Theodor Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Blacklist: SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Hydravision Varuu1 nicos soldatul[ROMAN] Bogy scandura ALIK yAk SmartAss nikolas kiszeN Nicky Shape Ffv raducu9603 Andreidef Cypsa Chesster Rujuc_Dragos HighClass A fost adaugat HighClass.Cei de pe blacklist primesc licente la un pret dublu.
CioCio Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Lista membrilor License Faction !! Rank 6 (boss) RobyRap Rank 5 (Under Boss) Teo_730 Rank 4 (Manager) Trik Rank 3 (Senior Instructor) BoBiTza Rank 2 (Instructor) CioCio Rank 1 (Trainee) ChipsEx ZealL #daca am uitat pe cineva sau am gresit rank'ul cuiva, va rog sa imi spuneti si dau edit. Va Multumesc.
Red. Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Salutare , astept si eu de 3 zile sa imi primesc licentele pentru care am platit (am trecut si testele) si vad ca incep sa astept si astazi (ziua a 4 a) , oare cat o sa mai astept ? , nu prea stiti sa va faceti clienti ^_^ :excl:
CioCio Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cand intri in game te sfatuiesc sa dai mereu /instructors si sa vezi daca sunt intructori rank 3+ online.Intradevar rank 3+ sunt 4-5 instructori, iar ei nu pot sa tina minte cui trebuie sa dea licentele,trebuie sa ii atentionezi tu in joc. :naughty: #si nu,nu eu sunt leaderul ca m'ai intrebat prin pm. RobyRap este <Profile>
Red. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Teo_730 e online mai mereu , dar acesta nu vrea sa-mi dea licenta , motivul lui fiind acela ca nu am dat cu el testul , asa ca acum eu tre sa stau dupa leader :| Si , mersi , dar stiam si eu comanda :].
Theodor Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Teo_730 e online mai mereu , dar acesta nu vrea sa-mi dea licenta , motivul lui fiind acela ca nu am dat cu el testul , asa ca acum eu tre sa stau dupa leader :| Si , mersi , dar stiam si eu comanda :]. Eu nu iti dau licenta nu pentru ca nu vreau eu ci pentru ca este regula ca cei de rank 1 si 2 sa nu raspunda la cererile de pasaport. Daca ai dat teste de pasaport cu un rank 1 nu ai ce sa faci decat sa astepti pana se face rank 3 sau sa ii ceri banii inapoi si dai teste cu un rank 3+. Nu are rost sa iti mai dau explicatii aici si te rog insistent sa nu mai postezi in acest topic.
Ares Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Back in buissnes !!! Salut, sunt Ares, sper sa ne intelegem bine! 1
Theodor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Salut! Sigur ne vom intelege bine. Si totusi...imi spune si mie cineva ce se intampla? A fost demis Roby? Cine e lider acum? De ce nu a postat nimic Kid la Anunturi si noutati scoala???
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Salut! Sigur ne vom intelege bine. Si totusi...imi spune si mie cineva ce se intampla? A fost demis Roby? Cine e lider acum? De ce nu a postat nimic Kid la Anunturi si noutati scoala??? KiD ii tine locul lui RobyRap , este aici sa va ajute , exact ca si mine . Te rog daca stii membrii sa faci o lista si sa mi-o trimiti pe PM sa mai actualizam si noi :D
Ares Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Robi a fost demis sau e doar plecat pe undeva? @da, dar am intrebat din curiozitate, am crezut ca mai are treaba KiD si a uitat sa specifice
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 RobyRap nu a fost demis , nu apare nicaieri acest lucru
Theodor Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Bine v-am regasit :wub: Bine ai revenit, calypso >:D< Factiunea chiar avea nevoie de unul ca tine :tiphat: 1
Theodor Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 salutare si bn v am gasit Bun venit in factiunea noastra si spor la licente. :)
Bogdan Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Bineee Areeeeeeeeeeeeeeeeeeesss !!!! Felicitaaaaaaaaaaaarrrii!!! Faci cinste pwp :wub:
CioCio Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Da da.Felicitari Ares pentru leeaaddeerrr!! :bananadance2: Sa faci treaba buna si sa pui factiunea pe picioare !!
Theodor Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Felicitari Ares!!! Sa aduci factiunea "tot mai sus" :D
Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Va multumesc tuturor, sper sa nu dezamagesc pe nimeni :)
RobyRap Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Blacklist: Cabanos f1re Dill3r Hydravision soldatul[ROMAN] SmartAss nikolas Nicky Varuu1 A fost adaugat din nou varuu1,dar de aceasta data permanent! Au fost scosi: SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz NightWish imaGe BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Bogy scandura ALIK yAk raducu9603 Andreidef Cypsa Chesster Rujuc_Dragos HighClass s.marius RuLLeR S[m]ile Teddy kiszeN Shape Ffv
CristyTheKnight Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 uite km poti sa urci tot mai sus man :D :)
Ares Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Cei inscrisi la olimpiada, Kasko, mInd si Ciocio, va rog uitati-va aici sa vedeti pe cand e amanata si va rog sa fie unul din voi 3 prezenti. Multumesc :)