Mr.Dexter Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Nick: Vanessa Rank: 2 Motivul demisiei : Probleme personale .Succes cu factiunea Dexter. Demis/a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrHummer Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nick: HummeR Rank: 1 Motivul demisiei : Ma duc in DNB, sunt toti prietenii acolo. Scuze Dexter ca am stat asa putin in factiune dar o sa mai revin. Bafta in continuare cu factiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Nick: HummeR Rank: 1 Motivul demisiei : Ma duc in DNB, sunt toti prietenii acolo. Scuze Dexter ca am stat asa putin in factiune dar o sa mai revin. Bafta in continuare cu factiunea. Demis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABRIEL Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Nick: KyLe Rank: 2 Motivul demisiei: Multumesc MrDexter pentru sansa acordata dar vreau sa ma duc intr-un gang/mafie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Nick: KyLe Rank: 2 Motivul demisiei: Multumesc MrDexter pentru sansa acordata dar vreau sa ma duc intr-un gang/mafie. Vei fi demis, ma cauti in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRaYnEEEEEEE Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Nick: kRaYnEEEEEEEE Rank: 1 Motivul demisiei : As vrea sa incerc altceva.Multumesc foarte mult Domnului MRS si a lui MrDexter Best leader pentru sansa acordata. :bye2: :hail: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Nick: kRaYnEEEEEEEE Rank: 1 Motivul demisiei : As vrea sa incerc altceva.Multumesc foarte mult Domnului MRS si a lui MrDexter Best leader pentru sansa acordata. :bye2: :hail: Demis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBoTM Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Nick: b0b0tm Rank: 1 Motivul demisiei : Caut ceva mai cu actiune :) Bafta Dexter :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nick: b0b0tm Rank: 1 Motivul demisiei : Caut ceva mai cu actiune :) Bafta Dexter :* Demis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xipri Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Nick : Xipri Rank : 1 Motivul demisiei : Doresc sa incerc intr-un gang! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Demisie acceptata ( bafta in continuare ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Nick: Raul Rank: 1 Motivul demisiei : Personale, iti multumesc mult pentru sansa acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 demisie acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Nick: MRS. Rank: 3 Motivul demisiei : In ultimul timp nu am prea activat si nu vreau sa ocup locul degeaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Demisie acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katalyn Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Nick : Katalyn Rank : 3 Motivul demisiei :Motive personale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Katalyn - demisie acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
HerrBlackMaN Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) Nick: BlackMan Rank: 1 Motivul demisiei: M-am saturat sa tot astept sa expire timpul pana sa imi iau din nou licenta de condus si cand sa fac cerere de licenta mi se spune ca mai trebuie sa astept 3 zile si in + vreau sa incep de la 0 cu un alt cont. Aste ar insemna blacklist avand in vedere ca mai am 1 zi pana fac o sapt. Multumesc Thierry pentru sansa acordata esti cel mai amuzant lider. Edited October 19, 2012 by stefan20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Nick: BlackMan Rank: 1 Motivul demisiei: M-am saturat sa tot astept sa expire timpul pana sa imi iau din nou licenta de condus si cand sa fac cerere de licenta mi se spune ca mai trebuie sa astept 3 zile si in + vreau sa incep de la 0 cu un alt cont. Aste ar insemna blacklist avand in vedere ca mai am 1 zi pana fac o sapt. Multumesc Thierry pentru sansa acordata esti cel mai amuzant lider. BlackMan - demisie acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinwow Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Nick: AliNwOw Rank: 1 Motivul demisiei : Sincer imi depun demisia cu parere de rau..Imi place stilul tau Sorin dar problema nu e la tine ci la membrii , care nu isi dau interesul pentru aceasta factiune.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Nick: AliNwOw Rank: 1 Motivul demisiei : Sincer imi depun demisia cu parere de rau..Imi place stilul tau Sorin dar problema nu e la tine ci la membrii , care nu isi dau interesul pentru aceasta factiune.. alin- demisie acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al1n.. Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Nick: Wolverine Rank: 1 Motivul demisiei:Leader jm3ch3r arunca cu mute in stanga si in dreapta,atmosfera care nu ma caracterizeaza,membrii prea copii pt mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 (edited) Nick: Wolverine Rank: 1 Motivul demisiei:Leader jm3ch3r arunca cu mute in stanga si in dreapta,atmosfera care nu ma caracterizeaza,membrii prea copii pt mine. vei fi demis + blacklist Edited October 24, 2012 by Rith Link to comment Share on other sites More sharing options...