Guest Advanced12 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Nick: Advanced12 Rank: 2 Perioada: Data: 14-18 (4 zile) Motiv: Plec la tara. Paste Fericit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Nick: Advanced12 Rank: 2 Perioada: Data: 14-18 (4 zile) Motiv: Plec la tara. Paste Fericit ! Inactivitate acceptata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Nick: JaGuAr Rank: 3 Perioada: Data: De Sambata dimineata ( 14.04 ) pana Luni dupa-amiaza ( 16.04 ) Motiv: Imi petrec Sarbatoarea de Paste plecat de acasa alaturi de familie si voi intra foarte putin in aceste zile. Paste Fericit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 ' date='13 April 2012 - 16:39' timestamp='1334327955' post='6320609'] Nick: JaGuAr Rank: 3 Perioada: Data: De Sambata dimineata ( 14.04 ) pana Luni dupa-amiaza ( 16.04 ) Motiv: Imi petrec Sarbatoarea de Paste plecat de acasa alaturi de familie si voi intra foarte putin in aceste zile. Paste Fericit. Inactivitate acceptata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
just.4me666 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Nick: sorrowmist Rank: 1 Perioada: Data: 2-3 zile maxim ...sper Motiv: Probleme in familie si nu prea mai am acces in locuinta in care am pc-ul .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Nick: sorrowmist Rank: 1 Perioada: Data: 2-3 zile maxim ...sper Motiv: Probleme in familie si nu prea mai am acces in locuinta in care am pc-ul .... Inactivitate acceptata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Nick: Jalol Rank: 2 Perioada: Data: 2-3 zile Motiv: Probleme cu netul. # Postez de pe calculatorul unui prieten . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Nick: Jalol Rank: 2 Perioada: Data: 2-3 zile Motiv: Probleme cu netul. # Postez de pe calculatorul unui prieten . Inactivitate acceptata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Nick: Jalol Rank: 2 Perioada: Data: 2-3 zile Motiv: Probleme cu netul. # Postez de pe calculatorul unui prieten . Am revenit,imi cer scuze daca v-am cauzat vreo problema :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul15 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Nick: Paul14 Rank: 1 Perioada: 2 sapt. Motiv: Probleme de sanatate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Nick: Paul14 Rank: 1 Perioada: 2 sapt. Motiv: Probleme de sanatate Inactivitate acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_alex Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 -nick aKaRy osa iau o pauza luna asta osa intru mai rar pentru ca m-am inscris in scl de soferi si treb sa invat :( ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 -nick aKaRy osa iau o pauza luna asta osa intru mai rar pentru ca m-am inscris in scl de soferi si treb sa invat :( ...... Inactvitate acceptata. Data viitoare te rog sa postezi dupa model, ca nu e pus degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNNNdy Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Nick: Denim Rank: 1 Perioada: 1 luna Motiv: O sa fie o perioada partial inactiva am sa intru seara in timpul saptamani 1-2 ore nush si in weekend seara pentru ca intru in perioda cu teze si am de invatat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul15 Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Nick: Paul14 Rank: 1 Perioada: 2 sapt. Motiv: Probleme de sanatate Am revenit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Nick: Denim Rank: 1 Perioada: 1 luna Motiv: O sa fie o perioada partial inactiva am sa intru seara in timpul saptamani 1-2 ore nush si in weekend seara pentru ca intru in perioda cu teze si am de invatat... Inactivitate acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Perioada: 1 sapt. Motiv: Probleme personale :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Perioada: 1 sapt. Motiv: Probleme personale :) . Activitate acceptata. Daca iti prelungesti activitatea peste o saptamana nu ti-o mai accept, esti in teste, de abia ai intrat in factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedastro Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Nick: _QuaTro_ Rank: 2 Perioada: Nedeterminata Motiv: Mi'am bulit PC'ul si trebuie dus luni la reparat si nu stiu cat dureaza.Postez de pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Nick: _QuaTro_ Rank: 2 Perioada: Nedeterminata Motiv: Mi'am bulit PC'ul si trebuie dus luni la reparat si nu stiu cat dureaza.Postez de pe telefon Inactivitate acceptata. Dar incearca sa-ti rezolvi problemele ca nu ai activat mai deloc in ultimul timp si o sa fiu nevoit sa te demit daca vei continua asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HsmHaOs Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Nick:HsmHaOs Rank: 1 Perioada: nedeterminata Motiv: Cineva mi-a schimbat parola si poate reusesc sa o recuperez pana atunci nu voi putea intra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Nick:HsmHaOs Rank: 1 Perioada: nedeterminata Motiv: Cineva mi-a schimbat parola si poate reusesc sa o recuperez pana atunci nu voi putea intra. Inactivitate acceptata. Daca intra altcineva pe contul tau o sa te demit, si te rog sa-mi zici daca nu-ti poti recupera contul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Nick:Bytza Rank: 2 Perioada: 2 zile Motiv: Am teza la Engleza si test la matematica . nu o sa intru deloc, de joi revin la activitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Nick:Bytza Rank: 2 Perioada: 2 zile Motiv: Am teza la Engleza si test la matematica . nu o sa intru deloc, de joi revin la activitate Inactivitate acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Nick:Ssorin Rank:2 Perioada:nu stiu exact maxim 2 zile Motiv: Am virusi si nu ma lasa sa intru in samp incerc sa`mi instalez windowsu cat mai repede . Link to comment Share on other sites More sharing options...