Zachary Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424818 Olimpiada. Ziceti care la ce vreti sa participati. pana acuma am la Innot:Rujuc_Dragos. Eu vreau sa fiu rezerva , imi pare rau pentru inactivitatea in joc , dar imi merge PC (,) ca dracu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Vreau si eu la innot Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNNduro Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Inscriema si pe mn la INNOT dar Vreau neaparat la >Alergare viteza 100m ca titular< , dar daca e ma poti inscrie la toata olimpiada , ca vreau sa particip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424818 Olimpiada. Ziceti care la ce vreti sa participati. pana acuma am la Innot:Rujuc_Dragos. Vreau si eu la proba de innot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Rujuc e principal, rezerve Alfredo si Westiee.(innot) ennduro principal la viteza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Rujuc e principal, rezerve Alfredo si Westiee.(innot) ennduro principal la viteza Sa ma bagi principal la Maraton! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Eu o sa vreau la curse cu bicicletele si/sau curse cu barcile, la curse cu masinile factiuni nu cred ca avem vreo sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Juny as vrea si eu la Maraton daca se poate :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 ""3.Armele trebuiesc vandute din cele minim 10 , minim 5 la alianta si minim 5 la civili si altii(dar din afara aliantei)."" ""4.Aveti voie sa vindeti maxim 2 arme la acelasi playeri pentru acest event."" Daca ""vand""(dau moca cu 0$) arma la cei din gang,pot baga la event?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Da se pune dar daca ai vandut la x de 2 ori nu mai ai voie sa ii dai lui x, ca asa dai 5 arme tot la acelasi. De va mai prind ca faceti kill in safe-zone sau in spawn rank down sau demisi. Daca nu stiti care e safe zone verificati aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410680 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Nu garantez prezenta la sedinta -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Juny am zis sa ma bagi si pe mine principal la Maraton :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Am vazut prea tarziu, scuze, imi zici alta proba la care vrei titular si tu esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Bike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Salut,nu cred ca pot ajunge la sedinta:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Juny, ne bagam aici ? :> I'm in, atacant si daca vrei tu, capitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ne bagam, eu o sa fiu la mijloc, dar punem rezerve si o sa fie mai multe echipe de start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Astazi la sedinta ati fost mai putini, au fost mici incidente care daca se mai repeta ne suparam si sedinta viitoare sper sa fim mai multi. Nu uitati pe eventul din cadrul factiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky_street Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 imi cer scuze ca nu am fost la sedinta, dar am fost plecat si nu am avut de unde sa intru si nici sa anunt nu am putut, doar activitatea am postat-o, imi cer scuze inca odata, o luni placuta(chit ca e urat afara) , ceau Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky_street Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 dati-mi si mie fisierul gta_sa.exe, unul care sa mearga ca mie nu imi mai merge :)) si de pe net nu merge nici unu, postati-l aici, sa fie unul de al vostru va rog, multumesc PS: si sa nu fie VIRUSAT !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 dati-mi si mie fisierul gta_sa.exe, unul care sa mearga ca mie nu imi mai merge :)) si de pe net nu merge nici unu, postati-l aici, sa fie unul de al vostru va rog, multumesc PS: si sa nu fie VIRUSAT !!! Pai nu l-ai gasit pe net ? cauta si tu Crack Grand Theft Auto San Andreas iti da cate 50000 de pagini .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Eu nu mai intru pana joi in joc, pentru ca maine am bal , deci aveti grija ce faceti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 1.Alergare viteza 100m 2.Triatlon Baga-ma si pe mne te rog la una din astea 2,daca se poate sa fiu si principal ar fi perfect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Asi incerca eu la curs cu barci, punema rezerva daca dorest altcineva principalul. edit: pff, am uitat, weekend-ul acesta inclusiv vineri seara sar putea sa nu pot intra. Sunt plecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Cred ca pot eu la viteza 100m :) Link to comment Share on other sites More sharing options...