Mr.Dexter Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Succes in continuare, mi-a facut placere sa fiu liderul acestei factiuni. Ingere sa faci o treaba buna! 1
Mihai1200 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Succes in continuare, mi-a facut placere sa fiu liderul acestei factiuni. Ingere sa faci o treaba buna! Dexter tu cand ai fost mutat Noi tare rau ne-am intristat Ai fost un lider bun , dar si nebun Si acum ceva de incheieri Te-am pupat , la revedere Pa si pusi ai plecat...
Claudiu Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 NU voi fi prezent imi cer scuze sunt plecat am si post pt inactivitate :D
Guest Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nu pot activa saptamana asta foarte mult,sper sa intelegi ingerule:)
kamikazee Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 #Va reamintesc ca trebuie sa postati minim 5k mats DOAR saptamana asta(Faceti poza si postati in topicul special).La urmatoarea sedinta,o sa va prezint un sistem nou. ## Nu imi place ca desii, incet incet ne punem pe picioare unii nu activati. ###Incercati sa nu va mai certati pe /f,unii colegi sunt mai incepatori.Oferiti-le ajutor si explicati-le orice problema pe care o intampina(Asta va conta si pentru membrul lunii). #### Maryca,data viitoare posteaza la inactivitate.
hedastro Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Salut,eu sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem o echipa cat mai buna!
Guest Tempest. Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Maine nu stiu daca intru , am ceva treaba , vineri seara sunt plecat , sambata sunt plecat aproape toata ziua ! :violent:
Eduard Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 frate dar de ce m-ai dat afara din factiune ? sunt activ , dar cateodata nu am cum sa intru oricum noaptea intru eu , ca ziua sunt cam ocupat, , ce facem acum ?
Guest Tempest. Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 # Nu ajung la sedinta si nici la antrenament ! :nanana:
mistery1999 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nu cred ca voi putea ajunge ( thetarget ) ,poate daca ma rog de vecinu sami dea net prin teava o sa incerc sa ma conectez(daca e destul de rapid netu :((
Colinzink Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 In fiecare saptamana,sunteti obligati sa depozitati in seif cate 5.000 materiale.Daca puneti si mai multe nu are nimic,dar de fiecare data trebuie sa puneti poza cand le-ati depus in acest topic . 1
kamikazee Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Dupa sedinta noatra,la ora 15:00 va avea loc sedinta cu alianta.
EcLipSSe Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Salutare . Sambat duminica si luni nu sunt acasa . Deci nu voi venii la sedinta , sedinta cu alianta sau la eventul factiunii .. imi cer scuze .
kamikazee Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Outlook -Ultima data discutasem ceva despre controale.Nu trebuie sa stau eu dupa tine si sa imi bata filtzer obrazul,ca tu faci non-fp.Ai spus ca nu o sa mai dai q,aseara ai facut acelasi lucru.Demis TheTarget -Am lasat de la mine,am zis ca o sa iti mai revii.Colegii tai au vrut sa organizeze un antrenament,iar tu ai inceput sa ii omori pana au dat /q.Demis #Voi cred ca inca nu intelegeti,ce a fost inainte si ce s-a permis e de trecut.Ori va reveniti,ori o sa ii urmati pe cei 2.NU VREAU sa mai aud ca v-ati certat,ca nu v-ati coordonat.Jucati de atata timp si nu puteti sa ajungeti la o decizie comuna?
Eddi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nu se stie daca ajung la sedinta!Plec la ziua unui baiat!
Guest Tempest. Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ajung la sedinta 90% . S-a amanat ceea ce trebuia sa fac..si am facut aseara..sper sa imi mearge netu / srv ! :tiphat:
Guest Tempest. Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 intr imd dupa ce imi face spark contu :| ca a uitat sa il stearga pe celalalt de lvl 1
kamikazee Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 De acum incolo aveti de lucru(Check Gangs Event) Vreau sa vad o activitate marita din partea voastra.
WRDv8 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 imi cer scuze ca nu am ajuns la sedinta , i-am spus motivul lui Inger. nu am avut nici cum sa postez la scutiri..