Crowley Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: Madalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Bllood , Blacktouch . - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Bllood <> Eram cu Motan si Boomslide , ne bateam cu un Ballas cand vine el cu masina , incearca sa ne calce dar nu reuseste . Intr-un final pune masina pe mine , mor , si fuge . Blacktouch <> Ajuta rivalii , se vede in poze ca ma bateam cu un Ballas si un SFR si el tragea dupa mine . - Dovada (screenshot): Primele 3 poze sunt cu Bllood si ultimele 2 cu Blacktouch . Click for album !!! Mii de scuze Ionut , m-am grabit cand am facut postul .
Crowley Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 - Nick-ul tau in joc: Madalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: [Ppg]Blossom,[Ppg]Bubbles,[Ppg]Buttercup . - Factiunea din care face parte: Civili - O scurta descriere a situatiei: Pai , sunt o gasca e 3-4 civili " nebuni " ce umbla doar cu membrii Ballas si ii ajuta . Am iesit cu filtzeR si 2 Triade la kill si am dat de un Ballas . Am sarit pe el cand deodata dintr-o masina coboara Powerpuff Girls ( nu am prins nickurile la toti 4 ) si incepe sa ne omoare pe rand . Cer adaugarea lor pe blacklist-ul aliantei ! - Dovada (screenshot): Primele 2 poze sunt de cand a pus masina pe mine in timp ce ma bateam cu Ballas si restul cand eram la kill .
epicwarding Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nick-ul tau in joc:Legendd Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Plymouth Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere:Dupa ce am omorat ballasu la pariuri a inceput sa traga plymouth din asta reiese ca ajuta ballas... Dovada : http://postimage.org/image/5wbunja65/ http://postimage.org/image/upu4war03/
Fonz Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: deLete - Factiunea din care face parte: Civl. - O scurta descriere a situatiei: Omor nevinovat. - Dovada (screenshot): 1 2
GangXploR3 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: deLete - Factiunea din care face parte: Civl. - O scurta descriere a situatiei: Omor nevinovat. - Dovada (screenshot): 1 2 deLete - Adaugat pe blacklist.
Fonz Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andreis - Factiunea din care face parte: Civil. - O scurta descriere a situatiei: Omor nevinovat. - Dovada (screenshot): 1 2
GangXploR3 Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andreis - Factiunea din care face parte: Civil. - O scurta descriere a situatiei: Omor nevinovat. - Dovada (screenshot): 1 2 Andreis - Adaugat pe Blacklist.
Blacktouch Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick-ul tau in joc:Blacktouch Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : NOH Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ma duelam cu un sfr si a inceput si noh sa ma atace si sa-l ajute pe sfr Dovada : ALBUM
GangXploR3 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick-ul tau in joc:Blacktouch Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : NOH Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ma duelam cu un sfr si a inceput si noh sa ma atace si sa-l ajute pe sfr Dovada : ALBUM NOH - Nu este trecut pe Blacklist.
Crowley Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick-ul tau in joc: Madalyn Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Andreidef Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ajuta membrii Ballas . Dovada : Aici ajuta Ballasu` sa fuga pentru ca avea 300k la el . Aici ma bateam cu Ballas la cai si vine el si imi ia tot HP`u .
GangXploR3 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick-ul tau in joc: Madalyn Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Andreidef Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ajuta membrii Ballas . Dovada : Aici ajuta Ballasu` sa fuga pentru ca avea 300k la el . Aici ma bateam cu Ballas la cai si vine el si imi ia tot HP`u . Andreidef - Trecut pe Blacklist.
Fonz Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: x.s.l - Factiunea din care face parte: Civil. - O scurta descriere a situatiei: Atac nevinovat. - Dovada (screenshot): Aici.
Blacktouch Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nick-ul tau in joc: Blacktouch Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Kiszen Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Pai .. am intrat cu heineken la cai sa isi bage un bilet si acest individ vine si imi da lama fara motiv Dovada : 1 2
GangXploR3 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: x.s.l - Factiunea din care face parte: Civil. - O scurta descriere a situatiei: Atac nevinovat. - Dovada (screenshot): Aici. x.s.l - Trecut pe Blacklist.
GangXploR3 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nick-ul tau in joc: Blacktouch Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Kiszen Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Pai .. am intrat cu heineken la cai sa isi bage un bilet si acest individ vine si imi da lama fara motiv Dovada : 1 2 KisZeN - Trecut pe blacklist.
Blacktouch Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick-ul tau in joc:Blacktouch Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Bumble Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ma duelam cu sfr si ballas si vine acest individ si ne ataca Dovada : Click
KEViN Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 - Nick-ul tau in joc: itv.dRey - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Paty - Factiunea din care face parte: Politicieni - O scurta descriere a situatiei: Paty statea langa mine, asteapta sa pun biletu si apoi incepe sa traga in mine la urma omorandu-ma ( asa din senin , fara sa ii zic sau sa ii fac ceva ) - Dovada (screenshot):http://i46.tinypic.com/2j5nqk5.png
DFR Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 - Nick-ul tau in joc: El3mEnT - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Merlin_Alex - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei:Eram la cai si ma trezesc din senin ca vine in spate si imi da lama fara sa ii fi facut ceva. - Dovada (screenshot):Click
Gabii Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick-ul tau in joc: Hanke Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Bumble Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ma ataca fara motiv . Dovada :
Gabii Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick-ul tau in joc: Hanke Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe black list : Gusty Factiunea din care face parte : Civil O scurta descriere: Ma ataca fara motiv . Dovada :