Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

Dam amenzi pentru parcare sau nu? Cel putin dupa ce a zis Specter 1 data ca pot parca oriunde, toata lumea BANG fac baraj la pariuri de parca vine Tsunami.

Momentan nu

Salut, de azi m-am alaturat voua. Sper sa ne intelegem bine :) :beer:

Welcome.

Posted

Mda, 99,99 % nu ajung pentru ca la mien ploua si mi-a picat netul, l-am pus pe un coleg sa posteze pt mine de pe contul meu. :comp1:

Srry de +1, n-a mers edit

Guest Ionut
Posted

Daca va reveni svr iti dai seama ca se va tine.

Posted

Imi pare rau dar nu cred ca pot ajunge, sunt plecat, nici acum nu postez de acasa.Am inteles ca nu merge serverul, daca nu revine pana ajung acasa atunci voi putea fi si eu prezent.

Posted

Baieti nu am mai intrat ca nu mi-a mers netu' si in plus saptamana asta am probele scrise pt bac ...deci nu prea cred ca o sa mai intru pana sambata/duminica

Posted

Baieti nu am mai intrat ca nu mi-a mers netu' si in plus saptamana asta am probele scrise pt bac ...deci nu prea cred ca o sa mai intru pana sambata/duminica

Posteaza la inactivitate

Posted

Dupa saptamana asta toti terminati cu bacul propriu zis , urmeaza admiterea ma rog puteti sa va duceti si la furat.

Vreau o data sigura cand va puteti strange toti pentru o sedinta , nu sa ne trezim ca iar sunteti on doar 7 8 maxim 15 .

Astept reply cu strict raspunsul care imi trebuie fara spam sau cer interventia moderatorilor

Guest Ionut
Posted

Eu nu cred ca este nimeni la bac din PD,dar in fine eu pot veni oricand numai sa anuntati cu o zi inainte.

Posted

Dupa saptamana asta toti terminati cu bacul propriu zis , urmeaza admiterea ma rog puteti sa va duceti si la furat.

Vreau o data sigura cand va puteti strange toti pentru o sedinta , nu sa ne trezim ca iar sunteti on doar 7 8 maxim 15 .

Astept reply cu strict raspunsul care imi trebuie fara spam sau cer interventia moderatorilor

Eu voi fi plecat 3-4 zile, oricum, cred ca cel mai bine ar fi sambata(poate si duminica) dar nu seara, intre 11 si 5.Pe la ora asta cred ca ar putea intra toti(doar daca nu sunt la un gratar sau la iarba verde).

Posted

Eu nu cred ca este nimeni la bac din PD,dar in fine eu pot veni oricand numai sa anuntati cu o zi inainte.

daca tu nu crezi ...e parerea ta...eu dau bacu' ...mai am proba de vineri la bio...iar duminica se afla rezultatele,contestatii etc...

@ sns in legatura cu sedinta....cred ca pe miercuri -joi sa faci o sedinta ..sau pe 9/10 iulie ..in weekend

Posted

Si eu lafel am bacu maine la giografie daca ar fi sambata r fi bine pe la 15:00 ar fi bine pt ca am fi mai multi :) + ca e vacanta si seara iasa toti asa mai bn sar tine ziua......

• Downvote 4
Posted

Vineri sau Duminica ar fi perfect. Sau Sambata dar nu in jurul orelor 13:00-16:00 , Atunci sunt plecat , in rest sunt disponibil.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Luni - Marti sau miercuri seara ar fi perfect :X love

• Upvote 1
Guest Ionut
Posted

Nu pot eu saptamana viitoare ca am practica,cel mai bine ar fi sambata aceasta sau duminica.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...