Jump to content
lego_kid

Discutii Armata

Recommended Posts

Posted

Astazi si posibil maine voi fi inactiv deoarece sunt la cealalta casa unde am mouse si tastatura nasoale...:( nu am mai postat la inactivitate pentru ca nu avea rost doar pentru 2 zile...:)

Posted

Da , mai sunt activ . Problema e ca am avut bacul , de aia nu prea am intrat .

Sa inteleg ca ar trebuii sa iti ghicesc si numele?

A scris ca e Stixu :-s

• Downvote 1
Posted

Miercuri, 13-07-2011,ora 19:00, sedinta + antrenament! Prezenta obligatorie! Cine nu poate participa sa anunte la discutii !

Opss am incurcat ziua :)) scuze... :dooh:

Posted

Miercuri, 13-07-2011,ora 19:00, sedinta + antrenament! Prezenta obligatorie! Cine nu poate participa sa anunte la discutii !

Maine am ceva treaba, dar sper ca am sa ajung.

Posted

Mi-a clacat samp-u si nu prea reusesc sa il fac sa mearga.. sper sa intru la timp dontknow.gif

Posted

Miercuri, 20-07-2011,ora 19:00, sedinta + antrenament! Prezenta obligatorie! Cine nu poate participa sa anunte la discutii !

Nu stiu daca voi fi prezent, dar voi incerca sa ajung la sedinta. (Trebuie sa merg la ziua unui prieten.)

Posted

Se pare ca am intrat cu stangu in NG ..

Bedezeu am de stat pe bara 7 zile... astia s'au trezit sa imi dea banu de acum 10 zile..

In fine,eu mi-am anuntat inactivitatea. :(

Posted

Inca nu s-a postat cand va fi sedinta..in caz ca se nimereste intr-una din zilele cand sunt plecat..o sa incerc sa intru de la o terasa ceva...traiasca wireless. V-am spus sa nu va speriati ca sunt la sedinta...eu fiind plecat. :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...