Sayid Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 membrul lunii auzi :> , nu-l dezamagii :)) , Noi scoala ramanem best Team :)) , hai sa fac si eu cum fac astia pe youtube , thumbs up @all :))) :D
TheOne Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cretu Cabanos NightWish Kile n0thing imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu. A fost scos ___dody___ Edited September 19, 2011 by T h e O n e
Orange Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Usor Jalol. Nu mai posta la aplicatii... risti warn up :-j
Crowley Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Salut la toata lumea sunt noul vostru coleg si vreau sa facem o treaba buna impreuna :D
Bogdan Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Salut la toata lumea sunt noul vostru coleg si vreau sa facem o treaba buna impreuna :D Salut si Bun Venit ! Mult noroc in factiune! :)
Mihai Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Welcome madalyn^^. Jalol. Al naibi +1 asta :X
Amarok Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Mda .. cam asta a fost perioada mea lunga in LF...m-am simtit super bine aici.Din pacate,dupa cum vedeti si voi sunt multi nesimtiti si multe jigodii pe server,se merge doar pe pile si am si dovezi.Asta este si motivul pt. care ma las de joc o perioada+ca vreau sa ma apuc si de invatat... Calypso,T.nab,Theoana , voi sunteti cei cu care am vorbit cel mai mult si am glumit la fel de mult .. sunteti toti de nota 10,cu siguranta peste ceva timp o sa revin in scoala cu mare drag. Multa bafta tuturor ! :crybaby: 1
Bogdan Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Mda .. cam asta a fost perioada mea lunga in LF...m-am simtit super bine aici.Din pacate,dupa cum vedeti si voi sunt multi nesimtiti si multe jigodii pe server,se merge doar pe pile si am si dovezi.Asta este si motivul pt. care ma las de joc o perioada+ca vreau sa ma apuc si de invatat... Calypso,T.nab,Theoana , voi sunteti cei cu care am vorbit cel mai mult si am glumit la fel de mult .. sunteti toti de nota 10,cu siguranta peste ceva timp o sa revin in scoala cu mare drag. Multa bafta tuturor ! :crybaby: Bafta Amarok. Pacat :(....Ai grija de tine. (Bafta la invatat =)) )
Mihai Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Imi pare rau ca ai iesit amarok :| Chiar incepusera sa imi placa bancurile cu alinutza. :* :* Sper sa te intorci cat mai cur and :X P.S : Sper ca intelegi decizia lui Roby. Tu daca intrai din 3 in 3 zile sa zicem luai sansa altora mai activi ca tine de a intra in LF , mai ales acum cand suntem 19 , 20 in curand. :*
Orange Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Si jalol... si amarok :o Pf. Si ce ma... si eu invat. =)) azi am crapat primul 10 pe anul asta :x :))
Mihai Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nu incetezi sa ma uimesti orange ^^ Tu? 10 :o Se apropie 2012 inseamna :|
Amarok Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Si jalol... si amarok :o Pf. Si ce ma... si eu invat. =)) azi am crapat primul 10 pe anul asta :x :)) nu e asta ideea principala,in principiu nu aveam de gand sa nu mai joc,dar cand vezi ortaci d'astia cu figuri in posterior , nu mersi... M-am decis sa iau o pauza ( desi nu stiu cat o sa dureze ca ma plictisesc rau =)) )
Bogdan Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mult noroc si tie JaLoL. :( iar incepe sa se goleasca factiunea? 1
Mihai Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Da calypso . Se goleste factiunea :| Suntem deabia 16-17 .
TheOne Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cretu Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu. Au fost scosi : Kile si n0thing
RobyRap Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cretu Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu. A fost adaugat: black_moto13 permanent pentru injurii adresate factiunii si membrilor ei.
Orange Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Baa voi si dimineata la 9 jucati? =)) Nu aveti somn/scoala/servici? :o
Sayid Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dupa cum ati observat nu prea am mai fost activ in ultima perioada pentru ca sunt foarte obosit...scoala,sala,antrenament , ma pregatesc pentru competitie si o sa postez la inactivitate pentru ca o sa fiu plecat din oras o perioada pana cand am campionatul la box , o sa revin in forta promit :))!! , mi-e dor de vrajelile voastre , de bancuri si de tot ce vorbiti pe factiune , imi doresc sa revin cu nenrabdare , va voi anunta cand am terminat campionatul si tot , pana atunci mult norocccc :D
Mihai Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Sayid iti uram multa bafta si sa ii omori pe toti de acolo. Sa le spui ca eu te'am antrenat ^^ :* P.S: Ce face +1 din om :|
TheOne Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Black List SilenT b0b0TM Rady vici1404 Pitesteanul alxmax eMcee Skizzo_21 Accent Casio Salvatore Crusade Hornetz Cretu Cabanos NightWish imaGe f1re Dill3r BoBitZa Th3Master Semos hawx Hamsik Monkzor Umek rGk Chesster black_moto13 George_Vasile Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu. A fost adaugat George_Vasile.
Mugur95 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 nu stiu sigur daca ajung la sedinta , fac tot posibilu sa ajung
Mihai Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mugur vezi ca a modificat ora sedintei. A pus'o la 8 :D P.S : A pus'o :)) 1