Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted (edited)

Bravo baieti! Am dovedit si astazi ca suntem un gang bun. Al 2-lea gang din alianta si al 3-lea de pe server [dupa eventul de azi]. Sper sa facem o treaba buna in continuare!!

UAnVR.png

http://i.imgur.com/UAnVR.png

Edited by teils1
Posted (edited)

Felicitari baieti.Adevaratii castigatori noi suntem,deoarece am reusit sa devenim o echipa foarte unita.Nu trebuie sa fim suparati,ma bucur ca am ajuns pe locul 4 si va multumesc pentru ajutorul acordat.Sedinta cel mai probabil,va fi vineri pentru ca sa puteti sa ajungeti cat mai multi.

#19:00-20:00 pe la ora asta cred.

Edited by Ingerul_Deczaut
Posted

Felictari pentru locul 4,imi cer scuze ca nu am putut ajunge insa am vorbit cu Derrek am inteles ca ati fost 10,si nu era o problema membrii si asa nu prea imi place sa iau locul altor oameni

PS:Am avut o pana de curent pana acum cateva minute deaia nu am putut intra,imi cer scuze inca odata!

Posted

Felicitari tuturor pentru munca depusa,e bun si locul 4,in curand o sa fim pe locul 1,am facut un progres imens si sper ca ne vom dezvolta si vom fi cel mai bun gang.

Posted (edited)

Se pare ca am mai urcat o pozitie in urma descalificarii factiunii Grove Street. Pacat, au fost foarte buni..

Fdgr0.png

http://i.imgur.com/Fdgr0.png

Edited by teils1
Posted (edited)

La urmatoarele FC voi ajunge si eu si va fi alta mancare de peste(dupa parerea mea)la urmatorul trebuie sa luam un rezultat egal sau mai bun fata de cel actual adica minim locul 3 si trebuie sa ne aparam titlul 3rd place tie

Edited by Guest
Posted

Nu voi putea ajunge la sedinta(1% sanse sa ajung).La aceea ora nu sunt acasa si nu pot face nimic sa ajung.

In schimb mai mult ca sigur voi fi prezent la FC.

Posted

Nu am putut ajunge la sedinta imi cer scuze,de asemeni incerc sa ajung la supremacy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...