Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Defragus

Rank: 3

Motivul Demisiei: Imi pare nespus de rau ca imi dau demisia dar odata si odata tot trebuia sa vina si acest moment.Dnb-ul este pentru mine a doua factiune de suflet,aici am stat alaturi de niste membrii capabili,un lider bun,calm si intelegator.In tot acest timp am incercat sa ajut cum am putut,pe alocuri poate am si reusit iar in cazul in care am suparat pe cineva,imi cer scuze.Vreau sa schimb viata de mafiot deoarece nu te poti relaxa,mereu trebuie sa te lupti cu oricine are chef,daca fugi esti considerat las.Nu mai vreau sa stau cu teama ca cineva imi va face plangere dintr'un nimic.

Va trece o vreme pana sa ma intorc intr'un gang,dar cu siguranta atunci cand va fi momentul ma voi intoarce tot in dnb(bineinteles daca voi fi acceptat).Dexter,imi pare rau daca te-am dezamagit,nu a fost cu intentie.Succes in continuare cu factiunea!

Posted

Nick: VeXoS_

Motivul Demisiei: Mi-a placut foarte mult in dnb membrii de treaba un lider foarte bun.Dar as vrea sa incerc si altceva.. Poate pe viitor o sa intru iar in dnb.

Posted

Nick: Teils1

Rank: 1

Motivul Demisiei: Motivul real pentru care plec este ca vreau sa intru in Agentia Hitman. Consider ca munca mea pe aici s-a terminat. Ii multumesc lui Moses ca mi-a dat o sansa sa intru in aceasta factiune si lui MrDexter ca i-a acceptat decizia si m-a lasat in continuare. Respect Defragus,Vexos_,Katalyn,Joker,Outlook,Moses si MrDexter!

Demis, succes!

Posted

Motivul Demisiei: Mi-a placut foarte mult in dnb membrii de treaba un lider foarte bun.Dar as vrea sa incerc si altceva.. Poate pe viitor o sa intru iar in dnb.

RETRAG!!

Posted

Demisie respinsa, am vorbit in joc.

Nick: Defragus

Motivul Demisiei: Imi pare nespus de rau ca imi dau demisia dar odata si odata tot trebuia sa vina si acest moment.Dnb-ul este pentru mine a doua factiune de suflet,aici am stat alaturi de niste membrii capabili,un lider bun,calm si intelegator.In tot acest timp am incercat sa ajut cum am putut,pe alocuri poate am si reusit iar in cazul in care am suparat pe cineva,imi cer scuze.Vreau sa schimb viata de mafiot deoarece nu te poti relaxa,mereu trebuie sa te lupti cu oricine are chef,daca fugi esti considerat las.Nu mai vreau sa stau cu teama ca cineva imi va face plangere dintr'un nimic.

Va trece o vreme pana sa ma intorc intr'un gang,dar cu siguranta atunci cand va fi momentul ma voi intoarce tot in dnb(bineinteles daca voi fi acceptat).Dexter,imi pare rau daca te-am dezamagit,nu a fost cu intentie.Succes in continuare cu factiunea!

Demis, multa bafta in continuare si multumesc pentru tot ajutorul acordat in factiune! :tiphat:

Posted

Nick:J0k3r

Rank:4

Motivul demisiei:M-am cam saturat de war ..... de mats si de drugs...as dori sa incerc altceva.Dexter mult succes in continuare cu faciunea:X

Posted

Nick:J0k3r

Rank:4

Motivul demisiei:M-am cam saturat de war ..... de mats si de drugs...as dori sa incerc altceva.Dexter mult succes in continuare cu faciunea:X

Vei fi demis. Cum ai auzit ca primesti rank down pentru ca nu meriti 4 si nu organizezi ai spus ca te-ai saturat. In loc sa mergi la war mergeai la banca sa primesti banii de la event. Ok, daca te-ai saturat, primesti black list DNB si alianta, sa-ti fie invatatura de minte. La war tu n-ai mats pentru tine, faci pentru altii si ceri la colegi. Cand factiunea avea momente grele tu ti-ai luat inactivitate, sa stie si ceilalti lideri ce fel de om esti.

Posted (edited)

Nick: Uzzi

Motivul demisiei: Pai sunt inactiv si nu cred ca o sa mai joc o buna perioada de timp. Daca o sa revin pe server.. probabil ma voi duce intr-o factiune guvernamentala. Imi pare rau ca am stat asa putin Dexi. Bafta cu factiunea !

Accept blacklist general daca e nevoie. :tiphat:

# Demite-ma de pe site te rog.

Edited by Semos
Posted

Nick: Uzzi

Motivul demisiei: Pai sunt inactiv si nu cred ca o sa mai joc o buna perioada de timp. Daca o sa revin pe server.. probabil ma voi duce intr-o factiune guvernamentala. Imi pare rau ca am stat asa putin Dexi. Bafta cu factiunea !

Accept blacklist general daca e nevoie. :tiphat:

# Demite-ma de pe site te rog.

Demis.

Posted

Nick:[smOkeRs]MaLboRo

Rank:1

Motivul demisiei: Nu mi`a facut placere sa fiu in aceasta factiune deoarece: Toti membri m`au tratat ca pe un nimic, inafara de out , katalyn si Dex.... + Aliantele, nu prea par aliante , fara suparare... Altceva nimic.. Ms dex pentru sansa.. stiu ca o sa iau Blocklist dar asta e !!! Gl cu factiunea.:P

Posted

Motivul demisiei: Nu mi`a facut placere sa fiu in aceasta factiune deoarece: Toti membri m`au tratat ca pe un nimic, inafara de out , katalyn si Dex.... + Aliantele, nu prea par aliante , fara suparare... Altceva nimic.. Ms dex pentru sansa.. stiu ca o sa iau Blocklist dar asta e !!! Gl cu factiunea.:P

Se uita si pe`aici cineva?

Posted

Demis

Posted

Demis

+ black list alianta permanent, stii tu MalboRo ce ai facut.

Posted

Nick: Roxor

Rank: 1.

Motivul demisiei: Mi-am ales gresit factiunea, nu vreau sa se vorbeasca cum ca nu mi-ar fi convenit colegii, nu e asta problema, pur si simplu vreau sa stau linistit. :) Multumesc!

Posted

Nick: Roxor

Motivul demisiei: Mi-am ales gresit factiunea, nu vreau sa se vorbeasca cum ca nu mi-ar fi convenit colegii, nu e asta problema, pur si simplu vreau sa stau linistit. :) Multumesc!

Demis.

Posted

Nick: MostKiller

Motivul demisie: Lider nou si am vazut ca nu prea ma inteleg cu el deci vreu o demisie clara

2z8dc7c.png

View post on imgur.com

Blacklist pemanent la alianta.Nu ne tragem de sireturi +de unde faza cu "nu prea ma inteleg cu el"?Nu esti pe maidan sa vorbesti cum vrei tu.

Demis!

Posted

Nick: Katalyn

Rank: 2

Motivul demisie: M-am saturat de mats/kill/war si vreau sa incerc altceva..Multumesc pentru sansa acordata si succes in continuare.

Posted

Nick: Maryca

Motivul Demisiei: Ingere scuze ca te dezamagesc doar ca ma las de samp,scuze ca ti-am tinut o saptamana locul ocupat total aiurea,sincer imi pare rau ca ies din DNB dar tu cum nu vrei pensionari nu am ce sa fac...

Guest Tempest.
Posted

Nick: blade

Motivul demisiei: Au intrat multi "fitosi" gen se7en ala + m-am plictisit de gang..vreau sa incerc in departamente !

Posted

Nick: blade

Motivul demisiei: Au intrat multi "fitosi" gen se7en ala + m-am plictisit de gang..vreau sa incerc in departamente !

Ok.Deci eu iti acord o sansa si incerc sa te ajut sa iti schimbi comportamentul,"imaginea" pe care o ai in joc si tu iti bati joc.

Demis+blacklist permanent.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...