Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

Discutia asta o puteti avea pe PM. Aici discutati doar ce tine de factiune, nu daca a mai intrat etc etc. Nu mai faceti free-chat aici pentru ca o sa fiti sanctionati.

Posted

Lista membrilor Da Nang Boys

*Rank 6 Nang

1.MrDexter

*Rank 5 Gunman

2.TheFlow

*Rank 4 Thief

3. Madkido

4. PeTRo

*Rank 3 Observer

5.Ingerul_Decazut •

6.Vlad_Ioan •

7.stelystu • i

8.Alex911

9.Meleagru •

10.CloHard

11.GuessWho

*Rank 2 Drug dealer

12.BlackOutCRYS. i •

13.Adytzu i •

14.ProJeCt i •

15.C0smynutzu •

16.DaRiUs14

*Rank 1 Refugee

17.alin18 •

18.Sarpe

19.psihopaT i •

20.Scandura i •

21.forT

i = inactiv

• = avertisment

Sedinta s-a tinut astazi la ora 12:00. Membrii prezenti la sedinta au fost urmatorii : PeTRo, Westiee, GuessWho, DaRiUs14, Gravity,CloHard si MadKido.

Invoiti de la sedinta au fost : Alex911, Sarpe si forT care si-a postat inactivitatea. Ceilalti care ati fost absenti veti primi avertisment.

# Daca am uitat pe cineva sa trec pe lista cu membrii, postati aici nick-ul + rank-ul vostru sau daca am uitat pe cineva sa trec care a fost la sedinta.

## Pentru cei care nu au fost la sedinta si nu stiu, maine la 21:45 ne strangem in spawn si ne pregatim pt. Supremacy. In caz ca voi lipsi ( ceea ce nu cred ca se va intampla ) veti asculta de TheFlow. Daca lipseste si acesta ascultati de PeTRo .

Cei care ati primit avertisment, va reamintesc ca la 2 avertismente aveti rank down sau sunteti demisi, in functie de ce rank aveti. Daca ai rank 1 si ai 2 avertismente, e clar ca esti demis.

De azi inainte cand postati ca nu ajungeti la sedinta postati si nick-ul din game ca nu stiu la toti ce nick aveti pe forum.

Membrii care trebuiesc demisi sunt urmatorii : Adytzu - inactivitate

BlackOutCRYS - inactivitate

ProJeCt - inactivitate + aplicarea la alte factiune in timp ce era DNB. ProJeCt va primi si black list.

Posted

*Rank 6 Nang

1.MrDexter

*Rank 5 Gunman

2. PeTRo

*Rank 4 Thief

*Rank 3 Observer

3.stelystu • i

4.Meleagru •

5.CloHard

6.GuessWho

7. tupac_

*Rank 2 Drug dealer

8.DaRiUs14

9. Sarpe

10. Scandura

*Rank 1 Refugee

11.alin18 • i

12.psihopaT i •

13.Scandura •

14.forT

15.Jose_Castillo

16. Gravity

Aceasta este lista. Daca am uitat pe cineva postati aici nick-ul si rank-ul vostru. Cei care nu apareti pe lista ati fost demisi pentru inactivitate. Stiu cativa din cei demisi, nu i-am retinut chiar pe toti : ProJect, Vlad_Ioan, Adytzu, BlackOutCRYS.

Posted

Nu stiu sigur daca voi fii prezent la sedinta :) !

Am vazut ca serverul este inchis de ceva timp , a avut loc sedinta ?

ma scuzati , am incurcat zilele :)) credeam ca astazi e vineri

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...