RobyRap Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Blacklist: SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Hydravision Varuu1 nicos soldatul[ROMAN] Bogy scandura ALIK yAk SmartAss nikolas kiszeN Nicky Shape Ffv raducu9603 Andreidef Cypsa Chesster Rujuc_Dragos A fost adaugat Rujuc_Dragos,cei de pe blacklist primesc licente la un pret dublu
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Merge,are 3 picioare. Pe viitor sa eviti astfel de replici deoarece pot duce la confilcte ceea ce nu e tocmai ok. # Welcome celor noi. PS: Bine ca mi-am amintit: Aveti un event nou,prize 500k,bafta. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423062&st=40
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ce trebuie sa faceti la event? Trebuie sa faceti o compunere,o descriere a Scolii ( License Faction ) . •Nick:dannnutz •Rang:1 •Povestirea: Dannnutz este numai unul din multimea de playeri de pe LinkMania. Este nascut in Los Santos, pe data de 9 iulie si are 18 ani. De mic lui ii placeau masinile, asa ca a ales sa intre in UST. Ii placea sa isi tuneze masini, sa faca multe curse, si sa repare masinile altora. A stat un UST un timp, apoi si-a dat seama ca vrea sa incerce ceva nou. S-a gandit sa intre in armata. Zis si facut. Dannnutz a intrat in armata si ii placea foarte mult in fortele de ordine. Nu A stat foarte mult si a fost demis. Nu indeplinea un comportament adecvat :)) . Dannnutz s-a gandit in ce factiune sa intre. Prima data voia sa intre intr-un gang, dar s-a razgandit si a intrat in scoala. A fost primit frumos de catre noii lui colegi care erau foarte prietenosi si s-a acomodat repede. Lui dannnutz ii placea foarte mult in scoala. Ii placea sa dea playerilor licente, sa dea probe cu ei si ii placeau si noii colegi foarte mult. Dannnutz spera sa stea in Scoala cat mai mult si sa obtina un rank mai mare ca sa poata sa si dea licente celor cu care da teste:D Danut ce ai facut tu acolo este biografia ta pe server. Nu are nici o legatura cu descrierea Factiunii Scoala.
ssmmqq Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ce trebuie sa faceti la event? Trebuie sa faceti o compunere,o descriere a Scolii ( License Faction ) . •Nick:dannnutz •Rang:1 •Povestirea: Dannnutz este numai unul din multimea de playeri de pe LinkMania. Este nascut in Los Santos, pe data de 9 iulie si are 18 ani. De mic lui ii placeau masinile, asa ca a ales sa intre in UST. Ii placea sa isi tuneze masini, sa faca multe curse, si sa repare masinile altora. A stat un UST un timp, apoi si-a dat seama ca vrea sa incerce ceva nou. S-a gandit sa intre in armata. Zis si facut. Dannnutz a intrat in armata si ii placea foarte mult in fortele de ordine. Nu A stat foarte mult si a fost demis. Nu indeplinea un comportament adecvat :)) . Dannnutz s-a gandit in ce factiune sa intre. Prima data voia sa intre intr-un gang, dar s-a razgandit si a intrat in scoala. A fost primit frumos de catre noii lui colegi care erau foarte prietenosi si s-a acomodat repede. Lui dannnutz ii placea foarte mult in scoala. Ii placea sa dea playerilor licente, sa dea probe cu ei si ii placeau si noii colegi foarte mult. Dannnutz spera sa stea in Scoala cat mai mult si sa obtina un rank mai mare ca sa poata sa si dea licente celor cu care da teste:D Danut ce ai facut tu acolo este biografia ta pe server. Nu are nici o legatura cu descrierea Factiunii Scoala. Tu cu cine ti? Vezi ca imd dau edit si zic ca toti membri sunt de treaba inafara de u :))
filtzeR Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Nu pot sa ajung la sedinta, sunt plecat din oras.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 roby,are ceva daca vin la sedinta cu alt cont? Pe amarok dupa cum stii am ban :))
Guest CrazyWinn Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Slabe sanse sa ma trezesc daca e la 12 dimineata,daca e la 12 seara ajung sigur.
RobyRap Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Hai ca nu o inteleg ep asta,dar cand ai ore la scoala de dimineata cum e?Poti sa te trezesti..
Guest CrazyWinn Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Hai ca nu o inteleg ep asta,dar cand ai ore la scoala de dimineata cum e?Poti sa te trezesti.. Pai eu am doar antrenamente nu am scoala , si cand sunt dimineata nu ma duc`:))
ssmmqq Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Imi pare rau dar nu o sa pot fi prezent la sedinta... sunt plecat. Postez activitatea imediat
RobyRap Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Daca nu o sa fiu on pentru sedinta la ora 13:00 inseamna ca sedinta o sa fie anulata pe Duminica 06.11.2011 ora 12:00 pentru ca s-ar putea sa nu ajung acasa in timp util,voi postati'va activitatea la ora 12:30 la topicul respectiv
Guest MicroSoft Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Daca nu o sa fiu on pentru sedinta la ora 13:00 inseamna ca sedinta o sa fie anulata pe Duminica 06.11.2011 ora 12:00 pentru ca s-ar putea sa nu ajung acasa in timp util,voi postati'va activitatea la ora 12:30 la topicul respectiv Daca o sa fie maina la 12:30 nu garantez ca ajung.
Jalol93 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tin sedinta la 11:00 puteti ajunge...? Desigur.
Theodor Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tin sedinta la 11:00 puteti ajunge...? Da..e foarte bine atunci.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tin sedinta la 11:00 puteti ajunge...? Da da da vin si eu cu NewYorkeR al meu :hello:
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Roby,ce zici de niste invitatii sa ne mai inmultim? :)) .. E cam goala factiunea.
RobyRap Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Noi nu trebuie sa avem multi membrii in factiune,la noi este necesara activitatea,mai bine putini si activi decat multi si degeaba. 1
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ca tot veni vorba de "multi si degeaba" ... Mai stie cineva ceva de: lavinutza , Pacco_Manzotti , Lynx , mc9 ? Nu i-am vazut prea mult de cand sunt in LF ( cel putin pe lavi , lynx si mc9 deloc ) . #Nici la inactivitate n-au postat . 1
Guest Ziegler Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ca tot veni vorba de "multi si degeaba" ... Mai stie cineva ceva de: lavinutza , Pacco_Manzotti , Lynx , mc9 ? Nu i-am vazut prea mult de cand sunt in LF ( cel putin pe lavi , lynx si mc9 deloc ) . #Nici la inactivitate n-au postat . mc9 parca a fost demis, de restul nu stiu nici eu...