Rith Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Doar eu puteam sa-ti anunt event-ul? + tocmai se terminase un event de liniute cu nrg..cum sa organizezi altul la fel? doar ca sa iti termini misiunea? e misiune da? nu trebuie sa va ajut ca sa o finalizati, punct .Nu doar eu sunt singurul lider care poate organiza event-uri. Nu ai apucat sa faci misiunea, asta este, o faci pe urmatoarea.
Costin Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Deocamdata sunt dispus sa accept situatia ta, dar totusi vreau 2, 3 ore zilnic Voi incerca... oricum in weekend activez mai mult.
Guest Tempest. Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ryth verifica la misiunea stunt , multi au facut stunturi care nu sunt..ex la torredo e un stunt unde te urci nu sari..la fel si la katalyn..
Torredo Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Daca ai observat eu am 11 poze:) Am pus una din greseala!
Rith Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Vedeti-va voi de treaba voastra, de stunt-urile voastre, nu va bagati in treaba altuia Si Tempest, nu ma invata pe mine cum sa procedez la misiunile mele. ai inteles? Verific cand trebuie ce trebuie. tu vezi-ti doar de misiunile si activitatea ta. Nu are nimic torredo ca ai pus 11 poze. Nu imi mai spune-ti va rog..cand ati finalizat misiunea. O sa verific eu cand cred ca e cazu'
Kaimacu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Yea, new mechanic, sunt noul coleg, sper sa ne intelegem, +1 Tery pt caldura din UST pe care ai creea-to :P
NewYorkeR <3 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Sper sa ajung la sedinta,in orice caz,postez in caz ca intervine ceva. ### Yea, new mechanic, sunt noul coleg, sper sa ne intelegem, +1 Tery pt caldura din UST pe care ai creea-to :P "CREEA-TO" ???!!!! Vai de limba noastra romana !!! :((
Rith Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mesajul in sine e important. :)) Va reamintesc de sedinta de diseara de la ora 20:00, am pretentia sa fiti online cat mai multi, daca se poate chiar toti! Si va mai reamintesc, duminica ora 12:30 se va tine Faction Championship, unde suntem inscrisi! vom discuta mai multe la sedinta
Kaimacu Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Sper sa ajung la sedinta,in orice caz,postez in caz ca intervine ceva. ### Yea, new mechanic, sunt noul coleg, sper sa ne intelegem, +1 Tery pt caldura din UST pe care ai creea-to :P "CREEA-TO" ???!!!! Vai de limba noastra romana !!! :(( yea, I'm sorry, nu ma gandeam la ce scriam, ma gandeam la ce transmit...
Rith Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Sa imi spuneti exact cine va participa duminica la faction championship, la ora 12:30 se tine 1
Stefan Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Eu nu pot ajunge , sunt plecat din localitate , si scuze pentru ca nu am ajuns nici ieri la sedinta , a fost o stare de urgenta ! :) Sper sa ma intelegi , multumesc !
Kaimacu Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Eu nu sunt sigur de prezenta la FC, dar sper sa ajung.
Rith Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 De azi inainte, pe o perioada nedeterminata, alinwow se va ocupa de event-urile din cadrul factiunii.
Rith Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Discutii despre factiune. - Va rog sa evitati flame posting-ul, este pedepsit cu warn up pana la DPA daca moderatorul considera ca este nevoie. Dupa cum vedeti s-a adaugat o regula noua, am pretentia de la voi sa o respectati pentru a putea evita problemele si discutiile !
hawnibal Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Salut Postez de la un prieten. Vineri am sa intru si eu atunci o sa imi vina si mie PC de la reparat.Sper ca ma intelegi Thierry ms :hi:
Rith Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ti-am dat la dispozitie 7 zile sa-ti rezolvi problemele, nu ai de cat.
Rith Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Eu sunt plecat din oras pana duminica dupa-masa cam asa ceva. Nu va faceti de cap pana vin, si sa fiti on la supermacy, alinwow, remix sau kaimacu, voi coordonati supermacy-ul pentru ca eu nu voi putea fi online
Kaimacu Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ok, so sa fiti maine prezenti! obligatoriu!!!
Kaimacu Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Neatza e duminica, haideti, inca o ora pana la supremacy, hai in SAMP!
Rith Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Cine nu se invoieste pt sedinta de diseara si nu va fi online, va fi demis.