sENNNtRy Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Nick : sENNNtRy Rank : 1 motiv:Pentru ca vreau sa incerc si un gang, intradevar ust este o factiune frumoasa si cu un GM pe masura, dar trebuie sa incerc si alt ceva, va multumesc pentru sprijin si succes.
Marian Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nick : kENNyyy Rank : 1 Motiv: Mi-am atins punctul forte in aceasta factiune...doresc sa ma alatur unui gang.
Panther Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nick : kENNyyy Rank : 1 Motiv: Mi-am atins punctul forte in aceasta factiune...doresc sa ma alatur unui gang. Demisie acceptata. Alegeti o factiune care sa iti placa si sa ramai acolo, sa faci ceva , sa te implici.
AzyMan Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick : Azman Rank : 1 Motiv: A fost frumos cat a durat, dar a venit momentul sa incerc si alt ceva, m-am simtit foarte bine in UST un GM foarte de treaba si membri carismatici, Multumesc.
Panther Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick : Azman Rank : 1 Motiv: A fost frumos cat a durat, dar a venit momentul sa incerc si alt ceva, m-am simtit foarte bine in UST un GM foarte de treaba si membri carismatici, Multumesc. Demisie acceptata. Ai grija de tine.
.sKaNNer. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nick: Cernoby Rank: 3 Motiv: Vreau sa imi incerc norocul in Hitman ! Toate cele bune Panther si celorlalti mecanici :>
Panther Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nick: Cernoby Rank: 3 Motiv: Vreau sa imi incerc norocul in Hitman ! Toate cele bune Panther si celorlalti mecanici :> Demisie acceptata, multa bafta.
wHere Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 nick: where rank: 1 motiv: vreau sa ma duc la sefi in Ballas ;x
Panther Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 nick: where rank: 1 motiv: vreau sa ma duc la sefi in Ballas ;x Demisie acceptata. Bafta
Elena Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick : Elena10 Rank : 2 Motiv : Voi fi foarte multa vreme inactiva si nu vreau sa tin loc ocupat.A fost frumos in Underground Street Tunning.Imi iau la reverede de la toti membrii factiunii si poate ne vom mai vedea
Panther Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick : Elena10 Rank : 2 Motiv : Voi fi foarte multa vreme inactiva si nu vreau sa tin loc ocupat.A fost frumos in Underground Street Tunning.Imi iau la reverede de la toti membrii factiunii si poate ne vom mai vedea Demisie acceptata. Ai grija de tine.
Asazuky Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Nick: Asazuky Rank: 1 Motiv: Problemele specificate la inactivitate mi le-am rezolvat :) insa voi fi inactiv destula vreme chiar zilele astea urmeaza sa plec undeva si nu vreau sa raman asa in "paragina" in ust, de aceea m-am gandit sa-mi depun demisia caci oricum mi-a si pierit cheful de samp nu stiu ce credeti voi dar parca era mult mai distractiv alta data, acum e mai tot timpul monotonie si nu imi place sa joc ceva doar de dragul de a aduna acolo ore sau sa zic ca joc...Bun deci asta ar fi un al 2-lea motiv dupa primul. Ce sa mai zic, va urez multa bafta in continuare, la curse si alte d-astea si poate voi reveni din nou candva, poate chiar pe noul mod care din cele citite pare a fi destul de promitator...acum, eu stiu, ramane de vazut nu? :D Bft si mersi de sansa acordata, vacanta cat se poate de placuta si aveti grija de voi. #P.S.:Voi incerca sa intru zilele astea pt a primi uninvite in joc :)
Panther Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Asazuky Rank: 1 Motiv: Problemele specificate la inactivitate mi le-am rezolvat :) insa voi fi inactiv destula vreme chiar zilele astea urmeaza sa plec undeva si nu vreau sa raman asa in "paragina" in ust, de aceea m-am gandit sa-mi depun demisia caci oricum mi-a si pierit cheful de samp nu stiu ce credeti voi dar parca era mult mai distractiv alta data, acum e mai tot timpul monotonie si nu imi place sa joc ceva doar de dragul de a aduna acolo ore sau sa zic ca joc...Bun deci asta ar fi un al 2-lea motiv dupa primul. Ce sa mai zic, va urez multa bafta in continuare, la curse si alte d-astea si poate voi reveni din nou candva, poate chiar pe noul mod care din cele citite pare a fi destul de promitator...acum, eu stiu, ramane de vazut nu? :D Bft si mersi de sansa acordata, vacanta cat se poate de placuta si aveti grija de voi. #P.S.:Voi incerca sa intru zilele astea pt a primi uninvite in joc :) Demisie acceptata.
Guest valentyn01 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Valentin. Rank: 1 Motivul demisiei:Voi fi o perioada inactiv
Panther Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Valentin. Rank: 1 Motivul demisiei:Voi fi o perioada inactiv Demisie acceptata.
ChangeNaMe Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: UnBaNNN Rank: 1 Motivul demisiei : Doresc sa intru in alta FActiune
Panther Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick: UnBaNNN Rank: 1 Motivul demisiei : Doresc sa intru in alta FActiune Demisie acceptata.
KILLHAN Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick : Alex_Cristea Rank : 1 motiv:Nu mai joc pe server.
Panther Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick : Alex_Cristea Rank : 1 motiv:Nu mai joc pe server. Demisie acceptata.
Panther Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick : mInd Rank : 1 motiv: il stie Panthera roz :* Demisie acceptata.
alinwow Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick : AliNwOw Rank : 2 Motiv: Doresc sa incerc altceva!
aNNNdy Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick : AliNwOw Rank : 2 Motiv: Doresc sa incerc altceva! Demisie acceptata!
Erwin Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick:harich Rank:1 Motivul demisiei:Numai joc pe contu asta am altul