Guest REdz. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 •Nick: REdz •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana •De ce doresti sa pleci din SMURD?: pentru a intra in ballas •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
Guest valentyn01 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nick:eRader Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):2sapt. si 5 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:Deoarece vreau sa ma bag intr-un gang Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
taylorrrr Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:1 Motivul demisiei:nu o sa mai pot intra vreo 2-3 luni si nu vreau sa tin locul degeaba.Respect Dessire,o sa revin cand reincep sa fiu activ
HipHopLover Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Nick:Danut Rank:2 Motivul demisiei:Sunt foarte inactiv! Imi cer scuze ca te-am dezamagit si iti multumesc pentru sansa acordata!
Valentinho208 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ]Nick:Valentinho208 [*]Rank:1 [*]Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 sau 3 saptamani nush fix [*]De ce doresti sa pleci din SMURD?:pentru ca vreau intru in alta factiune [*]Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da Atentie !Odata ce ati facut cererea de demisie, nu mai aveti voie sa o retrageti
iPhonu Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: iPhone Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD?: plictiseala + vreau sa incerc altceva . Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da!
Ina Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 (edited) iPhone - Demisie acceptata. (parca spuneai ca te lasi de samp, acum te-ai plictisit si vrei sa incerci altceva? INTERESANT!) Edited April 5, 2012 by Dessire
RROOBBEERRTT Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick:rroobbeerrtt Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa intru in SFR Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da!
aNNNdy Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick: aNNNdy Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): O luna si doua saptamani. De ce doresti sa pleci din SMURD?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou, chiar daca mi-a placut foarte mult atmosfera din aceasta factiune. Tin sa-ti multumesc Dessire, pentru sansa acordata. :tiphat: Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da.
Chenzo Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick:LastHit Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:As vrea sa intru in alta factiune sa incerc experiente noi Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da
Nach3 Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick:LastHit Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:As vrea sa intru in alta factiune sa incerc experiente noi Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da Ti se pare tie ca dupa 7 Aprilie pana pe 12 Aprilie ai 2 saptamani ?
Ina Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 CEI CARE MAI POSTEAZA LA VECHIME CA ARE 1 SAPTAMANA IN FACTIUNE SI SE DOVEDESTE CA NU E ASA, VA PRIMI BLACKLIST GENERAL 1 LUNA INTREAGA!
lucyano92 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick: lucyano •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana si cateva zile •De ce doresti sa pleci din SMURD?: pentru a intra in PD •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
denis_pop Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nick:denis_pop Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana si jumatate poate chiar mai mult De ce doresti sa pleci din SMURD?:ca sa intru in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da