Mr.Dexter Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Veti fi demisi. USB vad ca deja ai fost demis..esti grabit. Deocamdata stai civil? Aplicatia de la UST spune cu totul altceva. Black list DNB.
mont3ll4_cs Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nick: Spik3 Rank: 2 Motivul demisiei: Ma-m saturat de uni colegi care se dred d-zeu si sufera prea mult de rank. Factiune in care doresc sa merg: Deocamdata nu stiu.
Mr.Dexter Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nick: Spik3 Rank: 2 Motivul demisiei: Ma-m saturat de uni colegi care se dred d-zeu si sufera prea mult de rank. Factiune in care doresc sa merg: Deocamdata nu stiu. Cerere respinsa, avem ceva de lamurit.
naruto11 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nick: tZunamY Rank: 1 Motivul demisiei: man...poate o sa te superi pe mine ca ies deoarece da bia am intrat dar credema nu e vina ta dar unii colegi se cearta mai mereu asa ca nu am cu cine sa joc....ti-am spus verde in fata plzzz nu te supara Factiune in care doresc sa mergi:ma gandesc la Grove
Mr.Dexter Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: tZunamY Rank: 1 Motivul demisiei: man...poate o sa te superi pe mine ca ies deoarece da bia am intrat dar credema nu e vina ta dar unii colegi se cearta mai mereu asa ca nu am cu cine sa joc....ti-am spus verde in fata plzzz nu te supara Factiune in care doresc sa mergi:ma gandesc la Grove Demis.
Allmeforme Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: Kazonde Rank: 1 Motivul demisiei: Prea mul?i pro?ti într-un gang a?a de mic. Factiune in care doresc sa mergi : Înc? nu m-am gândit. 1 1
Mr.Dexter Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: Kazonde Rank: 1 Motivul demisiei: Prea mul?i pro?ti într-un gang a?a de mic. Factiune in care doresc sa mergi : Înc? nu m-am gândit. Inca nu te-ai gandit? Prea multi prosti? Ok. Primesti black list DNB + black list alianta ca sa inveti sa vorbesti.
Allmeforme Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nick: Kazonde Rank: 1 Motivul demisiei: Prea mul?i pro?ti într-un gang a?a de mic. Factiune in care doresc sa mergi : Înc? nu m-am gândit. Inca nu te-ai gandit? Prea multi prosti? Ok. Primesti black list DNB + black list alianta ca sa inveti sa vorbesti. Vorbeste frumos ca nu ne-am tras amandoi de sireturi, copile. Daca esti lider nu inseamna ca tre' sa faci gat mare. SI da, sunteti prea multi prosti in gang`ul asta, ce nu ti-e clar?
AGHINITEI Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick:Aghinitei_Alexandru Rank:1 Motivul demisiei:Membri sunt c-am inactivi si vreau sa incerc ceva nou. 1
Mr.Dexter Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick:Aghinitei_Alexandru Rank:1 Motivul demisiei:Membri sunt c-am inactivi si vreau sa incerc ceva nou. Posteaza de pe noul model: Nick: Rank: Motivul demisiei: Factiune in care doresc sa merg: # O, da, vrei ceva nou ca nu am dat salarii la sedinta. ^_^ Si fii tu sigur ca daca membrii erau inactivi, erau demisi cum s-a intamplat si cu ceilalti.
AGHINITEI Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick:Aghinitei_Alexandru Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc ceva nou. Factiune in care doresc sa merg:Grove Street 1
Mr.Dexter Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick:Aghinitei_Alexandru Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc ceva nou. Factiune in care doresc sa merg:Grove Street Demis.
bogdan96 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nick: Nico_96 Rank:1 Motivul demisiei: Nu mai doresc sa stau in acesta factiune Factiune in care doresc sa merg: nu stiu ma mai gandesc
Mr.Dexter Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nick: Nico_96 Rank:1 Motivul demisiei: Nu mai doresc sa stau in acesta factiune Factiune in care doresc sa merg: nu stiu ma mai gandesc Rankist. O sa fii demis cu toate ca cererea ta de demisie lasa de dorit. E logic ca daca iti dai demisia nu mai vrei in aceasta factiune, tu pui asta la motiv? Mai bine puneai ca nu ai rank 2 si cel pe care il tot vanezi ( Stefanovic ) are. O sa primesti black list la DNB si la alianta.
AleXoNNNe Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: iMaGe Rank:1 Motivul demisiei: Ma las de joc sau o sa fiu inactiv foarte mult timp si nuv reau sa ocup loc . Bafta al mi-a placut mult la voi :D .
GriGoRaS Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick:GriGoRaS Rank:1 Motivul demisiei:doresc sa merg in pd nu ma avantajeaza momenta daca sunt intr-un gang ; mc fain dexter Factiune in care doresc sa merg: pd
YaHuU Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick:YaHuu Rank:1 Motivul demisiei:Am scoala in alt oras si o sa pot intra doar sambata si duminica , nu vreau sa incurc Factiune in care doresc sa merg: pd , fbi sau ng
Chesster Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 No warn please Varamiu umblase si posta-se aiurea , Va rog no warn , Mai raman in dnb.
Stef@n Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick:Embra Rank:1 Motivul demisiei: motive personale
Mr.Dexter Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick:Embra Rank:1 Motivul demisiei: motive personale Nu acesta este modelul. Refa si vino cu un motiv bine intemeiat.