An00bY Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Nick : Colinzink Rank : 4. Motivul demisie : Doresc sa`mi incerc sansa la Hitman. Va multumesc pentru sansa acordata. Timpul petrecut in Factiune a fost minunat. Demis, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Nick : ShaKaLoo Rank : 1 Motivul demisie : Vreau sa incerc in Hitman sau in PD :* va multumesc pentru sansa acordata Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Nick : ShaKaLoo Rank : 1 Motivul demisie : Vreau sa incerc in Hitman sau in PD :* va multumesc pentru sansa acordata Pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippy Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Nick : Flippy Rank : 1 Motivul demisie : Vreau sa ma intorc inapoi in UST sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrarea mea in aceasta fanctiune.Multa Bafta. la toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Nick : Flippy Rank : 1 Motivul demisie : Vreau sa ma intorc inapoi in UST sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrarea mea in aceasta fanctiune.Multa Bafta. la toti. Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H4by Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Nick : vTz Rank : 1 Motivul demisie:Neintelegeri cu aliatii si nu poti face nimic daca ei o tin pe a lor si nu poti sa le zici ceva ca sunt altii mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Nick : miezwk Rank : 1 Motivul demisie: Vreau sa ma duc in ballas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 vTz - deja vad ca ti-ai schimbat poza , te duci in ballas nu mai baga alte motive inexistente miezwk - trebuia sa fii demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil. Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Nick : D3v1L Rank : 5 Motivul demisie: Sa fiu sincer? Voi incerca Hitman, iar daca nu sunt acceptat, merg sa il ajut pe Justinel cu Ballas. Consider ca aici mi-am facut treaba. Multa bafta in continuare! D3v1L va LOVEste :wub: . #Cat timp e kvL nu aveti probleme. Daca mai aveti nevoie de ajutorul meu pe viitor, voi veni cu placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Nick : D3v1L Rank : 5 Motivul demisie: Sa fiu sincer? Voi incerca Hitman, iar daca nu sunt acceptat, merg sa il ajut pe Justinel cu Ballas. Consider ca aici mi-am facut treaba. Multa bafta in continuare! D3v1L va LOVEste :wub: . #Cat timp e kvL nu aveti probleme. Daca mai aveti nevoie de ajutorul meu pe viitor, voi veni cu placere. Pup. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Advent Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Nick : sket Rank :1 Motivul demisie:Vreau sa incerc ceva nou!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutu09 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Nick:NuTzu Rank:2 Motivul demisiei:Imi cer scuze ca am fost inactiv in ultimele zile.Am avut probleme cu placa video.De acum o sa activez dar vreau sa ies din aceasta factiune.Deaorece nu prea va membri mergand la kill sau la mats..nici nu prea ii vad on.O sa incerc altceva . ;) :tiphat: . :nanana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Demisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CioCio Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Nick : CioCio Rank : 2 Motivul demisie: personal. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Nick : CioCio Rank : 2 Motivul demisie: personal. :tiphat: Demis. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Nick:harich Rank:1 Motivul demisiei:Nu mai am timp sa ma joc las locu lu alcineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Nick:harich Rank:1 Motivul demisiei:Nu mai am timp sa ma joc las locu lu alcineva Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Nick : Vlad Rank : 3 Motivul demisie: Sincer asi dori sa intru intr-o factiune care sa nu necesite atata jail, probabil o sa merg intr-un gang. Va multumesc Extrem/An00by pentru sansa acordata si mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi dar si cu ceilalti membrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Nick : Vlad Rank : 3 Motivul demisie: Sincer asi dori sa intru intr-o factiune care sa nu necesite atata jail, probabil o sa merg intr-un gang. Va multumesc Extrem/An00by pentru sansa acordata si mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi dar si cu ceilalti membrii. Pup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danutzu Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Nick:Danutzu Rank: 1 Motivul demisiei: Of of of s-a intamplat ceva in familie la mine si nu mai pot continua credeam ca pot ramana ceva timp sa mai ridic faciunea dar asta este esti tare extrem si bafta multa ,si succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danutzu Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 retrag scuzati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Demis , +un blacklist sa te saturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Visyss Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 wrong section o.O .. scuze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BlackSwordd Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick : NewYorkeR Rank : 2 Motivul demisiei : In primul rand vreau sa va spun ca nu ies din cauza unui membru sau ceva gen.As vrea sa ies din Triade pentru ca va incurc,nu prea merg la kill,eu intru in joc mai mult sa ma plimb cu masinile si chestii gen.Mi-a placut aici,n-am ce sa va reprosez. Sper ca nu sunteti suparati pe mine.Multa bafta tuturor si multumesc ca m-ati primit ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick : NewYorkeR Rank : 2 Motivul demisiei : In primul rand vreau sa va spun ca nu ies din cauza unui membru sau ceva gen.As vrea sa ies din Triade pentru ca va incurc,nu prea merg la kill,eu intru in joc mai mult sa ma plimb cu masinile si chestii gen.Mi-a placut aici,n-am ce sa va reprosez. Sper ca nu sunteti suparati pe mine.Multa bafta tuturor si multumesc ca m-ati primit ! :) Demis , succes :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...