Guest Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Bine v-am gasit si va felicit pentru aceasta victorie, impreuna am reusit sa atingem un scop, cel de a castiga un loc pe podium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Pai ce sa zic? In primul rand vreau sa-i multumesc lui Inger, care ne-a coordonat si ne-a deschis o portita spre succes. Am luat locul 3, de la o factiune 'no name', cum spun unii, am ajuns sa ocupam un loc pe podium. In al doilea rand vreau sa le multumesc colegilor mei dragi care s-au prezentat astazi cu chef de joaca si distractie. Ne-am aratat adevarata valoare si sper ca de astazi sa fim respectati! Le multumesc urmatorilor: Inger, Edd, Cheeze, Jairoo, Ewze, sMoKer, bebe, Alexus, Hummer, Alex_Velea, s1nk.! << Pentru mai multe detalii, click >> << Pentru poze, click >> Doar lor da? Deci eu nu am participat la finala mica cu bikers,nu?? Eii bine te tin eu minte!! ## Welcome sMokeR ### Multumim Cheeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tails Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Ups, am uitat cea mai importanta persoana. Scuzele mele! http://i.imgur.com/zr30s.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcLipSSe Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Imi cer sczue ca nu am putut venii azi .. am plecat as' noapte si acum am venit acasa . am si un referat de facut pt maine .. nu stiu daca dorm in noaptea asta . felicitari pentru locul 3 si inca odata scuze ca am zis ca vin sigur si vam lasat .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazee Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Baieti,nu pot altceva decat sa va felicit.Dupa aproximativ 1 luna,am reusit sa ajungem pe locul 3 la aceasta competitie iar la SA pe 3-4. Incet,incet incepem sa crestem dar daca nu cotizati toti cu ajutor si munca,nu vom putea face ceva din ea. Am avut probleme zilele astea si nu am putut intra,sedinta o sa o programam pentru saptamana viitoare.Va rog sa terminati cat mai repede misiunea pentru a putea anunta membrul lunii. #Multumim pentru userbar-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Ingere,acum am ocupat locul 3,cat de curand vom fi noi pe locul 1!! Trebuie sa recrutam playeri activi pentru a duce factiunea pe primul loc!! Daca incercam,cu totii vom reusi!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Sambata,6.10.2012,ora 14:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament! Duminica , ora 12:30 are loc o noua editie Factions Supremacy . Va rog sa fiti on in numar cat mai mare. In fiecare saptamana,sunteti obligati sa depozitati in seif cate 5.000 materiale.Daca puneti si mai multe nu are nimic,dar de fiecare data trebuie sa puneti poza cand le-ati depus in acest topic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Nu garantez ca voi ajunge la sedinta, dar la FS voi ajunge cu siguranta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRaYnEEEEEEE Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Nu pot ajunge la sedinta am deplasare la bucuresti si nu stiu daca pot ajunge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddi Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 M-am intors in forta:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin97 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Welcome Back .Spor la kilarit :gun: :gun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serban Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Welcome Back Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcLipSSe Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Baietii imi pare rau ca nu am fost la supremacy , Mi s-a ars sursa si acum sunt dupa pc lu fratemiu , am umblat toata ziua sa imi iau o sursa ... pana la urma am comandat una si mio aduce maine .. scuze inca odata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Nici eu nu am fost la Supremacy,am fost la cumparaturi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Bine v-am gasit!Am intrat si eu ieri in factiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin97 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Bine v-am gasit!Am intrat si eu ieri in factiune! Bine te-am gasit bafta la kill :gun: .Sper sa ne intelegem bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Bine v-am gasit!Am intrat si eu ieri in factiune! Welcome in Da Nang Boys sper sa facem o treaba buna impreuna!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRaYnEEEEEEE Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Bun venit in factiune !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddi Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Mi-a placut baietii sa lucrez alaturi de voi ! Sunteti ca o adevarata familie unii!Va pup sa aveti grija de factiune:-w Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Mi-a placut baietii sa lucrez alaturi de voi ! Sunteti ca o adevarata familie unii!Va pup sa aveti grija de factiune:-w Succes in RealLife cat si in viitoarea factiune.Imi pare rau ca pierdem 2 membri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcLipSSe Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 ingere vorbeste tu cu edd ca ma pe mine nu ma asculta , pleaca de la noi din cauza la un player . si eu m-am mai certat cu membrii , nu dau exemple , m-am certat odata chiar si cu el , si acum ne intelegem de minune . Incearca tu sa vorbesti cu el ca nu are rost sa il pierdem degeaba . Apropo Cand schimbi si tu misiunea ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tails Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Inger - - 1. Alex_Velea [22/08] [06/10] 2. EcLipSSe [29/08] [06/10] 3. Cheeze [30/08] [23/09] 4. _Quatro_ [02/09] [22/09] 5. Alexus [04/09] [06/10] 6. Teils [16/09] [07/10] 7. WRDv8 [05/09] [15/09] 8. Hummer [20/09] [06/10] 9. Serban [23/09] [06/10] 10. SeNNNZaTIoN [24/09] [06/10] 11. Ewze [30/09] 12. bebe [30/09] 13. Smoker [30/09] 14. kRaYnEEEEEE [05/10] 15. Luger [06/10] 16. Derrek [07/10] 17. Maryca [07/10] Legenda: [12/12] - Data la care a intrat in factiune [11/11] - Data la care a fost promovat [x/x] - Nu se cunoaste data la care a intrat in factiune _________________________________________ Deoarece nu aveam o lista a membrilor pana acum, m-am decis sa fac eu una. Dupa cum vedeti, in lista de mai sus va puteti gasi numele, data la care ati intrat si data la care ati fost promovat. Pe langa asta, playerii sunt pusi in ordinea descrescatoare a datii in care au intrat [respectand rank-ul]. Daca nu va regasiti pe lista, ii puteti da un PM lui Ingerul_Decazut si se poate rezolva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin97 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Mda, se pare ca am mai pierdut un mebru 7 zile(Ewze) ,deci tb sa vedem ce face Duminica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazee Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Duminica,ora 12:30 avem F.C .Rog prezenta membrilor in numar cat mai mare. Cei care nu ati depozitat materialele,va rog sa o faceti in cel mai scurt timp posibil.Rog sa va mariti activitatea cu 1-2+ pe zi deoarece avem nevoie de jucatori activi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...