andryudevis Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): AndryuDeVis •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Pai 6-7 ore pe zi,dar daca am chef si mai mult. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune serioasa, si imi place ca totul sa fie bine pus la punct. •Factiunile precedente: Smurd,Ballas,NG. •Job secundar actual: Detectiv(level4) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd-2 , Ballas-2 , NG-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu erau multe treburi de facut,cum este oarecum la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - 1 warn (news aiurea) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Calimandruc Andrei •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Zeus1995 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 •Nick(in joc): Zeus1995 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12 -18, 20-00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut la instaurarea linistii publice •Factiunile precedente: Smurd,SFR,MAFIA •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd(1),SFR(1),Mafia(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:http://img515.imageshack.us/img515/7146/samp000qh.png •Poza cu licentele dvs.: http://img254.imageshack.us/img254/9531/samp049kw.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: B.Doru •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Bedezeu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 •Nick(in joc): Bedezeu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Doar asta. •Level-ul : 15. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da.. arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu . •In ce interval orar jucati: 12:00 - 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a asigura ordinea in orase. •Factiunile precedente: NG •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 6 •De ce ati parasit ultima factiune: Devenisem inactiv. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Valy •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
sTyler Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Bedezeu - acceptat Restul respinsi - nu va consideram pregatiti pentru PD
Smiley Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Informatii despre caracter •Nick: Smiley •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 18:00 | 23:00 - 3:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la formarea echipei si combaterea criminalitatii existente •Factiunile precedente: Ballas | Hitman Agency | Police Department | The Mafia •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 1 | Rank 2 | Rank 4 | Rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu eram potrivit pentru factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: O singura data •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :. Desigur
Supreme Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Informatii despre caracter •Nick: Supreme •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 20:00 | 23:00 - 3:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la formarea unei echipe competente. •Factiunile precedente: The Mafia / Police Department / Ballas •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 2 | Rank 3 | Rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am ajutat cat am putut. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cristi •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :. Yas
Damelut Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): daMeLo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reglamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 11:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place pd pt ca e o factiune serioasa si cu membrii activi si capabili •Factiunile precedente: mayor,smurd,bikers,mafia •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: mayor rank 2,smurd rank 2,bikers rank 2,mafia rank 1 (urma sa iau rank 2) •De ce ati parasit ultima factiune: membrii nu prea erau capabili, erau glume proaste si luam wanted usor •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu am warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Luchian Paul •Varsta: 14 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
alexiniosm Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 •Nick(in joc): aLeXuTzU28 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12 - 00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place ideia de a aresta, urmari,etc...si imi place foarte mult actiunea •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri-rank1, Smurd-rank1, San Fierro Rifa-rank1, Bikers-rank2 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc altceva si deja ma plictisisem..numai eu eram activ uneori •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un singur ban pentru 3 warn-uri;)(2 avertismente pt news aiurea) •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 singur warn pentru spawn kill:(( • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: J.Alexandru •Varsta: 13( fac 14 saptamana asta) •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Adevarat;)
freezeR Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 •Nick(in joc): GunmaN •Ce alte conturidetineti(nick-uri): ---- •Level-ul : 17 •Orasul in carelocuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodataarestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / avetiprobleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orarjucati: 17-23 •De ce doriti sadeveniti om al legii: Deoarece este un departament foarte serios si pentru al ajuta prin munca si seriozitate . •Factiunileprecedente: /The Mafia / Lsv / Grove Street •Job secundar actual:---- •Rank-uri detinute infactiunile anterioare: / 1 / 3 / 1 •De ce ati parasitultima factiune: Deoarece am vrut sa incerc alta factiune serioasa si legala . •Ati avut vreodatacontul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp099dx.png/ •Poza cu licenteledvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp099dx.png/ •Numarul de warn-uriavute in momentul cand postati si motivele: Nu am nici-unul . • In momentul in careati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntemun departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
AlexDZC Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Informatii despre caracter •Nick: AlexDZC •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 18:00 | 20:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la formarea echipei si combaterea criminalitatii existente •Factiunile precedente: MAFIA , SFR •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 1 | Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Ultima factiune am parasito pentru ca vroiam la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: O singura data •Poza cu /stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=969d512752325f060b1f7fe1a2a086dc •Poza cu licentele dvs.: http://www.picz.ro/show-image.php?id=5820a6b7e367b8960105bd3f6456660d •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - un advertisment afk la cai . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :.Da
Eric Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Gunman - acceptat AlexDZC - respins ( nu mi-a placut comportamentul tau pe server ) Alexutzu28 - respins ( nu consider ca esti pregatit pentru PD )
Johannes Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick: YohaNNEs. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Redz •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu, ma inteleg bine cu laurentiu,skybrax. •In ce interval orar jucati: 12:00 - 16:00 18:00 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place factiunea pentru sunt numai oameni capabili si sa pot aresta suspectii de la w1-3 •Factiunile precedente: SMURD,Triads,DNB,SFR,The Mafia •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd(2), Triads(3), DNB(2),SFR (2) The Mafia(1) urma maine sa iau 2 •De ce ati parasit ultima factiune: am parasit ultima factiune deoarece am vrut sa ma alatur PD,in the mafia nu prea era oraganizare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: O data dintr-o greseala •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alex •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :.Da
Benko Fery Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):SaKaLuX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:niciodata •In ce interval orar jucati:11 - 16 sau 17 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place factiunea si vrea sai ajut pe colegii mei din departamentul de politie •Factiunile precedente:mafia , traids •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 mafia , 1 triads •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc pd fbi sau armata •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/qo1imohuj/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/xytazyp0l/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Benko Fery •Varsta:11 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
sTyler Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 YohaNNEs. - acceptat pentru teste. SaKaLuX - respins (nu cred ca esti pregatit pentru aceasta factiune)
Benko Fery Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 YohaNNEs. - acceptat pentru teste. SaKaLuX - respins (nu cred ca esti pregatit pentru aceasta factiune) a dai pace nici la lvl 7 nu mai acceptat nici acm la lvl 10 da cand ne vei accepta
RedForce Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Edward_DeeJay •Ce alte conturi detineti(nick-uri): RedForce •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Oarecum, dar nu. •In ce interval orar jucati: Cand imi permite timpul, de obicei dimineata si seara. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece am mai fost, am incercat si alte factiuni iar in pd m-am regasit cel mai bine. •Factiunile precedente: Hitman Agency / The Mafia •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Hitman - 3 | The Mafia - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece, dupa cum am scris si in motivul demisiei, mafiile/gang-urile nu sunt pentru mine. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Click! •Poza cu licentele dvs.: Click! •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 ( 1 - /q cu wanted(Reclamatie aiurea din partea unui copil care oricum a primit ban permanent | 2 - limbaj(De cand joc pe linkmania, ODATA am jignit `cat de cat` pe cineva pe whisper si tot am primit warn) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: - / Edy •Varsta: 17. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da.
Benko Fery Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):SaKaLuX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:niciodata •In ce interval orar jucati:11 - 16 sau 17 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place factiunea si vrea sai ajut pe colegii mei din departamentul de politie •Factiunile precedente:mafia , traids •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 mafia , 1 triads •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc pd fbi sau armata •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/qo1imohuj/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/xytazyp0l/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Benko Fery •Varsta:11 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Eric Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Edward_DeeJay - acceptat Sakalux - respins ( n-au trecut 3 zile de la ultima aplicatie in care ai fost respins )
Ciolosh Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 •Nick(in joc): Aspec •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11-04 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca doresc sa prind infractori. •Factiunile precedente: Politicieni,SFR •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri-rank 2,SFR-rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in fortele de ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C.Andrei •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Guest k3NzZor Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): daMeLo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reglamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 11:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place pd pt ca e o factiune serioasa si cu membrii activi si capabili •Factiunile precedente: mayor,smurd,bikers,mafia •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: mayor rank 2,smurd rank 2,bikers rank 2,mafia rank 1 (urma sa iau rank 2) •De ce ati parasit ultima factiune: membrii nu prea erau capabili, erau glume proaste si luam wanted usor •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu am warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Luchian Paul •Varsta: 14 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da P.S:postez pt el deoarece lui i se ia netul si nu mai apuca sa aplice
AlexDZC Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick: AlexDZC •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 18:00 | 20:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la formarea echipei si combaterea criminalitatii existente •Factiunile precedente: MAFIA , SFR •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 1 | Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Ultima factiune am parasito pentru ca vroiam la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: O singura data •Poza cu /stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=4a850fe7ca891b8e4b70857ee237da9e •Poza cu licentele dvs.: http://www.picz.ro/show-image.php?id=6444c46a4f73c09330602e6dcd8f3275 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - un advertisment afk la cai . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :.Da
wOrSeN Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 •Nick(in joc): wOrSeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 13:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pt. a prinde infractorii •Factiunile precedente: Medici , Ballas , UST , Ng , Mafia •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Medici - rank3 , Ballas - rank2 , Ust - rank1 , Ng - rank3 , Mafia - rank4 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc si altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Click. •Poza cu licentele dvs.: Click! •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Iulian •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Ciolosh Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 •Nick(in joc): Aspec •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11-04 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca doresc sa prind infractori. •Factiunile precedente: Politicieni,SFR •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri-rank 2,SFR-rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in fortele de ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C.Andrei •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da Retrag,scuze.