DelPiero_16 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Akon -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de licenta ca sa pot conduce shamal. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
Orange Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Akon -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de licenta ca sa pot conduce shamal. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange Passed. Licenta primita :-*
mmammamma Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: ZooPy -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms -Licenta pe care o solicitati: arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt mafiot si folosesc mult armele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Hydravision
Zachary Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Orizont -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly + weapon -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu avionu` / am nevoie . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: .mitica
MrPiciu Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: ZooPy -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms -Licenta pe care o solicitati: arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt mafiot si folosesc mult armele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Hydravision Passed!
meetique Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Orizont -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly + weapon -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu avionu` / am nevoie . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: .mitica passed. ares/ teo sa-i dati licentele
Devil. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Tryf -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ = 122.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie la diferite event-uri. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 -Nick: Tryf -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ = 122.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie la diferite event-uri. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !!
Chase. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 -Nick: Chase. -Level: 7. -Factiune: NG. -Job secundar: Detectiv. -Licenta pe care o solicitati: Carnet de condus. -Pretul licentei: 12k. -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost confiscat. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares. Charity: http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp446o.png/
Orange Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 -Nick: Chase. -Level: 7. -Factiune: NG. -Job secundar: Detectiv. -Licenta pe care o solicitati: Carnet de condus. -Pretul licentei: 12k. -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost confiscat. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: nu conteaza.... Trebuie sa specifici instructorul cu care vrei sa dai testul! Cererea ta nu este corecta :)
Chase. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 -Nick: Chase. -Level: 7. -Factiune: NG. -Job secundar: Detectiv. -Licenta pe care o solicitati: Carnet de condus. -Pretul licentei: 12k. -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost confiscat. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: nu conteaza.... Trebuie sa specifici instructorul cu care vrei sa dai testul! Cererea ta nu este corecta :) Nu eram acasa, am facuto sa fie facuta, ca inainte de wipe nu era in modelul de cerere a licentei asa ceva. 1
Ares Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 -Nick: Chase. -Level: 7. -Factiune: NG. -Job secundar: Detectiv. -Licenta pe care o solicitati: Carnet de condus. -Pretul licentei: 12k. -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost confiscat. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares. Charity: http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp446o.png/ Done
Gotec Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick: GoTeK -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv. -Licenta pe care o solicitati: Carnet de condus. -Pretul licentei: 12k.+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat pana pe 18 -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: heineken.
heineken Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick:GoTeK -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit, Permis de Avion -Pretul licentei:4000+2000 120000+2000 Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc si sa ma plimb cu avionu. Instructor: Ffv Passed si primite. Imi pare rau dar ai primit deja 2 licente pe saptamana asta. Revii pe data de 23.01.2012 cu o noua cerere.
Gotec Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Stai putin ca Ffv mi-a zis in felul urmator sa dau cu el 2 licente si pe data de 18 sa dau doar TEST-ul pentru permis .Eu i-am zis ca dau mai bine pe 18 permis de conducere + pescuit si el a zis ca pot da acuma 2 si pe 18 cand expira suspendarea pot da testul.. Ma pacalit Ffv ca initial i-am zis ca mai bine dau pe 18 cand imi expira suspendarea dar el mi-a zis altceva pentru a da cu el.Numai la interes frate..acuma sa stau fara permis pana pe 23 imi retrag o licenta sa dau de permis ca e greu fara carnet .
heineken Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Stai putin ca Ffv mi-a zis in felul urmator sa dau cu el 2 licente si pe data de 18 sa dau doar TEST-ul pentru permis .Eu i-am zis ca dau mai bine pe 18 permis de conducere + pescuit si el a zis ca pot da acuma 2 si pe 18 cand expira suspendarea pot da testul.. Ma pacalit Ffv ca initial i-am zis ca mai bine dau pe 18 cand imi expira suspendarea dar el mi-a zis altceva pentru a da cu el.Numai la interes frate..acuma sa stau fara permis pana pe 23 imi retrag o licenta sa dau de permis ca e greu fara carnet . Poti sa ii faci o plangere daca nu iti convine sau sa vorbesti cu Ares si Teo. De cand sunt in Scoala stiu ca e tot o licenta. Trebuia sa te informezi mai bine la un rank 5+ deoarece are experienta si cunoaste bine regulamentul. Te rog sa nu mai postezi.
motan16 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Cerere Pasaport Nick :motan - Level :6 - Factiune :nici una momentan - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu)da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport :pentru a putea trece la granita fara a plati - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc)afaceri,munca
Ares Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Cerere Pasaport Nick :motan - Level :6 - Factiune :nici una momentan - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu)da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport :pentru a putea trece la granita fara a plati - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc)afaceri,munca Pt orice licenta, inclusiv pasaportul se completeaza modelul de cereri licente, adica acesta: -Nick: -Level: -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:
TheAngel11 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick: 0wUnkn -Level:4 -Factiune: Consilieri -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: doresc sa port o arma si sa ma apar legal .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
Bogdan19 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick: 0wUnkn -Level:4 -Factiune: Consilieri -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: doresc sa port o arma si sa ma apar legal .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan Passed! Rog un coleg cu rank sa ii dea licenta.
Devil. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick: FighT -Level: 11 -Factiune: DNB -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick: FighT -Level: 11 -Factiune: DNB -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !!
kRaYnEEEEEEE Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick:kRaYnEEEEEEE -Level:6 -Factiune:nici una -Job secundar:truker -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru pescuit -Pretul licentei:4000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares
Ares Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 -Nick:kRaYnEEEEEEE -Level:6 -Factiune:nici una -Job secundar:truker -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru pescuit -Pretul licentei:4000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares Done