Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Posted

Doar eu puteam sa-ti anunt event-ul? + tocmai se terminase un event de liniute cu nrg..cum sa organizezi altul la fel? doar ca sa iti termini misiunea? e misiune da? nu trebuie sa va ajut ca sa o finalizati, punct .Nu doar eu sunt singurul lider care poate organiza event-uri. Nu ai apucat sa faci misiunea, asta este, o faci pe urmatoarea.

Guest Tempest.
Posted

Ryth verifica la misiunea stunt , multi au facut stunturi care nu sunt..ex la torredo e un stunt unde te urci nu sari..la fel si la katalyn..

Posted

Vedeti-va voi de treaba voastra, de stunt-urile voastre, nu va bagati in treaba altuia

Si Tempest, nu ma invata pe mine cum sa procedez la misiunile mele. ai inteles? Verific cand trebuie ce trebuie. tu vezi-ti doar de misiunile si activitatea ta.

Nu are nimic torredo ca ai pus 11 poze.

Nu imi mai spune-ti va rog..cand ati finalizat misiunea. O sa verific eu cand cred ca e cazu'

Posted

Sper sa ajung la sedinta,in orice caz,postez in caz ca intervine ceva.

###

Yea, new mechanic, sunt noul coleg, sper sa ne intelegem, +1 Tery pt caldura din UST pe care ai creea-to :P

"CREEA-TO" ???!!!! Vai de limba noastra romana !!! :((

Posted

Mesajul in sine e important. :))

Va reamintesc de sedinta de diseara de la ora 20:00, am pretentia sa fiti online cat mai multi, daca se poate chiar toti!

Si va mai reamintesc, duminica ora 12:30 se va tine Faction Championship, unde suntem inscrisi! vom discuta mai multe la sedinta

Posted

Sper sa ajung la sedinta,in orice caz,postez in caz ca intervine ceva.

###

Yea, new mechanic, sunt noul coleg, sper sa ne intelegem, +1 Tery pt caldura din UST pe care ai creea-to :P

"CREEA-TO" ???!!!! Vai de limba noastra romana !!! :((

yea, I'm sorry, nu ma gandeam la ce scriam, ma gandeam la ce transmit...

Posted

Eu nu pot ajunge , sunt plecat din localitate , si scuze pentru ca nu am ajuns nici ieri la sedinta , a fost o stare de urgenta ! :) Sper sa ma intelegi , multumesc !

Posted

Discutii despre factiune.

- Va rog sa evitati flame posting-ul, este pedepsit cu warn up pana la DPA daca moderatorul considera ca este nevoie.

Dupa cum vedeti s-a adaugat o regula noua, am pretentia de la voi sa o respectati pentru a putea evita problemele si discutiile !

Posted

Eu sunt plecat din oras pana duminica dupa-masa cam asa ceva. Nu va faceti de cap pana vin, si sa fiti on la supermacy, alinwow, remix sau kaimacu, voi coordonati supermacy-ul pentru ca eu nu voi putea fi online

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...