WRDv8 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 •Nick(in joc): WRDv8 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: depinde de timpul care il am liber in aceea zi , oricum dupa masa (12-19) si seara ( 23-...) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aplica-o bine inteles si pentru a prinde infractorii •Factiunile precedente: Politicienii , The Mafia •Job secundar actual: Nu am momentan , dar o sa-mi iau jobul de detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 3 in amandoua •De ce ati parasit ultima factiune: Demis. Long Story:)) banuiesc ca o stii . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da am avut un singur ban. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 warnuri , unul primit dintr-o eroare si mi s-a spus ca mi-l scot dar nu l-a mai scos nimeni , si al doilea am fost afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:N. Mihai •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA!
stook Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 •Nick(in joc):stook •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu mai am nici unu •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da recalamt nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:aproape non stop •De ce doriti sa deveniti om al legii:ca nu mai vreau sa incalc reguli •Factiunile precedente:Medic mecanic sfr si consilier •Job secundar actual:News reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:ca sa aplic la pd unde sunt lideri rff buni •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.:View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume Porumbel Florin •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da inteleg
sTyler Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 CristineeL - Acceptat pentru teste. ZapaceL - Respins - Data viitoare sa pui poza cu licentele tale. Michael - Acceptat pentru teste. Fullspeed - Acceptat pentru teste. Rohan - Acceptat pentru teste. WRDv8 - Respins - Antecedente. stook - Respins - /w in game.
RyPz0r Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 •Nick(in joc): RyPz0r •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 16:00 / 20:00 - 00:00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa fiu de partea legii si sa fac ordine in oras. •Factiunile precedente: sfr, bikers, ng •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: sfr-1, bikers-2, ng-1 •De ce ati parasit ultima factiune: ma-m tot certat cu un membru ca zicea ca am s0b:)) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: daca imi amintesc bine am avut un ban pe la lvl 6-7. •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: J.Alexandru •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
Danutzu Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,am fost si arestat si reclamat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:08:00-15:00 - 19:00-21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot aresta suspecti si sa pot face parte din aceasta familie minunata. •Factiunile precedente:Smurd,Triade,San Fierro Rifa,Ust,TheMafia,Scoala,San Fierro Rifa,National Guard,Biroul Federal de Investigatii,Departamentul de politie. •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:4,2,3,1,1,2,3,3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost demis din cauza unei greseli de amea. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala: •Nume / Prenume:P.Danut •Varsta:15 Ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
AzyMan Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick(in joc): Azman •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: 8-9 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa ajut la wanted si la controale, si pentru ca este o factiune bine organizata. •Factiunile precedente: NG,Ballas,UST •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Aceasta este UST, neavand lider toti membrii faceau de capul lor asa ca m-am hotarat sa-mi dau demisia. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs. View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru /q cu wanted, dar pe atunci era un prieten la mine si in timp ce faceam dush a facut wanted si a dat /q • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da; Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Desigur;
AzyMan Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Am dat reply fara sa vreau, scuze. #No warn va rog.
Guest Cristii_ Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 • Nick (in joc) : CristineeL • Ce alte conturi detineti (nick-uri) : [Mr]Cristii • Level-ul : 15 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV) : LS • Sex (M/F) : M • Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Arestat Da ,Reclamat nu • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD? : Nu • In ce interval orar jucati : Pe tot parcursul zilei . • De ce doriti sa deveniti om al legii : Sa aduc linistea pe strazi si sa reduc traficu de arme si crimele . • Factiunile precedente : Scoala , PD • Job secundar actual : Detective • Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Scoala 1 ,PD 1 • De ce ati parasit ultima factiune : Am fost inactiv dupa cum stiti 2 sapt .! • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip ? : Nu • Poza cu /stats : View post on imgur.com • Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele : 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala • Nume / Prenume : Cristian Liviu • Varsta : 18 Ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da,bineinteles.
stook Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):stook •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu mai am •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:niciodata •In ce interval orar jucati:aproape non stop •De ce doriti sa deveniti om al legii:ca mam decis sa incep o viata cinstita •Factiunile precedente:Medic UST Sfr si consilier •Job secundar actual:News reporters •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:sa aplic la pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.:http://imgur.com?3N2uZ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Porumbel Florin •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da inteleg
Steven Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Steffy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): TeBeX, lv 1 •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 13-18 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la combaterea infractorilor. •Factiunile precedente: Smurd, Ballas, The Mafia, Triads, Sfr, Ng •Job secundar actual: Nu am momentan, dar daca voi intra in PD imi voi lua detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Smurd, 1 in restul :D •De ce ati parasit ultima factiune: Nu imi place sa fiu infractor, mai ales ca in Sfr am pierdut cam multi bani. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Am avut din pacate, dar promit ca nu se va mai intampla. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/842/samp036jv.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/16/samp037zxa.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2, deoarece a venit odata un prieten la mine si s-a jucat pe contul meu, de pe pc-ul meu si a injurat fraierul pe cont. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Munteanu Stefan •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Mihai. Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Danutzu - Acceptat.Iti acordam o ultima sansa. CristineeL - Acceptat. Iti acordam o ultima sansa. Restul respinsi.
Bogdan19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Bogdan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Este singurul de dupa wipe. •Level-ul : 26 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde. Joc cam 2-3 ore pe zi , poate uneori mai bine. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca nu imi plac alte factiuni decat cele 3 (FBI,NG,PD) •Factiunile precedente: FBI,NG,Scoala,Mafia. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: FBI 5, NG 2, Scoala 4, Mafia 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/syy2c4lvf/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/mmgm78otb/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Moise Bogdan •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da.
Hasis9 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 •Nick(in joc): Hasis4 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde. Joc cam 3- 4ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii Pentru stabilirea ordinii in oras si impiedicarea traficului de droguri si arme •Factiunile precedente: Politicieni,Mafia. •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: politicieni 4 si in Mafia 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/443/samp373.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/29/samp372z.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am unul primit pentru ca am omorat un rival in spawn. ca eram la inceput si nu stiam exact cum sta treaba. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: anton silviu •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da
RandOm Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 •Nick(in joc): RandOm •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00-18:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii Pentru a asigura siguranta cetatenilor din orasele LS,LV,SF. •Factiunile precedente: UST, FBI, Sfr, Ballas , Grove Street,Himtan. •Job secundar actual: Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: UST(rank 5), FBI(2), Sfr(1), Ballas (1), Grove Street (3),Himtan(1). •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - Din cauza ca am apasat pe bindul de repair si eram la un event. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ion Albert •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da
PePe Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Boshcota •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti: LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata 3ore, dupa-amiaza intre orele 13- 17 si seara dupa 10. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut la ordinea in oras si la prinderea raufacatorilor. •Factiunile precedente: Consilier •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in alta factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu am warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Valentin •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? : Da.
Mihai. Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 RandOm - Acceptat pentru teste. Boshcota - Respins - Nu te consideram suficient de pregatit.
rebeca123 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 •Nick(in joc): r3b3l •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08:12:00 18:00-24:00.acum cat sunt in vacanta dupa in functie de cum voi invata •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, Lege si Ordine •Factiunile precedente: - .medici.ust...dnb •Job secundar actual: Iau Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -3,3,3 •De ce ati parasit ultima factiune: - - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? never •Poza cu /stats http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp159pn.png/ •Poza cu licentele dvs: http://imageshack.us/photo/my-images/812/samp160ae.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -2,unul a fost verisoara mea la mine de numai 4 ani si a dat esc la cai iar eu eram la baie si unul tot la cai dar din vina mea Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mitran Valetin •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Alexutssu. Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 •Nick(in joc): Alexutssu. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu , sunt baieti buni •In ce interval orar jucati: 08:00 - 16:00 si 21:00 - 02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii Pentru a asigura siguranta/linistea cetatenilor din orasele LS,LV,SF. Si pentru ai pedepsi pe criminalii in serie / hotii •Factiunile precedente: Grove Street •Job secundar actual: Mi-am luat detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Grove street •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am depus demisia din cauze nobile. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 , nu am nici o plangere Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da, inteleg • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da !
sTyler Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 r3b3l - Respins - Nu consideram ca esti pregatit pentru aceasta factiune. Alexutssu. - Respins - Nu ne place comportamentul tau.
Guest Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Maryca •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un intreval stabil •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut la reducerea infractiunilor •Factiunile precedente: TM,TT,DNB,PD, •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 3, Rank 2,Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am avut un motiv anume •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da din pacate •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Oprisan Alexandru Mihai •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Guest Tempest. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 •Nick(in joc): Blade •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 10:00 - 22:30 [ in timpul scolii 10:00 - 12:00 / 18:30 - 22:00] •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa arestez pe cei ce incalca legea , si sa ajut liderii cu factiunea. •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - Q cu wanted • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai Marius •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da , desigur.
BlackAngel Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 •Nick(in joc): Mitza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): fostul nick [blackAnGeeLL] •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat :D •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu absolut deloc •In ce interval orar jucati: nam un interval orar ... 6-7 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa arestez mafioti sa le comfisc materialele ceea ce ii oftica :> sa ajut factiunea si sa fiu alaturi de cativa prieteni •Factiunile precedente: Ballas,Fbi,Ng,sfr,scoala,ust •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - rank 3 , Fbi - rank 4 , NG - rank 5 , sfr - rank 1 , scoala - rank 1 , ust - rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: probleme personale •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 limbaj • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da , desigur.