Guest Allen Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 In pozele in care apari tu esti pe nrg.si aici este dovada ca erai la area: 1.am dat /find mind 2.apari pe harta in secunda urmatoare
VicToR_ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 In primul rand tu te plimbai pe langa area iar eu cu t.michael te urmaream,cand ti-am vazut nikul am vrut sa iti dau wanted dar aveam scris in cheat comanda de find apoi am vazut ca am gresit si ti-am dat clear dupa acea te tot plimbai pe la area si ti-am dat wanted din nou de data asta corect aceasta intamplare sfarsindu-se cu un final apoteotic..... t.michael te omoara cu hunterul... Asa si pozele tale ce dovedesc? Iti spun eu.. nimik pt ca eu nu`mi vad nick`ul pe la area ..deci..nu mi`ai dovedit nimik pana acuma precum ca am fost eu la area..Cum am mai spus asteptam decizia lui TheOne ,app si tu nu mai da w prin comanda /find :( nu e frumos.Si michael..revizuiesteti limbajul..nu te purta ca un..asa vb un membru al armatei? + ca ai rank 5 nici pana acuma nu ai invatat cum se vorbeste? :-j Cu alte cuvinte ai dat w prin comanda /find cum am mai zis :( urat.Stiai ca nu ai voie nu? Daca nu,iti spun eu acum.
TheOne Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Allen si T.Michael nu primesc nimic, dovezi neconcludente...in plus, mind vei primi blacklist pentru vanatoare. Nu mai faceti spam aici... UN SINGUR POST E DE AJUNS DIN PARTEA VICTIMEI/ACUZATULUI/MARTORULUI. 1
Senzo Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: Senzo Level: 23 Numele membrului pe care il reclam: Luger Dovezi: http://imageshack.us/f/717/samp010nk.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/525/samp011qx.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/204/samp013uw.png/ O scurta descriere: O ardeam chillos prin pariuri , detineam un deagle , si il tineam la vedere , iar Luger a fost omorat de un triad sau asa ceva si dupa ma trezesc cu wanted . Vreau sa vad dovezi concludente ca eu l-am omorat! 1 1
aion93 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Recunosc ca ti-am dat wanted dar NU aiurea.Mai omorat cu deagleul care il aveai in mana si ai recunoscut ca il aveai.Nu am apucat sa iti fac poza deoarece am luat crash in momentul in care m-ai omorat.Dupa ce am reintrat in joc ti-am dat wanted.Si tu ai recunoscut ca erau fbi langa tine care au vazut faza asa ca acei efbiai nu te atacau asa de florile marului daca au vaz ce sa intamplat.+ca il am martor pe Allen care era afara.Astept decizia liderului. 2
TheOne Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Recunosc ca ti-am dat wanted dar NU aiurea.Mai omorat cu deagleul care il aveai in mana si ai recunoscut ca il aveai.Nu am apucat sa iti fac poza deoarece am luat crash in momentul in care m-ai omorat.Dupa ce am reintrat in joc ti-am dat wanted.Si tu ai recunoscut ca erau fbi langa tine care au vazut faza asa ca acei efbiai nu te atacau asa de florile marului daca au vaz ce sa intamplat.+ca il am martor pe Allen care era afara.Astept decizia liderului. L-ai vazut tu cand te-a omorat? 2
aion93 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 L-am vazut dar nu am apucat sa fac poza deoarece am luat crash si am dat wantedul dupa ce am reintrat in joc.
KILLHAN Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Nick: Alex_Cristea Level: 21 Numele membrului pe care il reclam: SunShine Dovezi: 1. 2. O scurta descriere: Eram la cai cu An00by si Destiny,Sunshine cu Luger faceau Duele acolo si dupa Sunshine zice sa il omoram si dupa ce il omor ma trezesc cu wanted de la Smiley.Dupa ai cer rearest si zice ca nu vrea. Martor:Destiny #Am primit rearest de la Smiley,dar tot vreau o explicatie. Edited February 3, 2012 by KILLHAN
DestinY. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: Alex_Cristea Level: 21 Numele membrului pe care il reclam: SunShine Dovezi: 1. 2. O scurta descriere: Eram la cai cu An00by si Destiny,Sunshine cu Luger faceau Duele acolo si dupa Sunshine zice sa il omoram si dupa ce il omor ma trezesc cu wanted de la Smiley.Dupa ai cer rearest si zice ca nu vrea. Martor:Destiny Dupa cum se poate vedea in chat SunShine a cerut sa fie omorat! Screenshot:http://img835.imageshack.us/img835/8118/samp029pu.png
Briant Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 S-a creat o confuzie,iti voi da rearrest dar iti voi da wanted 2 pentru jignire cop.
KILLHAN Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 S-a creat o confuzie,iti voi da rearrest dar iti voi da wanted 2 pentru jignire cop. Dupa cum ai raspuns pe /w nu prea cred,mi-a dat T.Michael rearest.
heineken Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Nick: heineken. Level: 30 Numele membrului pe care il reclam: Erick Dovezi: http://postimage.org/image/6kzeefnqx/ O scurta descriere: Am asteptat sa primesc clear de la Worsen deoarece mi-a dat wanted aiurea, ma omoara un membru din Armata tot aiurea(nu stie sa citeasca wanted list) si primesc w6 de la Erick pe motiv "cop kill" . Astept dovezi din partea lui. Dovada ca mi-a dat clear cu cateva secunde inainte worsen: http://postimage.org/image/5sagbbd5h/ Martor: - # Am sters ceva ce am vorbit cu un prieten pe whisper. Edited February 3, 2012 by Sebastian
Eric Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Inainte sa te iei de colegul meu Vlad si sa spui ca te-a omorat total aiurea, uite aici cum se vede clar ca ai omorat pe cineva si ca apari in wstatics cu wanted 10. Worsen ti-a dat clear, iar inainte sa dispari de pe wstatics te-a omorat si Vlad ( asta ca sa nu mai acuzi tu pe toata lumea in stanga si-n dreapta si nu mai victimizezi atat ). Acum, sa revin la situatia mea. Aveai wanted 10, am intrat dupa tine la cai, era plin de mafia acolo, tu erai intr-un colt, stateai ascuns si m-ai omorat. Dupa cateva secunde dupa ce m-ai omorat, ai primit clear ( din cate am inteles aveai wanted din bug sau din greseala dat de Worsen ) si eu ti-am dat wanted 6 pentru cop kill. Pe langa toate astea, pe /w ma minteai ca tu ai fost spawn mafia si nu aveai cum sa ma omori, dar vad ca te-ai dat singur de gol spunand ca ai fost omorat la cai. Asteapta mult si bine dovezi, eu nu fac poze la fiecare wanted. Defapt, nu fac deloc, pentru ca nu sunt obligat. Asteapta raspunsul lui TheOne fara sa mai cauti vreo minciuna sau ceva. PS: se presupune ca dovezile aduse de tine sa nu fie editate :P Edited February 3, 2012 by Eric 2
Mihai Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 S-a creat o confuzie,iti voi da rearrest dar iti voi da wanted 2 pentru jignire cop. Dupa cum ai raspuns pe /w nu prea cred,mi-a dat T.Michael rearest. I'am zis ca in timp ce posteaza el te voi aresta eu. Problema a fost rezolvata oricum.
heineken Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Inainte sa te iei de colegul meu Vlad si sa spui ca te-a omorat total aiurea, uite aici cum se vede clar ca ai omorat pe cineva si ca apari in wstatics cu wanted 10. Worsen ti-a dat clear, iar inainte sa dispari de pe wstatics te-a omorat si Vlad ( asta ca sa nu mai acuzi tu pe toata lumea in stanga si-n dreapta si nu mai victimizezi atat ). Ca sa iti demonstrez ca nu ai pic de dreptate, uite pozele in care apare clar ca Worsen imi da clear si Vlad ma omoara aiurea. Este datoria lui sa verifice wanted list, nu amea = ma omorat aiurea. http://postimage.org/image/5sagbbd5h/ http://postimage.org/image/3omphsq4h/ Acum, sa revin la situatia mea. Aveai wanted 10, am intrat dupa tine la cai, era plin de mafia acolo, tu erai intr-un colt, stateai ascuns si m-ai omorat. Se presupune ca ar fi trebuit sa apara ca am facut wanted in + daca te-as fi omorat, nu ? Nici aici nu ai screenshot ? Nu ai deoarece nu stiai la cine sa dai wanted pentru ca toti trageau in tine(inafara de mine care asteaptam clear). Pe langa toate astea, pe /w ma minteai ca tu ai fost spawn mafia si nu aveai cum sa ma omori, dar vad ca te-ai dat singur de gol spunand ca ai fost omorat la cai. Asteapta mult si bine dovezi, eu nu fac poze la fiecare wanted. Defapt, nu fac deloc, pentru ca nu sunt obligat. Asteapta raspunsul lui TheOne fara sa mai cauti vreo minciuna sau ceva. PS: se presupune ca dovezile aduse de tine sa nu fie editate :P Am spus ca in momentul actual sunt in spawn mafia, nu mai devreme. Minciuni ? Eu am venit cu dovezi care demonstreaza ca esti vinovat si ca ai gresit. Da, nu ai obligatia sa faci screenshot la fiecare wanted, in schimb ai obligatia sa dai wanted doar daca ai dovezi. & Nu incerca sa pari responsabil,matur si serios,deoarece nu esti. EDIT: Ti-am scris ceva mai sus, incearca sa bagi in cap daca vrei. Imi place ca il rogi pe hkr sa iti dea + :rofl1: [21:41:44] * Ofiterul Worsen ti-a sters inregistrarile si ti-a anulat gradul de urmarire. [21:42:11] ScreenShot Taken - sa-mp-365.png Se pare ca tot eu sunt cel care spune minciuni, 1-2-3 secunde? Se pare ca nu mai stiu sa numar dar totusi.. vad 27 de secunde diferenta. Turkish pepal... EDIT2: Pe langa, observ ca si suferi, pe cine si cand am vanat eu ? :rofl1: Edited February 4, 2012 by Sebastian
Eric Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Wstatics nu se actualizeaza in secunda in care primesti clear, dureaza 1-2-3 secunde, depinde si de lag-ul tau ( ma refer la Vlad ); poate dura si mai mult. Nu mai dramatiza atat aici, ai fost omorat la cateva secunde dupa ce ai luat clear. Vlad s-o fi uitat in wstatics, a vazut ca ai wanted si a venit sa traga in tine. Tu crezi ca noi suntem roboti si sa ne uitam si in stanga la wanted list si in fata la tine sa te nimerim si putin in dreapta la ceas sa nu intarziem la somn ? Fi serios. NU tragea nimeni in mine inafara de tine. Am vazut CLAR cum erai in colt si trageai in mine. Repet pentru ultima oara, nu am de unde sa-ti arat tie dovada ca m-ai omorat, deoarece eu nu fac poze la fiecare mafiot care ma omoara. Nu mai insista cu dovezile si tot ce vrei tu, asteapta decizia lui TheOne fara a mai posta. PS: il rog pe TheOne ca odata cu decizia la aceasta plangere sa fi adaugat si pe Blacklist-ul Armatei pentru vanatoare. Edited February 3, 2012 by Eric 1
TheOne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: Alex_Cristea Level: 21 Numele membrului pe care il reclam: SunShine Dovezi: 1. 2. O scurta descriere: Eram la cai cu An00by si Destiny,Sunshine cu Luger faceau Duele acolo si dupa Sunshine zice sa il omoram si dupa ce il omor ma trezesc cu wanted de la Smiley.Dupa ai cer rearest si zice ca nu vrea. Martor:Destiny #Am primit rearest de la Smiley,dar tot vreau o explicatie. Prietene ce cauti aici? Stai asa sa inteleg cum sta treaba... SunShine ti-a cerut sa il omori, l-ai omorat, apoi ai primit wanted de la Smiley...Il vezi tu cumva pe smiley in lista mea de membrii? Mai faci si spam aiurea aici. O sa cer sa fi sanctionat pentru spam aiurea si neatentie.
TheOne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: heineken. Level: 30 Numele membrului pe care il reclam: Erick Dovezi: http://postimage.org/image/6kzeefnqx/ O scurta descriere: Am asteptat sa primesc clear de la Worsen deoarece mi-a dat wanted aiurea, ma omoara un membru din Armata tot aiurea(nu stie sa citeasca wanted list) si primesc w6 de la Erick pe motiv "cop kill" . Astept dovezi din partea lui. Dovada ca mi-a dat clear cu cateva secunde inainte worsen: http://postimage.org/image/5sagbbd5h/ Martor: - # Am sters ceva ce am vorbit cu un prieten pe whisper. Erick nu primeste nimic...ce imi place de voi...cand sunteti in politie si va raporteaza cineva veniti cu scuza "da ce ma eu stau non-stop cu degetul pe F8" asa pot spune si eu acum...si pana la urma plangerea e catre Erick sau Vlad si Worsen? ca vad ca o dai la intors...inca ceva, o sa cer sa fi sanctionat pentru OFF Topic...aici e topic de Raportari nu de critici/jigniri/pareri personale. 1
heineken Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Nick: heineken. Level: 30 Numele membrului pe care il reclam: Erick Dovezi: http://postimage.org/image/6kzeefnqx/ O scurta descriere: Am asteptat sa primesc clear de la Worsen deoarece mi-a dat wanted aiurea, ma omoara un membru din Armata tot aiurea(nu stie sa citeasca wanted list) si primesc w6 de la Erick pe motiv "cop kill" . Astept dovezi din partea lui. Dovada ca mi-a dat clear cu cateva secunde inainte worsen: http://postimage.org/image/5sagbbd5h/ Martor: - # Am sters ceva ce am vorbit cu un prieten pe whisper. Erick nu primeste nimic...ce imi place de voi...cand sunteti in politie si va raporteaza cineva veniti cu scuza "da ce ma eu stau non-stop cu degetul pe F8" asa pot spune si eu acum...si pana la urma plangerea e catre Erick sau Vlad si Worsen? ca vad ca o dai la intors...inca ceva, o sa cer sa fi sanctionat pentru OFF Topic...aici e topic de Raportari nu de critici/jigniri/pareri personale. Se subintelege ca plangerea e impotriva lui Erick si Vlad. Da, iti dau dreptate, am spus de multe ori ca nu stau cu degetul pe F8 dar uite ca din acest motiv am fost si demis din PD. Aceasta scuza nu merge tot timpul. Cum poti sa scrii ca nu primeste nimic ? Ti-am adus dovezi ca imi acorda wanted aiurea, chiar el a scris ca era plin de mafioti la pariuri, deci a dat wanted la cine a prins. Daca l-as fi omorat eu, nu ar fi trebuit sa primesc wanted 10 din nou ? De ce nu a facut un screenshot cand a murit ? Daca facea, se vedea in chat ca a facut w5 Perry, nu eu. Nu o dau la intors, pur si simplu i-am adus dovezi ca Vlad ma omorat aiurea iar in ultimul post(al lui) poti inelege ca e el cel care o da la intors(pot sa iti citez ceea ce a scris daca vrei). Nu am facut off-topic. Am postat de 2 ori, plangerea si un reply la ce a scris el, daca as fi facut off-topic nu as mai fi dat edit de 3-4 ori. TheOne, inteleg ca trebuie sa dai dreptate membrilor tai si nu unui "strain" care il posteaza dar in aceasta plangere e vinovat si nu are nici cea mai mica dovada pentru a demonstra ca este nevinovat. EDIT: Nu am vrut sa il postez pe Vlad deoarece greseala e omeneasca, dar Erick la bagat in joc. Edited February 4, 2012 by Sebastian
TheOne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Nick: heineken. Level: 30 Numele membrului pe care il reclam: Erick Dovezi: http://postimage.org/image/6kzeefnqx/ O scurta descriere: Am asteptat sa primesc clear de la Worsen deoarece mi-a dat wanted aiurea, ma omoara un membru din Armata tot aiurea(nu stie sa citeasca wanted list) si primesc w6 de la Erick pe motiv "cop kill" . Astept dovezi din partea lui. Dovada ca mi-a dat clear cu cateva secunde inainte worsen: http://postimage.org/image/5sagbbd5h/ Martor: - # Am sters ceva ce am vorbit cu un prieten pe whisper. Erick nu primeste nimic...ce imi place de voi...cand sunteti in politie si va raporteaza cineva veniti cu scuza "da ce ma eu stau non-stop cu degetul pe F8" asa pot spune si eu acum...si pana la urma plangerea e catre Erick sau Vlad si Worsen? ca vad ca o dai la intors...inca ceva, o sa cer sa fi sanctionat pentru OFF Topic...aici e topic de Raportari nu de critici/jigniri/pareri personale. Se subintelege ca plangerea e impotriva lui Erick si Vlad. Da, iti dau dreptate, am spus de multe ori ca nu stau cu degetul pe F8 dar uite ca din acest motiv am fost si demis din PD. Aceasta scuza nu merge tot timpul. Cum poti sa scrii ca nu primeste nimic ? Ti-am adus dovezi ca imi acorda wanted aiurea, chiar el a scris ca era plin de mafioti la pariuri, deci a dat wanted la cine a prins. Daca l-as fi omorat eu, nu ar fi trebuit sa primesc wanted 10 din nou ? De ce nu a facut un screenshot cand a murit ? Daca facea, se vedea in chat ca a facut w5 Perry, nu eu. Nu o dau la intors, pur si simplu i-am adus dovezi ca Vlad ma omorat aiurea iar in ultimul post(al lui) poti inelege ca e el cel care o da la intors(pot sa iti citez ceea ce a scris daca vrei). Nu am facut off-topic. Am postat de 2 ori, plangerea si un reply la ce a scris el, daca as fi facut off-topic nu as mai fi dat edit de 3-4 ori. TheOne, inteleg ca trebuie sa dai dreptate membrilor tai si nu unui "strain" care il posteaza dar in aceasta plangere e vinovat si nu are nici cea mai mica dovada pentru a demonstra ca este nevinovat. In legatura cu Vlad poza aia nu este suficienta pentru ca e facuta la un interval foarte mic de timp si probabil Vlad nu a vazut cand ti-a dat clear sau o fi avut spam,samd...tu imediat ai facut poza, i-ai vanat gresala fiind vorba de cateva secunde...ce aveti de castigat din asta? fa-ma sa inteleg? incercati si voi sa fiti mai oameni, mai intelegatori ca toata lumea greseste cu vointa sau fara...nu suntem sfinti. Caz inchis, daca mai ai ceva de adaugat trimite-mi PM sau fa-mi o plangere. O zi buna. #De Acum in colo sa faceti poze la fiecare actiune a voastra impotriva suspectilor. Valabil pentur Membrii Armata. Edited February 5, 2012 by TheOne
f1re Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: lioN. Level: 3 Numele membrului pe care il reclam: SunShine Dovezi: http://imageshack.us/gal.php?id=rZipkt7U09yplKbc5KHW2uCT O scurta descriere: Eram la dice event pe star tower ( theone organizator ) si era un NRG in zona, m'am urcat pe el si m'am trezit cu wanted de la SunShine. Eu stiam ca n'are voie sa dea wanted la event + ca mi'a raspuns neadecvat, zic eu :wub:
Briant Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ma scuzi..NRG-ul ala era al meu si am spus sa nu il ia nimeni. Si tu dupa ce ai pierdut la dice te-ai urcat pe el si ai plecat..eu ti-am dat wanted 1 pentru furt si asta a fost.
f1re Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ma scuzi..NRG-ul ala era al meu si am spus sa nu il ia nimeni. Si tu dupa ce ai pierdut la dice te-ai urcat pe el si ai plecat..eu ti-am dat wanted 1 pentru furt si asta a fost. Prietene eu n'am pierdut pentru ca n'am apucat sa particip . Ah' si stii de ce n'am apucat sa particip ? ca m'ai omorat tu :wub:
TheOne Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Sunshine nu primeste nimic. Era motorul lui si tu ai venit la event dupa ce am zis Stop inscrieri ceea ce rezulta deranjare event la care puteai fi sanctionat cu ban. O zi buna.