Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Guest LastKiss
Posted

bafta si voua unde va duceti,va vom simtii lipsa

Posted

Asta e skynnnet, nu putem ramane o viata intr-o factiune, mai ales ca sunt atati :-j nu zic... Extrem ai fost un lider :X:X::X extraordinar, Gici cand intrai erai cel mai bun... Nah nu mai putem sincer, am facut tot ce a fost mai bun, dar sunt multi... Cu care nu putem ramane, sincer... Extrem imi pare rau de tine, esti un baiat bun, Gici la fel :)

Guest LastKiss
Posted (edited)

Aiaiai..mai am o ora si dau teza la romanaa

\\ aiaiai... Vezi ca ai gresit topicul de freechat. Warn up

Edited by BAdu
Guest LastKiss
Posted

bun venit madalyn,crazywinn :)

Posted

We eu am luat ban ,am acumulat 3 avertismente, am ban 1 saptamana, vam zis ca sa stiti . Si daca unu baga o minciuna ca am injurat in timp ce aveam ban ,a terminato cu mine.

Posted

Baieti ce este cu voi ? doar 5-6 ce intra mai mereu , restu ?

Este ultumul avertisment , fiti mai activi sau incep sa demit.

Nu mai faceti freechat aici , doar lucruri legate de factiune.

IMPORTANT: Supermacy VINERI ORA 20:00 , toata lumea sa se prezinte.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Eu am fost inactiv saptamana asta pentru ca am avut teze.O sa vin vineri la supremacy,si o sa incerc sa fiu mai activ si saptamana cealalta.Dupa o sa revin la programul normal.

Chuck here.

• Downvote 1
Posted

Acum va-ti gasit si voi cu banu' vostru ...

Si eu la fel ca si chuck si inca mai urmeaza o saptamana si revin la activitatea normala ... oricum la supremacy voi fi cu siguranta on .

Ar fi bine daca am face un antrenament , ceva maine sa stabilim tactica pt supremacy si sa vedem cum se descurca lumea .

• Downvote 1
Guest LastKiss
Posted

si eu am avut teze,si inca am si sunt la fel de activ,combin utilul cu placutul.Apropo,daca nu ma insel sunt 3 playeri banati din factiune pana acum dar decat Smile a postat la inactivitate : Kal3le , Smile , RaDu

• Downvote 1
Posted

Sry prietene eu sunt Kal3le am postat , mie imi scoate banu abea duminica , daca ii rogi u sami scoata banu vineri la ora 20 k esti smecher . Iti zic eu nu poti ,asa ca numai ziceti ca nam postat .

• Downvote 1
Guest LastKiss
Posted

halal supremacy,alianta s-a intors impotriva noastra,multi membrii inactivi,dezorganizare in alianta..certi pe /fa ...

Posted

Baieti mi-a placut cum am jucat , doar ca ne-au tradat.Nu mai este nevoie pe tema aceasta.

Cu toate acestea suntem si ramanem cea mai puternica mafie.

• Upvote 1
Guest LastKiss
Posted

Mda,pana la urma a bubuit masina,sorry

Guest LastKiss
Posted

http://imageshack.us/g/714/samp099kgk.png/ => 90 imagini x 20g drugs = 1800g drugs depuse

http://imageshack.us/g/802/samp092al.png/ => 100 imagini x 20g drugs = 2000g drugs depuse

_______________________________________________________________________________________-

Total : 3800g facute si depuse de mine !

Guest LastKiss
Posted

Si eu am propus asta,dar extrem a zis ca nu toti membrii le au cu forumul..de parca e greu sa uploadezi 3 poze si sa le postezi pe forum. :violent: :readthis:

Posted

s-ar putea sa vin ... daca nu ajung iertati-ma

app eu cred ca e mai bine decat sa stam cautam rivali multi dintre ei stau in baza si nu se pun 3 poze acolo poate asa crezi tu .la activitatea depinde de rang treb sa faci puncte tu te-ai uitat peste ea?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...