Jump to content
lego_kid

Inactivitate

Recommended Posts

Guest Advanced12

Nick: Advanced12

Rank: 2

Perioada: Data: 14-18 (4 zile)

Motiv: Plec la tara.

Paste Fericit !

Nick: JaGuAr

Rank: 3

Perioada: Data: De Sambata dimineata ( 14.04 ) pana Luni dupa-amiaza ( 16.04 )

Motiv: Imi petrec Sarbatoarea de Paste plecat de acasa alaturi de familie si voi intra foarte putin in aceste zile. Paste Fericit.

' date='13 April 2012 - 16:39' timestamp='1334327955' post='6320609']

Nick: JaGuAr

Rank: 3

Perioada: Data: De Sambata dimineata ( 14.04 ) pana Luni dupa-amiaza ( 16.04 )

Motiv: Imi petrec Sarbatoarea de Paste plecat de acasa alaturi de familie si voi intra foarte putin in aceste zile. Paste Fericit.

Inactivitate acceptata .

-nick aKaRy osa iau o pauza luna asta osa intru mai rar pentru ca m-am inscris in scl de soferi si treb sa invat :( ......

Inactvitate acceptata. Data viitoare te rog sa postezi dupa model, ca nu e pus degeaba.

Nick: Denim

Rank: 1

Perioada: 1 luna

Motiv: O sa fie o perioada partial inactiva am sa intru seara in timpul saptamani 1-2 ore nush si in weekend seara pentru ca intru in perioda cu teze si am de invatat...

Nick: Denim

Perioada: 1 luna

Motiv: O sa fie o perioada partial inactiva am sa intru seara in timpul saptamani 1-2 ore nush si in weekend seara pentru ca intru in perioda cu teze si am de invatat...

Inactivitate acceptata.

Nick: Madalyn

Perioada: 1 sapt.

Motiv: Probleme personale :) .

Activitate acceptata. Daca iti prelungesti activitatea peste o saptamana nu ti-o mai accept, esti in teste, de abia ai intrat in factiune.

Nick: _QuaTro_

Perioada: Nedeterminata

Motiv: Mi'am bulit PC'ul si trebuie dus luni la reparat si nu stiu cat dureaza.Postez de pe telefon

Inactivitate acceptata. Dar incearca sa-ti rezolvi problemele ca nu ai activat mai deloc in ultimul timp si o sa fiu nevoit sa te demit daca vei continua asa.

Nick:HsmHaOs

Perioada: nedeterminata

Motiv: Cineva mi-a schimbat parola si poate reusesc sa o recuperez pana atunci nu voi putea intra.

Inactivitate acceptata. Daca intra altcineva pe contul tau o sa te demit, si te rog sa-mi zici daca nu-ti poti recupera contul.

Nick:Bytza

Perioada: 2 zile

Motiv: Am teza la Engleza si test la matematica . nu o sa intru deloc, de joi revin la activitate

Inactivitate acceptata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...