Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

Welcome celor noi. Vreau sa posteze aici toti membrii, fiecare cu parerea lui in legatura cu sedinta. ( spuneti o zi si ora la care ar fi bine sa fie sedinta ) . Sedinta o voi anunta eu, dupa ce citesc parerile fiecaruia. Eu m-am gandit sa fie DUMINICA pe la ora 18:00. Astept parerile voastre.

Posted

Welcome celor noi sper sa ne intelegem bn . In legatura cu sedinta eu zic sa o punem la sfarsitu saptamanii ( De preferat duminica ) asa merge mai bn treaba cu verificatu activitatii in timpu saptamanii.

Posted

V-ati gandit la ideea ca sunt baieti mai mari ca voi si seara dupa 20 - 21 ies in oras ?

Propun ca sedinta sa fie duminica dimineata pe la 10 - 11

Posted

V-ati gandit la ideea ca sunt baieti mai mari ca voi si seara dupa 20 - 21 ies in oras ?

?i tu te-ai gândit c? sunt baieti care merg la ?coal? de diminea?a lunea ?

Posted

=)))) ce`s cu impresiile astea ma? :))) iesi si tu 1 ora dupa ora 20 =)) cica "baieti mai mari" aoleo..pai iesi si tu de la ora 22 si dute intr-un club,bea o bere,dute la un biliard.. e greu sa stai 20 minute on ? Din partea mea sa fie in orice zi la orice ora...pot sa intru 20 minute.

Posted

Unii vor seara, altii spun ca sunt plecati in oras si sa o facem mai tarziu. Daca am face mai tarziu unii au scoala dimineata.. Ma rog, atunci voi schimba ora pentru DUMINICA LA ORA 20:00.

• Downvote 1
Posted

Sincer se vede diferenta de varsta de la 12- 15 ani si + 17 ani.Chiar credeti ca sunt dependent de samp incat sa renunt sa ies in club ?Totusi e vorba de un joc.

Dar pentru ca Dexter a facut un lucru bun ,a pus sedinta cum trebuie o sa fiu on .

@Laptee asa te-a invatat mama ta sa te bagi in WC la vecinu ? Macar taci .

Posted

DuDzor,fara mama,nu m-am legat de familia ta,ai ceva leaga-te de mine nu de familia mea.. si nu ma bag,dar te crezi asa important incat totul trebuie sa fie cum vrei tu....Si voi tacea cand voi vrea eu.

Si nu-mi plac lingusitorii...

Posted

Sincer se vede diferenta de varsta de la 12- 15 ani si + 17 ani.Chiar credeti ca sunt dependent de samp incat sa renunt sa ies in club ?Totusi e vorba de un joc.

Dar pentru ca Dexter a facut un lucru bun ,a pus sedinta cum trebuie o sa fiu on .

@Laptee asa te-a invatat mama ta sa te bagi in WC la vecinu ? Macar taci .

DuDzor,fara mama,nu m-am legat de familia ta,ai ceva leaga-te de mine nu de familia mea.. si nu ma bag,dar te crezi asa important incat totul trebuie sa fie cum vrei tu....Si voi tacea cand voi vrea eu.

Gata mah terminati cu cearta. Oricum va certati dintr-un nimic...

In legatura cu sedinta nush daca pot ajunge ca o sa ies la o "bauta" . O sa fac tot posibilul sa ajung la timp

Posted

Ma Noi in loc sa fim uniti voi va certati.

Terminati-o nu va mai certati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...