Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

Discutii despre Departamentul de Politie.

- Va rog sa evitati flame posting-ul, este pedepsit cu warn up pana la DPA daca moderatorul considera ca este nevoie.

Posted

Bine ai venit KiD , bafta la wanted si la stalpi :whistle:

* sNs , ce zici de propunerea mea de la 'Sugestii PD' :readthis: ?

Posted

Ei bine se pare ca sNs a acceptat propunerea mea :bananadance2: acum o sa se schimbe foaia :angry1:

Foarte buna propunerea ta , chiar ma gandeam si eu sa ii zic lui sns :)

@ kid:*

Posted

Proaspatul GM :tiphat: multa bafta cu Grove!! ai grija de ei sa ajunga buni sa avem cui da wanted pt. war :angry1: .

Posted

V-am lasat baieti ! Mi-a placut foarte mult cu voi.Sa va faceti treaba la fel de bine ca si pana acuma.

pwp senese :*.

nai voe sa iei gm trb sa stai minim 2 sap :)))

Posted

Corect , 2 sapt pe bara sa te vad :D

Felicitari pt functie :P Sper sa te desurci si sa nu ajungi ca sns :(

Senese , nu consider ca e bine dat avertismentul ala , dar am incredere in abilitatile tale de lider :) sau iti fac plangere , nu m-am decis inca :(

Guest raKneT
Posted

Salut baieti, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine !

Posted

V-am lasat baieti ! Mi-a placut foarte mult cu voi.Sa va faceti treaba la fel de bine ca si pana acuma.

pwp senese :*.

mama tocmai cand vroiam sa prindem criminali impreuna =)))) Bafta cu grove :X si nu vin la tine >:)

pWp sunt noul coleg :X

Posted

Am devenit si eu proaspat cop cu acte in regula, sper sa fim colegi cat mai mult timp...si sa intelegem bine..si mai ales sa ne distram impreuna! :tiphat:

Posted

Imi puteti spune o zi in care va gasesc pe server pentru teste? De fiecare data cand am intrat nu era nimeni. Multumesc.

Posted

Imi puteti spune o zi in care va gasesc pe server pentru teste? De fiecare data cand am intrat nu era nimeni. Multumesc.

Fi mai activ si il vei gasi pe sNs...cel mai sigur seara...da daca il gasesti cum era aseara mai bine nu'l mai cauti...Bun venit tuturor, deja facem o echipa buna

• Downvote 1
Guest Ionut
Posted

Nu trebuie sa le ziceti voi sa va treaca,o sa faca sns lista si o va modifica.

Posted

sNs, voi fi plecat pana sambata din localitate si nu voi avea acces la internet. Daca nu ne vedem pe server pana ce plec, voi da testele cand voi veni.

Multumesc de intelegere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...