Jad. Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Bafta Kiddo in continuare. # De astazi mi-am reluat activitatea. ## Si pentru Perry : Edited October 23, 2012 by Jad.
Athreyu Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Am inchis topicurile 'Weekly Winner Awards' , 'Exchange Market' , 'Do it! Take the mission' , 'Dream Elite' , 'Project X' , 'Prezentare contracte' , 'Cel mai frumos contract' , 'Inactivitate' , 'Titluri si trofee' si nu voi mai face modificari in ele pana se da wipe.In topicul 'Prezentare contracte' si 'Cel mai frumos contract' nu veti mai fi nevoiti sa postati pana la wipe. Voi face o sedinta,si asta probabil Duminica,inainte de FC si vreau sa fiti cat mai multi,vom discuta serios de o posibila colaborare dupa wipe si rezolvam tot ce se poate rezolva. Multumesc pentru colaborare si pentru implicare,v-ati descurcat de minune pana acum si am reusit sa ne impunem in toate competitiile ce au avut loc pe server,majoritatea castigate iar restul tot pe podium. Edited October 26, 2012 by Athreyu 1
FullSpeed Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Din pacate nu pot ajunge nici la aceasta sedinta, motivul ti l-am spus saptamana trecuta pe forum cat si in joc.
Mr.Dexter Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Voi fi plecat din localitate, nu voi ajunge la sedinta.