Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Blacklist:

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cabanos

NightWish

imaGe

f1re

Dill3r

BoBitZa

Th3Master

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

black_moto13

George_Vasile

Hydravision

Varuu1

nicos

soldatul[ROMAN]

Bogy

scandura

ALIK

yAk

SmartAss

nikolas

kiszeN

Nicky

Shape

Ffv

raducu9603

Andreidef

Cypsa

Chesster

Rujuc_Dragos

HighClass

A fost adaugat HighClass.Cei de pe blacklist primesc licente la un pret dublu.

Posted

Lista membrilor License Faction !!

Rank 6 (boss)

RobyRap

Rank 5 (Under Boss)

Teo_730

Rank 4 (Manager)

Trik

Rank 3 (Senior Instructor)

BoBiTza

Rank 2 (Instructor)

CioCio

Rank 1 (Trainee)

ChipsEx

ZealL

#daca am uitat pe cineva sau am gresit rank'ul cuiva, va rog sa imi spuneti si dau edit.

Va Multumesc.

Posted

Salutare , astept si eu de 3 zile sa imi primesc licentele pentru care am platit (am trecut si testele) si vad ca incep sa astept si astazi (ziua a 4 a) , oare cat o sa mai astept ? , nu prea stiti sa va faceti clienti ^_^ :excl:

Posted

Cand intri in game te sfatuiesc sa dai mereu /instructors si sa vezi daca sunt intructori rank 3+ online.Intradevar rank 3+ sunt 4-5 instructori, iar ei nu pot sa tina minte cui trebuie sa dea licentele,trebuie sa ii atentionezi tu in joc. :naughty:

#si nu,nu eu sunt leaderul ca m'ai intrebat prin pm. RobyRap este <Profile>

Posted

Teo_730 e online mai mereu , dar acesta nu vrea sa-mi dea licenta , motivul lui fiind acela ca nu am dat cu el testul , asa ca acum eu tre sa stau dupa leader :| Si , mersi , dar stiam si eu comanda :].

Posted

Teo_730 e online mai mereu , dar acesta nu vrea sa-mi dea licenta , motivul lui fiind acela ca nu am dat cu el testul , asa ca acum eu tre sa stau dupa leader :| Si , mersi , dar stiam si eu comanda :].

Eu nu iti dau licenta nu pentru ca nu vreau eu ci pentru ca este regula ca cei de rank 1 si 2 sa nu raspunda la cererile de pasaport. Daca ai dat teste de pasaport cu un rank 1 nu ai ce sa faci decat sa astepti pana se face rank 3 sau sa ii ceri banii inapoi si dai teste cu un rank 3+. Nu are rost sa iti mai dau explicatii aici si te rog insistent sa nu mai postezi in acest topic.

Posted

Salut! Sigur ne vom intelege bine. Si totusi...imi spune si mie cineva ce se intampla? A fost demis Roby? Cine e lider acum? De ce nu a postat nimic Kid la Anunturi si noutati scoala???

Posted

Salut! Sigur ne vom intelege bine. Si totusi...imi spune si mie cineva ce se intampla? A fost demis Roby? Cine e lider acum? De ce nu a postat nimic Kid la Anunturi si noutati scoala???

KiD ii tine locul lui RobyRap , este aici sa va ajute , exact ca si mine . Te rog daca stii membrii sa faci o lista si sa mi-o trimiti pe PM sa mai actualizam si noi :D

Posted

Robi a fost demis sau e doar plecat pe undeva?

@da, dar am intrebat din curiozitate, am crezut ca mai are treaba KiD si a uitat sa specifice

Posted

Blacklist:

Cabanos

f1re

Dill3r

Hydravision

soldatul[ROMAN]

SmartAss

nikolas

Nicky

Varuu1

A fost adaugat din nou varuu1,dar de aceasta data permanent!

Au fost scosi:

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

NightWish

imaGe

BoBitZa

Th3Master

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

black_moto13

George_Vasile

Bogy

scandura

ALIK

yAk

raducu9603

Andreidef

Cypsa

Chesster

Rujuc_Dragos

HighClass

s.marius

RuLLeR

S[m]ile

Teddy

kiszeN

Shape

Ffv

Posted

Cei inscrisi la olimpiada, Kasko, mInd si Ciocio, va rog uitati-va aici sa vedeti pe cand e amanata si va rog sa fie unul din voi 3 prezenti.

Multumesc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...