Phill Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 •Nickname: PhilL •Ce alte conturi detineti : - •Level: 20 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Niciodata. •Cate ore pe zi acordati jocului?: 6-7 ore in week-end 4-5 ore in cursul saptamanii. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Imi place factiunea, o consider una capabila cu un lider pe masura. Am fost intr-un colectiv bun, care m-a antrenat si mi-a aratat calitatile si defectele. Consider ca FBI este un asemenea colectiv cu membri si lideri capabili. •Factiunile precedente : SMURD, DNB, Triads, Ballas •Rank-uri detinute in factiunile anterioare :3, 3, 3, 3, •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Doar ban. Filtru in nici un caz. •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da, am citit, am invatat si am acceptat. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: De obicei nu ma orientez asa: " intru acolo stau atat, ies intru acolo stau atat" nu, stau cat de mult se poate. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Catalin •Varsta :14 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Normal •Alte adaugari? : Have a nice day. :)
filtzeR Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Aspec - acceptat pentru teste PhilL - acceptat pentru teste
HerrBlackMaN Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : BlackMan •Ce alte conturi detineti : KozzOnak •Level : 11 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu, ma inteleg bine cu toti. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4-5 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Imi doresc mult aceasta meserie si am prieteni in FBI. •Factiunile precedente : Politicienii, Triads, SFR, DNB, NG, Grove, SMURD. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3,2,3,2,1,1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Am mai prins cate un ip banat. •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Mult timp. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Stefan Urzica •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Evident. •Alte adaugari? :Sper sa fiu acceptat.
iNNstinCt Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : Gronkh •Ce alte conturi detineti : Nu detin alte conturi •Level : 18 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : Depinde, in general 2-3 ore. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Sa mai schimb si eu rutina... •Factiunile precedente : Hitman, Ballas •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 2, 3 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Nedeterminat Informatii din viata reala •Prenume : Alex •Varsta : 18 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Din moment ce aplic, consider ca da. •Alte adaugari? : -
Oliver Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Blackman - respins ( nu ne-ai dovedit ca meriti inca o sansa ) Gronkh - acceptat pentru teste
Mihnea Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 •Nickname : Mihnea •Ce alte conturi detineti : Nu detin alte conturi •Level : 42 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : Difera de la zi la zi • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Nu am mai fost de mult •Factiunile precedente : Cam toate •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 6 , 1 , 2 .. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : http://i.imgur.com/556Qq.png •Poza cu licentele dvs.: http://i.imgur.com/556Qq.png •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Nedeterminat Informatii din viata reala •Prenume : Mihnea •Varsta : 18 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : -
xUser Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Informatii despre caracter •Nickname : EvidenT. •Ce alte conturi detineti : playON •Level : 8 •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :5-6 ore • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Lider bun membri buni. Imi place factiunea •Factiunile precedente : Consilieri, Smurd, Instructors, Bikers, Sfr, The Triads, Armata •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : As vrea chiar sa am rank 5 deci foarte mult Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Mihai Badara •Varsta : 16 •Detineti un cont xfire? : NU •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : DA •Alte adaugari? : -Nu-
Oliver Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mihnea - acceptat EvidenT. - respins ( excursionist )
Blackhole Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Informatii despre caracter •Nickname :Mih@y. •Ce alte conturi detineti :- - •Level :8 •Sex (M/F) :M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? :Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :5-6-7 ore mai mult in weekend • De ce doriti sa intrati in BiroulFederal de Investigatii :Vreau sa ii invat pe cei care nu stiu sa respecte niste reguli stricte si usoare :D •Factiunile precedente : Sfr Bikers Lsv Consilieri Triads Smurd Ust •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Sfr-2 Bikers-2 Lsv-1 Consilieri-2 Triads-1 Smurd-2 Ust-1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : nu Poza cu stats: http://tinypic.com/view.php?pic=qsrwv5&s=6 Poza cu licentele: http://tinypic.com/view.php?pic=24kw41k&s=6 •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : cred ca pana la rank 5 poate si mai mult incat sa pot lua lider :D Nume/Prenume :Moisescu Arthur Mihai •Varsta :14 •Detineti un cont xfire? :nu •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :DA •Alte adaugari? :nu NU SUNT EXCURSIONIST :D
ShadoW_ Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 •Nickname :WeeZ90 •Ce alte conturi detineti :- •Level :10 •Sex (M/F) :M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 3-4....mai mult in weekend(uneori cam toata ziua in weekend) • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Pentru ca imi place foarte mult si cred ca este cea mai puternica factiune dintre PD/NG .. •Factiunile precedente :Politicieni(rank3),Scoala(rank1),TheMafia(rank2) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare :3;1 si 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :- •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :Mult timp...daca doreste si liderul sa stau mult... Informatii din viata reala •Nume / Prenume :Ursulean Andrei •Varsta :14 •Detineti un cont xfire? :Da,dar nu prea folosesc •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :DA •Alte adaugari? : -
Zachary Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 •Nickname : sQeb. •Ce alte conturi detineti : - •Level : 7 •Sex (M/F) : Masculin. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 5-6 • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru a prinde mafioti periculosi pentru a ajuta factiunea si sa fiu alaturi de cativa prieteni. •Factiunile precedente : Ballas. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Ballas - 1. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu. •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: ^^ •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Pana la demitere. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Condruz Narcis. •Varsta : 15 fara 2 zile. •Detineti un cont xfire? : Nu. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da. •Alte adaugari?: Am mai fost in F.B.I cu contu' Strict.
mos`ene Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 •Nickname : NitrO •Ce alte conturi detineti : - •Level : 9 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4-6 h • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Sa lupt contra criminalilor. •Factiunile precedente : LSV, License Faction. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : License Faction 2. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu. •Poza cu /stats : http://tinypic.com/r/rw4a9w/6 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/2yw8l20/6 •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : •Nume / Prenume : Tudoran Radu •Varsta : 19 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : -.
filtzeR Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Mih@y. - respins (Noi suntem FBI nu Police Departament + nu ai imbunatatit nimic de la ultima aplicatie) WeeZ90 - respins (Sa mai dam sanse si altora) sQeb. - acceptat pentru teste NitrO - acceptat pentru teste
Mihai1200 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Informatii despre caracter •Nickname: Alex_Velea •Ce alte conturi detineti: --. •Level: 17. •Sex (M/F): Masculin. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI?: Nu. •Cate ore pe zi acordati jocului?: Nu am un program anume. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii: Sunt pasionat de tactica si forta bruta. •Factiunile precedente: DNB rank 3 , Armata rank 2 , Scoala rank 3 , Politicieni rank 4 , Bikers rank 2. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: --. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare?: Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Mult. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai. •Varsta: 19 •Detineti un cont xfire?: Nu. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ?: Da. •Alte adaugari?: Nu am.
focuS Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Informatii despre caracter •Nickname: FocuStar •Ce alte conturi detineti: - •Level: 20 •Sex (M/F): Masculin. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI?: Nu cred •Cate ore pe zi acordati jocului?: Pai cand nu am scoala in general sunt on. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii: Eceva nou pentru mine nu am mai fost, si mi se pare frumos aicea. •Factiunile precedente: Ballas,DnB,SfR,Triade,LsV,Bikers •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Numai tin minte la toate dar stiu ca DNB 3 si Bikers 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://imgur.com/QVIuN •Poza cu licentele dvs: http://imgur.com/fxxir •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare?: Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune?: Nu stiu e ceva nou pt. mine Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Raul •Varsta: 16 •Detineti un cont xfire?: Nu. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ?: Da. •Alte adaugari?: - Edited October 16, 2012 by focustar
Oliver Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Alex_Velea - respins ( iti lipseste licenta de arme ) FocuStar - acceptat pentru teste ( o singura sansa, profita de ea )
dicugiovannino Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 •Nickname : [smOkeRs]MaLboRo •Ce alte conturi detineti : wHy. •Level : 10 •Sex (M/F) : M •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? :Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? :5-6.. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Fiindca imi plac departamentele, in NG nu a prea fost activitate si am iesit •Factiunile precedente : Smurd,Ng,Sfr,DNB,Ust,The Mafia. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : smurd 2 restu 1. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu. •Poza cu /stats : http://imgur.com/7QoeW •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/lNIGb •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :Da. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? :Pana la rank 3-4-5:D Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Dicu Giovanni •Varsta : 14D •Detineti un cont xfire? :Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? :Da •Alte adaugari? :-
filtzeR Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [smOkeRs]MaLboRo - respins (excursionist, 6 factiuni si in 5 rank 1).
Damelut Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 -Nickname : AquatiC -Ce alte conturi detineti : DaMeLo ( este defapt AquatiC doar cu nume schimbat ) -Level : 10 -Sex (M/F) : M -Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu -Cate ore pe zi acordati jocului? : Depinde de orar , teme , pregatiri dar peste 3 ore pe zi oricum -De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Ca sa arestez infractori si sa incerc ceva nou -Factiunile precedente : SMURD , Bikers , PD , Mafia , SFR , SMURD -Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 2 , 2 , 1 , 1 , 2 , 2 -Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu -Poza cu /stats : http://postimage.org/image/yc51zi2h7/ -Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/6vlcdyxwj/ -In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Da -Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Cat mai mult Informatii din viata reala -Nume / Prenume : Rares Alexandru -Varsta : 15 -Detineti un cont xfire? : Nu inca -Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da -Alte adaugari? : N-am prietena :(
The0d0r Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 •Nickname : the0d0r •Ce alte conturi detineti : - •Level : 12 (Am avut RP pentru level 17.) •Sex (M/F) : Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu. •Cate ore pe zi acordati jocului? : 4-5 ore. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru a scapa orasul de infractorii cu wanted 3-6 si pentru a invata pe criminali sa respecte legea. •Factiunile precedente : NG, Consilieri, SFR, DNB, UST , Triade, Bikers. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : NG-1 , Consilieri-2 , SFR- 2 , DNB - 2, UST-1 , Triade - 2. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu. •Poza cu /stats : http://imgur.com/FUaqY •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/2Y1FI •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? : Desigur. •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Cat mai mult timp, pana voi fi demis. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Vladimirescu Teodor •Varsta : 14 •Detineti un cont xfire? : Nu. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Desigur. •Alte adaugari? : Nu.
Erhard Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 •Nickname : Snoop •Ce alte conturi detineti : Rocco •Level :31 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : Depinde, nu acord zilnic un numar egal. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este un Departament serios cu membrii capabili si de asemenea cel mai puternic. •Factiunile precedente : Grove, Primarie, Grove, Hitman, Bikers •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1, 6, 6, 1, 2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Banat timp de 30 de zile. •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : Till the world ends. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Andrei •Varsta :17 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Nu
filtzeR Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 the0d0r - respins (nu corespunzi cerintelor noastre) Snoop - acceptat pentru teste
aNNNdy Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 •Nickname : aNNNdy •Ce alte conturi detineti : - •Level :15 •Sex (M/F) :Masculin •Ati avut / aveti probleme cu cineva din FBI? : Nu •Cate ore pe zi acordati jocului? : Depinde, de timpul meu liber. • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este un Departament serios cu membrii capabili si vreau sa lucrez cu acesti oameni. •Factiunile precedente : The Mafia, Hitman UST, Hitman •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Rank 2 , Rank 1, Rank 6, Rank-2 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu am avut antecendente de genul acesta. •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •In momentul aplicatiei ati luat la cunostinta metoda de testare? :DA •Cat timp doriti sa va petreceti in factiune? : You never can tell. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Andrei •Varsta :17 •Detineti un cont xfire? : Da •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da •Alte adaugari? : Nu