nO sOuNNNd Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 bafta cu primaria stefan, sa ne auzim cu bine. :>
Alyyn7 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Multa bafta ca primar Stefan ! Ne mai auzim pe server ! Hai cu eventele' ! :bananadance2: # Bafta bl@ck ! Mult succes cu primaria Stefan :D. Felicitari , Stefane !!! Bafta cu primaria :) bafta cu primaria stefan, sa ne auzim cu bine. :> Felicitarile puteati sa i le transmiteti in joc. ON: Voi fi putin inactiv zilele astea,sunt cam ocupat.
kagawa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Multa bafta stefan ca primar.Te reasteptam peste o luna. :right:
alecs. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [/Zis si facut,succes in real life,ne mai auzim cand mai ai timp de sa:mp :) .bafta Multumesc pentru sansa acordata , m-am simtit foarte bine aici , chiar daca nu mi s-a "simtit" prezenta si nici "absenta" , multa bafta in continuare. @lolz0r-Poate iti mai programezi tu vro' bataie :))), oricum mai intru si prin joc dar rar
LoLz0r™ Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Mult succes pe viitor alecs.Ne mai auzim pe mess, poate iesim odata pe-afara :-*.
Guest Al1n.. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ne auzim peste o saptamana baieti.Spor la contracte! :nanana:
Athreyu Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Cei aflati in teste astept diseara PM de la voi cu contractele efectuate + event-urile castigate(daca aveti). #Restul,la fel,imi lasati cate un pm doar cu event-urile castigate in saptamana asta.
Aurica18 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Baietii de azi suntem colegi ..sper ca o sa ne inteleg bine si o sa facem treaba buna :tiphat:
Athreyu Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica.
K1ddo Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Bun asa,welcome aurica,spor la contracte si sper sa ne intelegem bine
Meleagru Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica. Foarte bine kidzeen !!! dau o bere la mare :tiphat:
Zohlomg Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Welcome celor noi intrati. Multumim kidzeen ca nu ne-ai parasit pentru admin level 2. :x :bananadance2:
LoLz0r™ Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica. Sincere felicitari kidzeen.Esti cu adevarat devotat factiunii :tiphat:. #I-ai spulberat visele lui Inger :(( :(( :((.
Alyyn7 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica. Mare om,mare caracter Kidzeen asta. Ma asteptam la o astfel de decizie din partea ta,iar eu consider ca ai facut alegerea corecta.Ai un Da de la mine si mergi in etapa urmatoare.
kamikazee Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica. Sincere felicitari kidzeen.Esti cu adevarat devotat factiunii :tiphat:. #I-ai spulberat visele lui Inger :(( :(( :((. +1 Lolz0r. #Bravo kidzeen.Se vede ca factiunea e pe "cai mari" cu tine.Sper sa facem o treaba buna in continuare.
nO sOuNNNd Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 3 de da! ce ne-am fi facut fara tine? ce-a mai buna alegere :tiphat:
Outcast Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Welcome tuturor celor noi. Bravo kidzeen , de cand te stiu dai dovada de maxima seriozitate si implicare pentru aceasta factiune . De aceea esti considerat si cel mai capabil lider , pentru ca ai foarta multa experienta in Hitman Agency . Tot ce pot sa spun este BRAVO. Garantez ca multi nu ar fi facut ce ai facut tu.
Aurica18 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dupa cum ati vazut si in joc,am renuntat la admin in favoarea functiei de GM. So...o sa colaboram in continuare ca pana acum si,zic eu, la fel de bine. De ce am facut asta?Pentru ca odata cu promovarea la lvl 2 nu mai puteam pastra functia de GM. #Welcome aurica. Parerea mea si nu numai e ca ai luat deicizia corecta. Agentia Hitman are nevoie de un lider asa ca tine , e de admirat gestul pe care l-ai facut si nu cred ca vreo alta persoana ar fii facut la fel. FELICITARI !!!
Cretu' Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Va salut de pe plaja din Eforie Nord alaturi de Gigel Frone si Alex Velea :)). Iti multumim kidzeen pentru decizia luata,esti cel mai baietas !! :tiphat: