Jumper. Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: Jumper -Level:11 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 25k + 1k, -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta o arma legala pentru autoaparare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: Jumper -Level:11 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 25k + 1k, -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta o arma legala pentru autoaparare Passed+licenta acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian88 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick:ciprian88. -Level:6 -Factiune:sumurd -Job secundar:taxi -Licenta pe care o solicitati:De condus . -Pretul licentei:10.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Imi place sa conduc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick:ciprian88. -Level:6 -Factiune:sumurd -Job secundar:taxi -Licenta pe care o solicitati:De condus . -Pretul licentei:10.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Imi place sa conduc Respins. Fa cererea pe data de 25 octombrie Factiune: PD Nume ofiter: The StaR Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: ciprian88 Licenta Suspendata: De condus Motivul suspendarii: Dumper in oras + a fugit de politie cu masina. Data // Ora suspendarii: 19 si 17 minute, 22/10/2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 25/10/2011 Alte adaugari: Nici una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Messi. Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: FuNKy. -Level:7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: De navigat. -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Imi place sa calatoresc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: FuNKy. -Level:7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: De navigat. -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Imi place sa calatoresc. Ai facut deja 2 cereri saptamana aceasta. Revino saptamana viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LloydBankss Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: Lloyd -Level:7 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De navigat -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui si actiona si la wanted pe apa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funky. Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: psihopaT -Level: 9 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: De navigat. -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa folosesc barca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 -Nick: Lloyd -Level:7 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De navigat -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui si actiona si la wanted pe apa A trecut testul si a primit licenta . -Nick: psihopaT -Level: 9 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: De navigat. -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa folosesc barca. A trecut testul si a primit licenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: LoLeCs -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3.000$ + 1.000$ = 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Passed. Testul: A raspuns la toate intrebarile , nota:10 A primit si licenta. Verificat Blacklist si Licente suspedate,nu se afla pe nici una din ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: heineken. -Level: 20 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Port de arma. -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPiciu Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: Hydravision -Level: 7 -Factiune: smurd -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: licenta pt shamal -Pretul licentei: 200.000$+1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie pt a ma deplasa mai repede intre orase pt a ajuta civilii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: Hydravision -Level: 7 -Factiune: smurd -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: licenta pt shamal -Pretul licentei: 200.000$+1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie pt a ma deplasa mai repede intre orase pt a ajuta civilii. Respins. Nu ai level 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLHAN Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: heineken. -Level: 20 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Port de arma. -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea. Passed Rog Un rank 3+ sa-i dea licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Danni92 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick:Danni92 -Level:2 -Factiune:none -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati:de zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pilota avioane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick:Danni92 -Level:2 -Factiune:none -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati:de zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pilota avioane. Licenta solicitata: Atestat de pilot Testul(trecut/picat):Trecut Poze:http://img200.imageshack.us/img200/6944/samp000ja.png http://img542.imageshack.us/img542/8/samp001ri.png http://img834.imageshack.us/img834/8530/samp002zrn.png http://img225.imageshack.us/img225/9310/samp003lx.png Adaugari: Piloteaza foarte bine,are mici scapari la decolare dar l-am trecut.Nota:9 Licenta(primita/neprimita): Primita.click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cre3d Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick: aSsAsIn_cReed -Level: 10 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: licenta pt shamal -Pretul licentei: 200.000$+1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Passed Licenta o vei primi de la lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JigS@w Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick:Smile -Level:6 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Condus barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 -Nick:Smile -Level:6 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Condus barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb A trecut testul si a primit licenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 -Nick:HawX -Level:12 -Factiune:NG -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Condus -Pretul licentei:10k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie ca sa conduc pt a ma deplasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 -Nick:HawX -Level:12 -Factiune:NG -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Condus -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie ca sa conduc pt a ma deplasa Scrie si pretul licentei. #passed +licenta primita #2: Nu pot sa mai fac dupa model,ma grabesc la scoala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 -Nick:HawX -Level:12 -Factiune:NG -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie pt a zbura Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasKoBombardieru Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 -Nick:KasKo -Level:7 -Factiune:medic -Job secundar:nici unu -Licenta pe care o solicitati:de condus -Pretul licentei:10.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru ca mia fost luata Link to comment Share on other sites More sharing options...