunt la banca si ma trezesc cu wanted 3 pt war :)) poi stai putin tu vezi banci peste tot ? Paul_Pop nu primeste nimic, a actionat corect. Zona bancii nu inseamna doar in fata bancii...a explicat si paul mai sus nu trebuie sa mai explic si eu. CAZ INCHIS !!!
ZzooM Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: ZzooM Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://i.imgur.com/1Z1ky.jpg O scurta descriere: Fugeam de cops cu w10.Mi-a scazut pana la w7 si ei tot nu m-au prins.Dupa o perioada ne intalnim eu si Salvatore(care conducea masina) cu el si cu mai multi din NG/FBI.Trag in masina aceasta explodeaza la o distanta mai mare de ei asa ca nu m-a bagat in jail...Dupa respawn ma trezesc cu w10 pentru kamikaze :blink:.De unde, cum?Vreau sa imi arate cand am facut kamikaze...banuiesc ca pentru kamikaze trebuie sa ai si dovezi.
Ares Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Asteptam sa vedem ce are de zis Paul_Pop in legatura cu aceste posturi
TheOne Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: ZzooM Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://i.imgur.com/1Z1ky.jpg O scurta descriere: Fugeam de cops cu w10.Mi-a scazut pana la w7 si ei tot nu m-au prins.Dupa o perioada ne intalnim eu si Salvatore(care conducea masina) cu el si cu mai multi din NG/FBI.Trag in masina aceasta explodeaza la o distanta mai mare de ei asa ca nu m-a bagat in jail...Dupa respawn ma trezesc cu w10 pentru kamikaze :blink:.De unde, cum?Vreau sa imi arate cand am facut kamikaze...banuiesc ca pentru kamikaze trebuie sa ai si dovezi. Tu fiind cel care acuza , te rog sa imi aduci o dovada ca nu ai facut kamicaze...nu ai dreptul sa ceri dovezi acuzatului atata timp cat tu nu ai dovezi impotriva lui...poza postata de tine arata doar o actiune executata de acuzat, nimic care sa il incrimineze, iar tu trebuie sa ai o dovada care sustine acuzatia ta...poza aia e nula.
ZzooM Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: ZzooM Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://i.imgur.com/1Z1ky.jpg O scurta descriere: Fugeam de cops cu w10.Mi-a scazut pana la w7 si ei tot nu m-au prins.Dupa o perioada ne intalnim eu si Salvatore(care conducea masina) cu el si cu mai multi din NG/FBI.Trag in masina aceasta explodeaza la o distanta mai mare de ei asa ca nu m-a bagat in jail...Dupa respawn ma trezesc cu w10 pentru kamikaze :blink:.De unde, cum?Vreau sa imi arate cand am facut kamikaze...banuiesc ca pentru kamikaze trebuie sa ai si dovezi. Tu fiind cel care acuza , te rog sa imi aduci o dovada ca nu ai facut kamicaze...nu ai dreptul sa ceri dovezi acuzatului atata timp cat tu nu ai dovezi impotriva lui...poza postata de tine arata doar o actiune executata de acuzat, nimic care sa il incrimineze, iar tu trebuie sa ai o dovada care sustine acuzatia ta...poza aia e nula. El cand trebuie sa dea wanted pentru kamikaze banuiesc ca are si un SS ceva...nu e wanted 1 sau 2.Cum sa imi fac eu ss?(daca am facut sau nu kamikaze) lucrurile s-au intamplat foarte rapid.Eram in masina cu Salvatore iar ei au tras si ne-au bubuit mai in fata lor...Cand sa mai fac SS? Sa-ti prezint o situatie care am patit-o nu demult.Ma plimb prin LS fara sa fac nimic...si dintr-o data ma trezesc cu w6 pt copkill :blink: .Explicami cu pot demonstra in situatia asta ca nu am omorat un cop?
TheOne Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nu e problema ta daca trebuie sau nu sa faca SS...problema ta e sa aduci dovezi care sa iti sustina acuzatia, daca nu ai stai cuminte in banca ta. Ai pus intrebarea "Cum sa imi fac eu ss? lucrurile s-au intamplat doarte rapid" ...daca tot zici ca s-au intamplat rapid lucrurile atunci cum ai pretentia ca acuzatul sa aibe ss? poate a fost prea "rapid" si pentru el....in concluzie oricum ai intoarce-o nu iese bine....asa ca daca nu ai dovezi concrete, retrage-te.
ZzooM Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nu e problema ta daca trebuie sau nu sa faca SS...problema ta e sa aduci dovezi care sa iti sustina acuzatia, daca nu ai stai cuminte in banca ta. Ai pus intrebarea "Cum sa imi fac eu ss? lucrurile s-au intamplat doarte rapid" ...daca tot zici ca s-au intamplat rapid lucrurile atunci cum ai pretentia ca acuzatul sa aibe ss? poate a fost prea "rapid" si pentru el....in concluzie oricum ai intoarce-o nu iese bine....asa ca daca nu ai dovezi concrete, retrage-te. Da m-am convins...asa e ultimul meu post aici. Am observat, in ultimele 3 pagini al acestui topic, vreo 5-6 plangeri la adresa lui Paul_Pop.Ar trebui sa aduca un semn de intrebare :dontknow: .Deci sa inteleg ,daca nu ai SS poti sa iei w10 la greu...daca un om ii afk si primeste wanted apoi revine nu are cum sa dovedeasca, iar cel ce i-a dat nu trebuie sa arate dovezile deoarece nu este el acuzatul. Concluzia: Baietii stati cu mana pe F8 ca orice se poate in ziua de azi...iar tu pici ,,de fraier'' nefacand nimic.
Paul Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 (edited) Nick: Salvatore Level: 20 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: Aici am primit wanted de la Ethernul http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp854m.png/ Aici imi da wanted din nou http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp855r.png/ Aici ii spun sa ceara clear deoarece am mai avut odata wanted pentru complice, spune ca nu il intereseaza http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp856b.png/ Aici i-am spus ca vin pe forum sa rezolvam http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp857f.png/ O scurta descriere: A cerut ZzooM ajutorul pe /fa, sa ii tina cineva materialele deoarece avea wanted. M-am dus sa il ajut cu scopul de a ii tine mats, apoi l-am ajutat o perioada sa fuga de cops. A primit crash, m-am dus dupa el in spawn, l-am luat, apoi am primit wanted pentru complice de la Ethernul. Ok, am continuat sa fugim, am fugit pana mi-au scazut cele 2 nivele de wanted, ZzooM a primit crash, apoi m-am dus dupa el in spawn. Am stat ce am stat, Paul Pop s-a urcat pe masina mea, nu a vrut sa se mai dea jos, l-am intrebat de vreo 2/3 ori daca se da jos, i-am spus ca ii pot face post pentru acest lucru ( daca eu stau pe masina unui cop fara sa ma dau jos la somatie imi da wanted ). La a 3-a intrebare a spus ca se da jos daca il duc la hq mafia, l-am dus, a coborat, apoi dupa 2 minute ma trezesc din nou cu wanted pentru complice. De cate ori se da wanted pentru acelas lucru? Am incercat sa evit a posta aici, i-am dat /w si i-am spus sa ceara clear, a spus ca nu cere, apoi i-am dat frumos /w din spawn si i-am spus ca dau quit ca sa il postez, sa rezolvam problema aici. Da,l-ai ajutat prima data sa fuga cu wanted vreo 10 minute ( atunci nu stiam cine conduce infernus-ul,ca nu ti-am vazut nick-ul).A luat Zzoom primul crash,tu te-ai dus dupa el in spawn mafia si l-ai luat sa fugiti iar.Atunci Ethernul ti-a facut numele si ti-a dat wanted.Ati fugit vreo 20 de minute,la un moment dat tie ti-a scazut wanted-ul si el a mai luat un crash.Te-ai dus a 3-a oara sa-l iei si avand in vedere ca nu aveai wanted ai primit wanted 2 pentru complice.E chiar asa greu ? - Ai venit dupa el a 3-a oara. - Am urcat pe masina,ca sa evit sa se repete "evadarea". - Aici se vede pe map ca mafiotul e cu tine. ( nu prea explicit,dar ma rog) - :) * Dupa ce ai murit si ai vazut ca nu ai luat jail,de ce ai scris "asa" ? L.E: Da,in poze nu a iesit mare lucru cum ca tu ai fi complicele,deoarece cand eram langa voi am tras in masina,nu am stat sa fac poze. Nick: ZzooM Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://i.imgur.com/1Z1ky.jpg O scurta descriere: Fugeam de cops cu w10.Mi-a scazut pana la w7 si ei tot nu m-au prins.Dupa o perioada ne intalnim eu si Salvatore(care conducea masina) cu el si cu mai multi din NG/FBI.Trag in masina aceasta explodeaza la o distanta mai mare de ei asa ca nu m-a bagat in jail...Dupa respawn ma trezesc cu w10 pentru kamikaze :blink:.De unde, cum?Vreau sa imi arate cand am facut kamikaze...banuiesc ca pentru kamikaze trebuie sa ai si dovezi. Simplu.Am tras in masina voastra si tu nu ai iesit.Ai stat in masina ca sa explodezi si sa nu primesti jail. - Te urmaream. - Trageam in voi. - Nu ati sarit din masina,ati ramas acolo.(fiind la ceva distanta de noi). - Ai zis ca totul s-a intamplat foarte repede.. ei bine,uite ca eu am reusit sa va surprind pe amandoi.(foto skill ) - "Hai odata sa merg pe forum" - Aici la fel cum le-am zis si celorlalti care m-au raportat,nu crezi ca esti cam arogant.. ? ;;) L.E: De ce n-ai sarit din masina daca ai vazut ca ia foc? De ce ai ramas in ea ? # In legatura cu ultimul tau post,nu mai fa pe nevinovatul,ca nu esti. Am atatea plangeri pentru ca nu mi-e frica de voi astia,vanatorii.Cand stiu (si sunt sigur) ca am dreptate,actionez.Nu stau sa ma gandesc "oare daca-mi face post :(( ?" (am invatat ca de cele mai multe ori sa fac cate o poza,2.. deoarece astia sunteti voi. :) ) Stai linistit ca nu dau wanted/omor aiurea,am ceva experinta in sa:mp(cam 2 ani jumate doar pe LM),nu joc de azi/de ieri. Edited April 7, 2012 by Paul
ZzooM Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: Salvatore Level: 20 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: Aici am primit wanted de la Ethernul http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp854m.png/ Aici imi da wanted din nou http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp855r.png/ Aici ii spun sa ceara clear deoarece am mai avut odata wanted pentru complice, spune ca nu il intereseaza http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp856b.png/ Aici i-am spus ca vin pe forum sa rezolvam http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp857f.png/ O scurta descriere: A cerut ZzooM ajutorul pe /fa, sa ii tina cineva materialele deoarece avea wanted. M-am dus sa il ajut cu scopul de a ii tine mats, apoi l-am ajutat o perioada sa fuga de cops. A primit crash, m-am dus dupa el in spawn, l-am luat, apoi am primit wanted pentru complice de la Ethernul. Ok, am continuat sa fugim, am fugit pana mi-au scazut cele 2 nivele de wanted, ZzooM a primit crash, apoi m-am dus dupa el in spawn. Am stat ce am stat, Paul Pop s-a urcat pe masina mea, nu a vrut sa se mai dea jos, l-am intrebat de vreo 2/3 ori daca se da jos, i-am spus ca ii pot face post pentru acest lucru ( daca eu stau pe masina unui cop fara sa ma dau jos la somatie imi da wanted ). La a 3-a intrebare a spus ca se da jos daca il duc la hq mafia, l-am dus, a coborat, apoi dupa 2 minute ma trezesc din nou cu wanted pentru complice. De cate ori se da wanted pentru acelas lucru? Am incercat sa evit a posta aici, i-am dat /w si i-am spus sa ceara clear, a spus ca nu cere, apoi i-am dat frumos /w din spawn si i-am spus ca dau quit ca sa il postez, sa rezolvam problema aici. Da,l-ai ajutat prima data sa fuga cu wanted vreo 10 minute ( atunci nu stiam cine conduce infernus-ul,ca nu ti-am vazut nick-ul).A luat Zzoom primul crash,tu te-ai dus dupa el in spawn mafia si l-ai luat sa fugiti iar.Atunci Ethernul ti-a facut numele si ti-a dat wanted.Ati fugit vreo 20 de minute,la un moment dat tie ti-a scazut wanted-ul si el a mai luat un crash.Te-ai dus a 3-a oara sa-l iei si avand in vedere ca nu aveai wanted ai primit wanted 2 pentru complice.E chiar asa greu ? - Ai venit dupa el a 3-a oara. - Am urcat pe masina,ca sa evit sa se repete "evadarea". - Aici se vede pe map ca mafiotul e cu tine. ( nu prea explicit,dar ma rog) - :) Nick: ZzooM Level: 14 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: http://i.imgur.com/1Z1ky.jpg O scurta descriere: Fugeam de cops cu w10.Mi-a scazut pana la w7 si ei tot nu m-au prins.Dupa o perioada ne intalnim eu si Salvatore(care conducea masina) cu el si cu mai multi din NG/FBI.Trag in masina aceasta explodeaza la o distanta mai mare de ei asa ca nu m-a bagat in jail...Dupa respawn ma trezesc cu w10 pentru kamikaze :blink:.De unde, cum?Vreau sa imi arate cand am facut kamikaze...banuiesc ca pentru kamikaze trebuie sa ai si dovezi. Simplu.Am tras in masina voastra si tu nu ai iesit.Ai stat in masina ca sa explodezi si sa nu primesti jail. - Te urmaream. - Trageam in voi. - Nu ati sarit din masina,ati ramas acolo.(fiind la ceva distanta de noi). - Ai zis ca totul s-a intamplat foarte repede.. ei bine,uite ca eu am reusit sa va surprind pe amandoi.(foto skill ) - "Hai odata sa merg pe forum" - Aici la fel cum le-am zis si celorlalti care m-au raportat,nu crezi ca esti cam arogant.. ? ;;) # In legatura cu ultimul tau post,nu mai fa pe nevinovatul,ca nu esti. Eu am atatea plangeri pentru ca nu mi-e frica de voi astia,vanatorii.Cand stiu (si sunt sigur) ca am dreptate,actionez.Nu stau sa ma gandesc "oare daca-mi face post :(( ? "(am invatat ca de cele mai multe ori sa fac cate o poza,2.. deoarece astia sunteti voi. :) ) Stai linistit ca nu dau wanted/omor aiurea,am ceva experinta in sa:mp(cam 2 ani jumate doar pe LM),nu joc de azi/de ieri. Uite mersi ca ai adus in sfarsit aceste minunate ss-uri sa imi explicati si mie de cand se da w10(kamikaze) daca explodezi in masina?...mai ales ca nu am condus eu.in legatura cu ultima poza in care am zis ca merg pe forum ce treaba ai tu?Am mentionat numele tau ceva? Vanator?...E prima mea reclamatie pe care o fac la acesta factiune...si nici nu aveam de gand sa o fac dar...sunt curios de cand se considera acesta fapta kamikaze...Pentru asta te-am postat nu pentru altceava...
TheOne Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Ok, nu mai postati...o sa analizam situatia eu cu Ares si revenim cu un raspuns final.
FALLEN Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 (edited) Nick: The StaR Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Alin97 Dovezi: O scurta descriere: Aveam wanted 10 si vine singur dupa mine cu shamalu 2. Membrii armatei nu se duc nici o data singuri dupa suspecti (minim 2; in cazul in care nu mai este alt soldat se coopereaza cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale). Edited April 7, 2012 by gabi01
Alin97 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick: The StaR Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Alin97 Dovezi: O scurta descriere: Aveam wanted 10 si vine singur dupa mine cu shamalu 2. Membrii armatei nu se duc nici o data singuri dupa suspecti (minim 2; in cazul in care nu mai este alt soldat se coopereaza cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale). Da dc nu spui ca am venit cu shamalu si ai inceput sa tragi in mn io vroiam sa ma duc la cai nici nu stiam ca esti acolo..Am aterizat cu parasuta si ai tras direct in mn in caz contrar te-am atacat si eu..
Ares Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Dupa ce am dezbatut cele 3 cazuri cu TheOne am ajuns la urmatoarele concluzii: Reclamatia lui Salvatore: Paul_Pop nu primeste nimic, e clar ca l-ai ajutat foarte mult pe Zzoom, daca ti-au scazut cele doua grade de urmarire primite de la Ethernul trebuia sa il lasi in pace pe Zzoom. Daca eram in locui lui Paul_Pop eu iti mai dadeam si un wanted 2 pt fugar si te lasam si fara permis, pt ca dovezi are ca tu ai fugit CAZ INCHIS Reclamatia lui Zzoom: Paul_Pop nu primeste nimic, din moment ce masina voastra a luat foc puteati sa sariti din ea, dar pt ca ati ramas in masina in momentul in care a explodat se considera kamikazee. Iar pt poza http://img513.imageshack.us/img513/7784/samp791.png cu "hai odata sa merg pe forum" primesti blacklist pt vanatoare CAZ INCHIS Reclamatia lui The_Star: Alin97 nu primeste nimic, nu ai nicio dovada in care el te ataca primul, pt ca tu esti cel care acuza, ai nevoie de aceste dovezi. CAZ INCHIS
Stephan Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick: Stefan27 Level: 7 Numele membrului pe care il reclam: Bay3Ta$ul Dovezi: O scurta descriere: Vine singur la burger N eram doar noi si cica eliberati zona il omoram si peste 2 secunde ma trezesc cu wanted 4 pt cop atack , i-am zis pe /w da-mi clear ca erai rambo si el nu.Se vede clar in poza ca e singur si RAMBO !
Bay3TasuL Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick: Stefan27 Level: 7 Numele membrului pe care il reclam: Bay3Ta$ul Dovezi: O scurta descriere: Vine singur la burger N eram doar noi si cica eliberati zona il omoram si peste 2 secunde ma trezesc cu wanted 4 pt cop atack , i-am zis pe /w da-mi clear ca erai rambo si el nu.Se vede clar in poza ca e singur si RAMBO !
FALLEN Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Reclamatia lui The_Star: Alin97 nu primeste nimic, nu ai nicio dovada in care el te ataca primul, pt ca tu esti cel care acuza, ai nevoie de aceste dovezi. CAZ INCHIS Eu am facut reclamatia,am adus poze si tot ce trebuie, el vine cu nimic , si nu primeste nimic? Nu se vede ca el ma ataca cu armura full? daca il atacam eu direct,nu ii dadeam MINIM 1 hit? plus ca aveam low hp deoarece m-a atacat el El ar fi trebuit sa aduca dovezi cum ca eu l-am atacat, gandeste si tu logic Eu cred ca am adus destule dovezi spre deosebire de el, se vede clar ca el vine singur si ma ataca, vad ca la toti membrii le luati apararea si habar n-au de capu lor La fel ati facut si la reclamatia facuta lui Al1n.., uitativa mai atent inainte sa dati un verdict
Ares Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Reclamatia lui Stefan27: Avand in vedere ca Bay3Ta$ul e rank 1, nu e la prima greseala si mai multi s-au plans de el, va fi demis CAZ INCHIS
Guest Cl2udiu Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: ZealL Level: 25 Numele membrului pe care il reclam: BoBiTza Dovezi: O scurta descriere: Eram cu toata alianta la Deliver si el a venit sa traga cu inca un cop, fara wanted.
BoBiTza Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 1 + acolo nui delieru 2 + am venit dupa wanted avea cnawp si cernoby + era war noi am venit 3 sa eliverati zona am plecat de acolo ne-ati fugarit noi nu stam sa fim omorati + nu a anuntat un admin pe /o nimik cai ceva event sau nush ce e war e war nam ce va face si style a zis EDIT: Oke te inteleg dar u sti ce inseamna sa trec pe acolo si sa tragi in bubuiti masina tot? eu ma adunam in spawn fbi pt ca veneam peste voi ca era war
Guest Cl2udiu Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nu-i deliverul dar nici departe nu e. Oi fi venit tu dupa cine oi fi venit, nu erai nevoit sa tragi in mine, eu nu te-am atacat. Nici nu era nevoie sa anunte cineva, nu am zis nimic de event sau ceva.
heineken Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: heineken. Level: 30 Numele membrului pe care il reclam: Alin97 Dovezi: http://postimage.org/image/aejkkie2t/ O scurta descriere: Asteptam sa ma aresteze Valentinho097 sau cum are nick(habar nu are comenzile,nu stiu cum l-ai primit in factiune dar fie), vine alin97 tot frumos si imi spune ca am wanted din cop kill si ma omoara. Cum sa am wanted din cop kill cand eu am omorat 2 mafia si din greseala 1 triads din alianta ? Astept dovezi din partea lui Alin.
Alin97 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Uite dovezi din log : [13:04:39] SC: Crima: {FA5858}cop kill{18CDDC}, Grad de urmarire: {FA5858}10{18CDDC}, Suspect: {FA5858}heineken. [13:04:47] ** Private Pyciulik: Baietasu, over. ** [13:04:47] ** Private Al1n..: Baaaaaa mai are pt copkill, over. ** ======> aici ai luat w 10 deoarece baietas a gresit wanted-ul Iar aici ai primit cu reluare ======>[13:08:32] SC: Crima: {FA5858}reluare{18CDDC}, Grad de urmarire: {FA5858}6{18CDDC}, Suspect: {FA5858}heineken. NU SUNT falsificate daca nu crezi zi unui admin sa se uite in loc la ora accea sa vezi ca acelasi lucru scrie BAFTA
Valentinho208 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Invat si io comenzile ca numai astazi am intrat si eu in ng....regulamentul il stiu da unele comenzi nu le stiu......mai am inka de invatat ca is si eu inkepator
heineken Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) Pentru mine chatlog-ul este egal cu 0 deoarece poate sa fie falsificat. Vreau dovezi consistente,asa cum vor si leaderi tai, Ares si TheOne(presupun). Eu am fost arestat cu wanted 5 in jurul orei 13:20 si peste 10 minute am fost la un war la Spital LV unde ati venit si voi, politisti. Acolo am omorat 2 membri mafia si un coleg din Triads. Vicentzo, Cernoby si un alt membru din Mafia care nu i-am retinut numele. ^ Asteapta decizia lui TheOne sau Ares, multumesc. ^^ Imi pare rau Valentinho, nu am stiut ca esti incepator. Edited April 9, 2012 by Sebastian