MrOne Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): TadeuS •Ce alte conturi detineti(nick-uri): MasterNekro (abandonat) •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): L.S •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 9-12 / 19-02 ( in timpul saptamanii) iar in weekend in functie de timpul meu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai lucrat de partea legii, mi-a placut, m-am descurcat bine si vreau sa continui •Factiunile precedente: Consilieri, UST (pe TadeuS) •Job secundar actual: N.R •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 si 2 •De ce ati parasit ultima factiune:Am avut o perioada de inactivitate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img715.imageshack.us/img715/339/samp002wni.png •Poza cu licentele dvs.: http://img338.imageshack.us/img338/9899/samp004cso.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gabriel - Alexandru •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
VILLAIN Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 arahida - respins ( banat permanent) TadeuS - respins ( nu te-ai remarcat indeajuns pe server si nu ne-ai dovedit ca meriti sa faci parte din PD )
Guest BlackSwordd Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) •Nick(in joc):NewYorkeR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu mai am niciun cont •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat-Da,Reclamat-Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 17:0- 22:00 ,diferenta 1 ora cu plus sau minus. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca-mi place,am fost si in ng dar acolo era plictiseala •Factiunile precedente: ng ust medici •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: ng 1 medici 3 ust1 •De ce ati parasit ultima factiune: ust -> Liderul ne cerea activitate,el activand o data pe saptamana •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da,ban •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp003gl.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/17/samp004km.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: O.Bogdan •Varsta: 17ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da # sper sa nu fie o problema pozele cu /stats respectiv /licenses.As fi facut altele dar nu pot intra in joc pentru ca primesc niste erori de la sa-mp,mai exact primesc crash cand incerc sa ma conectez. Edited May 3, 2012 by BlackSwordd
freezeR Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 •Nick(in joc): GunmaN6 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Am mai avut un cont cu numele FLorrYnuSh. , dar am fost preocupat cu scoala asa ca am inactivat o vreme si am uitat parola contului , asa ca mi-am facut alt cont . •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da , arestat de 3 -4 ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 16-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa ajut playerii si sa arestez criminalii. •Factiunile precedente: Smurd •Job secundar actual: ---- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarce am vrut sa incerc ceva nou :D •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp087xs.png/ Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/684/samp088nn.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am niciun avertisment . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Jalol Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Jalol •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 15:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc criminalitatea . •Factiunile precedente: NG # LF # F.B.I •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 , 5, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Motive personale . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da ( ban 7 zile ) •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Link catre demisie : - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei Viorel •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Eric Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Gunman6 - respins ( nu te vad activand pe server ) Jalol - respins ( doar ce ai fost demis din F.B.I., nu cred ca esti pregatit pentru PD )
Nectar Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 •Nick(in joc): gory •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Sf •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 14:00-23:00 si in weekend 12:00 - 4:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a face dreptate pe server •Factiunile precedente: Tiad's,PD •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am mai avut timp de joc :) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/e67dvlkkt/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/xbkkdn0i3/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Link catre demisie : - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Iulian •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
biNNN Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 •Nick(in joc): m0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): biNNN •Level-ul : 10 . cu rp de 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da .. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa ora 3 jumate .. pana seara :)) •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place sa ajut lumea si cu ce se ocupa aceasta factiune •Factiunile precedente: Politicieni , mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 ambele •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat o sapt pt afk la cai •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/658s7k9xf/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/pe4hbqpo5/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: afk ... si use de drugs in due l cu un cop .. marog acolo e mai complicata treaba ... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: S. Ionut •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
sTyler Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 gory - respins ( Ai mai fost in PD si ai fost demis pentru inactivitate) m0t4nu1 - respins (Nu ai permis de port arma)
KEViN Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 •Nick(in joc): itv.dRey •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: in timpul scolii 15:00 - 21:00 , in week 10:00-17:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune foarte bine organizata ,cu lideri responsabili.Sa fiu alaturi de prieteni si sa reducem numarul foarte mare de infractori ! •Factiunile precedente:Da Nang Boys, The Mafia, Police Department , Ballas , The Triads •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Da Nang Boys( rank 1 ), The Mafia ( rank 2, rank 3) - am fost de 2 ori , Police Department (rank 2), Ballas (rank 1), The Triads ( rank 3) •De ce ati parasit ultima factiune: Lipsa liderului. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://i47.tinypic.com/2po5nab.jpg •Poza cu licentele dvs.: http://i47.tinypic.com/90c8eo.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - /ad aiurea • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Cosmin D. •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
Eric Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) Acceptat ( ai fost scos de pe Blacklist-ul Departamentului de politie ) Edited May 5, 2012 by Eric
fizeeN Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 •Nick(in joc): fizeeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: in timpul scolii 15:00 - 21:00 , in week 10:00-17:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune foarte bine organizata cu niste lideri capabili si sa prindem raufacatori •Factiunile precedente:San Fiero Rifa, Ballas, The Mafia •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: San Fiero Rifa rank 1si rank 5 , The mafia rank 2, ballas rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Lipsa de playeri in factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/38m0x/6 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/2exvigj/6 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn -kill admin [AOD] • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Andrei.V •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
Chenzo Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):LastHit •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da arestat si odata post la black list •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:11:00-21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:ca sa pot apara orasul de infractori,de traficanti de droguri,si de arme ilegale •Factiunile precedente:mafie,medici si consilieri •Job secundar actual:detectiv skill 2 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:toate 1 •De ce ati parasit ultima factiune:a fost o neintelegere totala •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/i5nxnusjr/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/4zl50dfsp/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Andrei si Dan •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg
shadleo Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 •Nick(in joc):Rayder •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Nu am •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:14-20 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a face dreptate •Factiunile precedente:Smurd Sfr, Politicienii •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 in toate •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a incerca ceva nou...vreau sa ajung sus •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihalcea Leonard •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
nyankuN Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Informatii despre caracter Nick(in joc): Skybrax Ce alte conturi detineti(nick-uri): - Level-ul: 14 Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Los Santos Sex (M/F): Masculin Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat si reclamat, insa nu am primit nimic Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Am avut, dar s-au rezolvat In ce interval orar jucati: Dupa ora 15:00, in weekend oricand De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ma distrez, deoarece acum am mai mult timp liber si ma pot juca mai mult Factiunile precedente: FBI, Scoala, Police Department Job secundar actual: Detectiv Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 3, 1 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate + neintelegeri cu Sayid Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu Poza cu /stats: Poza cu licentele dvs.: Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala Nume / Prenume: Nicusor Varsta: 17 ani si 11 luni Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
sTyler Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 LastHit - Respins (nu cred ca esti pregatit pentru PD) Rayder - Respins (nu cred ca esti pregatit pentru PD) Skybrax - Acceptat pentru teste.
florin_alex Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Informatii despre •Nick(in joc):aKaRy •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa previn infractiunile din oras,traficul de arme/droguri si alte ilegalitati •Factiunile precedente: ballas smurd fbi •Job secundar actual:detectiv skill 5 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: fbi rank 3 ballas rank 1 smurd rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Inactiv - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://imgur.com/delete/gZgA7VRHscANZoH •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/delete/W6yizFqvUwQcIX1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:florin george •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
Mishka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Mishka. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): PaulxX •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? Arestat - Da Reclamat-Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: Nu dedic jocului un timp exact,probabil seara intre 17:30 si 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Fiindca am aici cativa prieteni si PD este una dintre cele mai bune factiuni cu membri capabili cu care simt ca pot colabora •Factiunile precedente: Consilieri,Smurd,DNB •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 si 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Demisie •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: http://img196.imageshack.us/img196/658/samp027adg.png •Poza cu licentele dvs.: http://img210.imageshack.us/img210/1016/samp026vzg.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Paul •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Mishka - respins ( comportamentul tau lasa de dorit ) akary - respins ( am inteles ca joci pe mai mult conturi si in plus, nu te consider pregatit pentru aceasta factiune )
Razorr Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.:am doar de condus •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
BoBiTza Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Informatii despre caracter Nick(in joc): BoBiTza Ce alte conturi detineti(nick-uri): - Level-ul: 16 Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Los Santos Sex (M/F): Masculin Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nici-o data In ce interval orar jucati: dupa ora 14:00 si in wekend toata ziua aproape De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ma distrez cu prietenii din pd Factiunile precedente: NG, F.B.I, Pd, Groove, Mafia, Instructori Job secundar actual: Detectiv Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,1,2,4,4 De ce ati parasit ultima factiune: - Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu Poza cu /stats: Poza cu licentele dvs.: Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2- db fara sofer In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala Nume / Prenume: Comanici Bogdan Varsta: 16 si fac 17 in 2 zile Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da