Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Blacklist:

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cabanos

NightWish

imaGe

f1re

Dill3r

BoBitZa

Th3Master

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

black_moto13

George_Vasile

Hydravision

Varuu1

nicos

soldatul[ROMAN]

Bogy

scandura

ALIK

yAk

SmartAss

nikolas

kiszeN

Nicky

Shape

Ffv

raducu9603

Andreidef

Cypsa

Chesster

Rujuc_Dragos

A fost adaugat Rujuc_Dragos,cei de pe blacklist primesc licente la un pret dublu

Posted

Ce trebuie sa faceti la event?

• Trebuie sa faceti o compunere,o descriere a Scolii ( License Faction ) .

•Nick:dannnutz

•Rang:1

•Povestirea:

Dannnutz este numai unul din multimea de playeri de pe LinkMania. Este nascut in Los Santos, pe data de 9 iulie si are 18 ani.

De mic lui ii placeau masinile, asa ca a ales sa intre in UST. Ii placea sa isi tuneze masini, sa faca multe curse, si sa repare masinile altora. A stat un UST un timp, apoi si-a dat seama ca vrea sa incerce ceva nou. S-a gandit sa intre in armata. Zis si facut. Dannnutz a intrat in armata si ii placea foarte mult in fortele de ordine. Nu A stat foarte mult si a fost demis. Nu indeplinea un comportament adecvat :)) .

Dannnutz s-a gandit in ce factiune sa intre. Prima data voia sa intre intr-un gang, dar s-a razgandit si a intrat in scoala. A fost primit frumos de catre noii lui colegi care erau foarte prietenosi si s-a acomodat repede. Lui dannnutz ii placea foarte mult in scoala. Ii placea sa dea playerilor licente, sa dea probe cu ei si ii placeau si noii colegi foarte mult.

Dannnutz spera sa stea in Scoala cat mai mult si sa obtina un rank mai mare ca sa poata sa si dea licente celor cu care da teste:D

Danut ce ai facut tu acolo este biografia ta pe server. Nu are nici o legatura cu descrierea Factiunii Scoala.

Posted

Ce trebuie sa faceti la event?

• Trebuie sa faceti o compunere,o descriere a Scolii ( License Faction ) .

•Nick:dannnutz

•Rang:1

•Povestirea:

Dannnutz este numai unul din multimea de playeri de pe LinkMania. Este nascut in Los Santos, pe data de 9 iulie si are 18 ani.

De mic lui ii placeau masinile, asa ca a ales sa intre in UST. Ii placea sa isi tuneze masini, sa faca multe curse, si sa repare masinile altora. A stat un UST un timp, apoi si-a dat seama ca vrea sa incerce ceva nou. S-a gandit sa intre in armata. Zis si facut. Dannnutz a intrat in armata si ii placea foarte mult in fortele de ordine. Nu A stat foarte mult si a fost demis. Nu indeplinea un comportament adecvat :)) .

Dannnutz s-a gandit in ce factiune sa intre. Prima data voia sa intre intr-un gang, dar s-a razgandit si a intrat in scoala. A fost primit frumos de catre noii lui colegi care erau foarte prietenosi si s-a acomodat repede. Lui dannnutz ii placea foarte mult in scoala. Ii placea sa dea playerilor licente, sa dea probe cu ei si ii placeau si noii colegi foarte mult.

Dannnutz spera sa stea in Scoala cat mai mult si sa obtina un rank mai mare ca sa poata sa si dea licente celor cu care da teste:D

Danut ce ai facut tu acolo este biografia ta pe server. Nu are nici o legatura cu descrierea Factiunii Scoala.

Tu cu cine ti? Vezi ca imd dau edit si zic ca toti membri sunt de treaba inafara de u :))

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

roby,are ceva daca vin la sedinta cu alt cont? Pe amarok dupa cum stii am ban :))

Guest CrazyWinn
Posted

Slabe sanse sa ma trezesc daca e la 12 dimineata,daca e la 12 seara ajung sigur.

Guest CrazyWinn
Posted

Hai ca nu o inteleg ep asta,dar cand ai ore la scoala de dimineata cum e?Poti sa te trezesti..

Pai eu am doar antrenamente nu am scoala , si cand sunt dimineata nu ma duc`:))

Posted

Daca nu o sa fiu on pentru sedinta la ora 13:00 inseamna ca sedinta o sa fie anulata pe Duminica 06.11.2011 ora 12:00 pentru ca s-ar putea sa nu ajung acasa in timp util,voi postati'va activitatea la ora 12:30 la topicul respectiv

Guest MicroSoft
Posted

Daca nu o sa fiu on pentru sedinta la ora 13:00 inseamna ca sedinta o sa fie anulata pe Duminica 06.11.2011 ora 12:00 pentru ca s-ar putea sa nu ajung acasa in timp util,voi postati'va activitatea la ora 12:30 la topicul respectiv

Daca o sa fie maina la 12:30 nu garantez ca ajung.

Posted

Tin sedinta la 11:00 puteti ajunge...?

Da da da vin si eu cu NewYorkeR al meu :hello:

Posted

Roby,ce zici de niste invitatii sa ne mai inmultim? :)) .. E cam goala factiunea.

Posted

Ca tot veni vorba de "multi si degeaba" ... Mai stie cineva ceva de: lavinutza , Pacco_Manzotti , Lynx , mc9 ? Nu i-am vazut prea mult de cand sunt in LF ( cel putin pe lavi , lynx si mc9 deloc ) .

#Nici la inactivitate n-au postat .

• Upvote 1
Guest Ziegler
Posted

Ca tot veni vorba de "multi si degeaba" ... Mai stie cineva ceva de: lavinutza , Pacco_Manzotti , Lynx , mc9 ? Nu i-am vazut prea mult de cand sunt in LF ( cel putin pe lavi , lynx si mc9 deloc ) .

#Nici la inactivitate n-au postat .

mc9 parca a fost demis, de restul nu stiu nici eu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...