Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: White

Rank:1 :

Motivul demisiei: Vreau sa merg hitman,oricum m'am simit foarte bine in aceasta factiune,m'am distrat mi'a placut foarte mult.Daca o sa mai am ocazia sa revin o sa mai vin :-*,binenteles daca voi mai fi primit.Bafta in continuare :-*

With respect,White :tiphat:

• Downvote 1
Posted

Nick: TheFlow

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa pot sta linistit, nu sa ma trezesc cu rivali care nu ma lasa in pace nici macar la pariuri.

• Upvote 1
Posted

Nick:DaRiUs4

Rank:4

Motivul demisiei: Vreau sa intru in hitman,va doresc mult succes in continuare,ma voi mai intoarce in dnb,bafta manilor:* sper ca nu vam dezamagit

Posted

Nick:DaRiUs4

Rank:4

Motivul demisiei: Vreau sa intru in hitman,va doresc mult succes in continuare,ma voi mai intoarce in dnb,bafta manilor:* sper ca nu vam dezamagit

Demis.

Posted

Nick: Negrea

Motivul demisiei: n-ai cu cine ... cand ii vad pe toti din balas ca stau in anim-uri + autocrash-uri + /q vai si amar... apoi mai sunt si cv colegi , care nici nu stiu cum se numeste gang'ul ... " DA GANG BOY " interesant ... si fac si vrajeala si is mai multe chesti , si inca ceva bani pierduti o gramada, ceri un eagle nu iti da nimeni zik ca nu au mats si dupa ii vezi X si-a dat 3213261 eagle :-j ... n-are rost sa tot caut motive sunt destule ... mersi oricum si o sa revin in viitor cu alta cerere daca se va scb ceva ... Respect Dexter + Junyoru' Haide "U" !

Posted

Chestia cu rivalii.. nu avem ce face, asa sunt ei. Se vor opri din astfel de gesturi atunci cand vor fi sanctionati. Cat despre faza cu armele,n-am vazut niciodata sa fie cum ai zis tu, mereu se ajuta intre ei cu arme. Vei fi demis :)

Posted

Nick: Spik3

Motivul demisiei: Alitanta se uita la tine cum te omoara un rival si nu face nimic.

Mai bine zis nu vrei sa bagi mats si cum ai vazut ca ti-am zis la discutii ca ai 24 de ore la dispozitie ti-ai dat demisia. Demis + black list DNB.

Posted

Nick: Spik3

Motivul demisiei: Alitanta se uita la tine cum te omoara un rival si nu face nimic.

Mai bine zis nu vrei sa bagi mats si cum ai vazut ca ti-am zis la discutii ca ai 24 de ore la dispozitie ti-ai dat demisia. Demis + black list DNB.

Nu ca nu vreau sa bag materiale nici nu m-am uitat la discutii nu prea frecventez forumul iti bag acum 2k materiale.

Posted

Nick: CloHard

Rank: 3

Motivul demisiei: Stie Dex de ce , dar oricum as vrea sa spun ca am avut unul dintre cei mai intelegatori lideri de pana acum,si mai mult ca sigur voi reveni daca va ramane :D .,nu mai pot sta pana la supremacy,asta ar insemna sa mai fac o crima si pe acolo si pana atunci,si nu ar fi bine deoarece nu as mai putea intra in fortele de ordine

Posted

Nick: Ingerul_Decazut

Motivul demisiei: Hitman recruteaza si doresc sa ma alatur lor.Va rog sa ma scuzati ca va las cu o zi inainte de supremacy.Multa bafta!

Posted

Nick: Naughty

Motivul demisiei: Doresc sa incerc si o factiune de partea legii o sa ne mai vedem noi dex si juni m-am simntit bine cu voi:* aveti grija de voi:X

Posted

Nick: Ingerul_Decazut

Motivul demisiei: Hitman recruteaza si doresc sa ma alatur lor.Va rog sa ma scuzati ca va las cu o zi inainte de supremacy.Multa bafta!

Demis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...