AcidiX Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asa motiv pentru demitere :-j am trait s-o vad si p-asta...asta e, n-ai ce sa faci...mi-a facut placere sa fiu liderul vostru si sper ca nu v-am dezamagit. :) bafta si sper ca noul lider sa faca treaba mai buna decat am facut-o eu. Multa bafta TRK si speram sa te reintorci in hitman macar ca membru daca nu ca lider. :bye2: Ai facut o treaba foarte buna ca leader :((( multa bafta in continuare,salut :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2:
filtzeR Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Asa motiv pentru demitere :-j am trait s-o vad si p-asta...asta e, n-ai ce sa faci...mi-a facut placere sa fiu liderul vostru si sper ca nu v-am dezamagit. :) bafta si sper ca noul lider sa faca treaba mai buna decat am facut-o eu. Mare, foarte, foarte mare pacat. Erai un lider de nota 10, deja eram o "familie". Sper sa revii macar ca membru.
Zergyu Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Naspa frate..asa se duce totul..pur si simplu..n-ai ce zice.. oricum macar sper sa vii inapoi ca si Hitman chiar daca nu o sa mai intri asa des ca nici eu nu prea..
Devil. Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Multa bafta TRK! ;) #Te asteptam inapoi.. cand te vei reapuca de joc :wub: ##Ai fost un lider extraordinar .
cnawp Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mda , toata munca s-a dus pe apa sambetei in 2 minute . Deja ne obisnuisem cu formatia asta . Poate ramai in factiune macar pe post de membru..sa fim colegi. Nu cred ca vor gasi un lider mai capabil , dar in fine. 2
Radu-retired Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Am demis cativa membrii , m-am consultat cu ceilalti si am auzit / vazut ca nu mai activati , deci care nu mai e pe lista sa ma caute in joc pt uninvite. #si aviz pt ceilalti shpanky zergyu jie etc daca nu activati ,iesiti
Turok Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Felicitari manule pentru lider sper sa faci treaba buna :> si sa nu uiti ce te-am invatat :P :hug: va pupa Turok pe voi toti :-* 5
daimon Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Felicitari mitaaaaa,sa nu ne dezamagesti :*
Weak Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bravo , felicitari Mitasikulee sa ai grija de noi :D
Devil. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Gg mitaaaa <3 , vreau rank up! >:) #Du'te tare KiD :-<
cnawp Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Mitasik : Nu fac eu aplicatie ma , lasa-ma in pace.. si asa n-am timp eu de samp . Garantat nu fac . # ti-am zis ca meriti , bravo tie si cred ca o sa te descurci foarte bine . # perfect ca a luat cineva din factiune lider :D
filtzeR Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Super, felicitari mita :) Sunt sigur ca factiunea va merge foarte bine sub conducerea ta.
mita_sik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Multumesc tuturor pt urari ! :news: Au aparut noutati la Antrenamente ale Agentiei Hitman Prezentarea Contractelor Cel mai frumos contract Va rog sa cititi ! 1
Zergyu Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Vineri 23.09.2010 ora 19:30,va avea loc un antrenament urmat de o sedinta ,rog prezenta fiecarui agent. Confirmati-va absenta la Discutii Hitman ! Imi pare rau Mita, dar nu pot sa fiu prezent deoarece am antrenament. Am sa ma informez despre ce s-a discutat la sedinta.. Felicitari pentru lider!
TorQue Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nu stiu daca ajung la sedinta ca acum plec de acasa, daca ajung pana la 19:30 acasa intru.
Athreyu Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ooo da, mi-e dor de un contract facut in cea mai mare liniste ;X #vreau sa il felicit pe Mitasik pentru functia de lider si va rog sa nu-mi sariti in cap pentru acest post. ##Turoace te-au executat ma?:)) nu-i bai,ai iesit mai repede la pensie.
Zergyu Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ooo da, mi-e dor de un contract facut in cea mai mare liniste ;X #vreau sa il felicit pe Mitasik pentru functia de lider si va rog sa nu-mi sariti in cap pentru acest post. ##Turoace te-au executat ma?:)) nu-i bai,ai iesit mai repede la pensie. Tu ai jucat cumva Mu (balauru)?
Devil. Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Fara free zergyulica! :-w #Te asteptam in hitman kidzeen :> :*.
TorQue Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Scuze Mita dar nu mai pot ajunge la sedinta(postez de pe telefon)
DJDizzzY Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ooo da, mi-e dor de un contract facut in cea mai mare liniste ;X #vreau sa il felicit pe Mitasik pentru functia de lider si va rog sa nu-mi sariti in cap pentru acest post. ##Turoace te-au executat ma?:)) nu-i bai,ai iesit mai repede la pensie. Tu ai jucat cumva Mu (balauru)? Da balauru dp mu avea alt nick pe forum din cate stiu eu..., el el The_Mask.
filtzeR Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Maine o sa fiu plecat si nu stiu cand o sa ajung. Daca ajung pana la 18:00 intru, dar nu promit nimic. 1
kamikazee Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nu pot ajunge la sedinta.2 amici isi serbeaza ziua si nu am cum sa vin la ora aceea. 4