Marker. Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 • Nick :RubikCuber • Level :7 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente :politicieni • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :plictiseala • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :membri factiuni sunt de treaba • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :vanzarea de arme si droguri • Cum puteti ajuta factiunea :munca si cooperare • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu • In ce interval orar jucati :19:00-22:00 • Nick-uri anterioare :marker Informatii din viata reala : • Nume:Raducu • Varsta reala:17 • Oras :Slobozia
Marker. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 RubikCuber - Acceptat pentru teste. Salvatore in weekend-ul acesta plec la tara.De cand m-ai acceptat si pana acum cand am fost eu on nu erai tu si tot asa.Pot sa dau testele luni?
mos`ene Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Informatii despre caracter : • Nick : NitrO • Level : 10 • Poza cu stats : http://www.picz.ro/pictures/7dcf7e566e718b98ee7dd63f229a110c.png • Factiunile + rank-urile precedente : LSV-1, License Faction -2, FBI-1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : FBI, am fost demis. • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Sa ajuti alianta si totodata si Mafia. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Trafic de droguri, mats. • Cum puteti ajuta factiunea : Prin a fi activ si skill de a trage cu arma. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : - • In ce interval orar jucati : Cand am timp, de obicei dupa ora 1.00 pm. • Nick-uri anterioare : - Informatii din viata reala : • Nume: Radu • Varsta reala: 19 • Oras : Eforie Nord Edited October 20, 2012 by mos`ene
dan3zul Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 • Nick : DnZ • Level : 7 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/cqa9710xn/ • Factiunile + rank-urile precedente : Smurd-2 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :Smurd:afk`isti, turnatori,plictiseala • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place+vreau sa fiu de ajutor • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Trafic de droguri, mats,war • Cum puteti ajuta factiunea : Cu tot ce pot. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati :Nu e fix, depinde de zi • Nick-uri anterioare : - Informatii din viata reala : • Nume: Dan • Varsta reala: 19 • Oras : Eforie Nord
FALLEN Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 • Nick : falleN • Level : 41 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Am fost in mai multe factiuni, cel mai mare rank l-am avut in grove ( 4 ) • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : LSV, m-am lasat de joc • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru a ajuta factiunea • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : kill-uri, trafic de droguri / arme • Cum puteti ajuta factiunea : Prin implicare si devotament • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Seara,dupa 19:00 si in weekend • Nick-uri anterioare : The_Star Informatii din viata reala : • Nume: Giani Gabriel • Varsta reala: 16 ani • Oras : Peris
Dragos Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Model aplicatie: Informatii despre caracter : • Nick : • Level : • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : • Cum puteti ajuta factiunea : • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : • In ce interval orar jucati : • Nick-uri anterioare : Informatii din viata reala : • Nume: • Varsta reala: • Oras : 1
mos`ene Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Informatii despre caracter : • Nick : NitrO • Level : 4 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/abd52rv4x/ • Factiunile + rank-urile precedente : - • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Sa fac trafic cu droguri si arme. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Taxa de protectie, trafic de droguri.... • Cum puteti ajuta factiunea : Cu cunostiintele mele. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : - • In ce interval orar jucati : Mereu • Nick-uri anterioare : - Informatii din viata reala : • Nume: Radu • Varsta reala: 19 • Oras : Eforie Nord Edited October 28, 2012 by mos`ene
Billo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 • Nick :Billo • Level :4 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : - • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Factiunea mea de suflet. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Droguri/arme samp. • Cum puteti ajuta factiunea : Experienta. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Toata ziua momentan • Nick-uri anterioare : - Informatii din viata reala : • Nume: Vlad • Varsta reala: 20 • Oras : Targu Neamt
dan3zul Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Informatii despre caracter : • Nick :DnZ • Level :4 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/iink151jb/• Factiunile + rank-urile precedente : • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :Cum zice si billo factiune de suflet • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :Drugs/Arms/War • Cum puteti ajuta factiunea :Cu ce este nevoie! • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :NU • In ce interval orar jucati :Nu e fix, depinde de zi • Nick-uri anterioare Informatii din viata reala : • Nume:Dan • Varsta reala:19 • Oras :Eforie Nord
Steven Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 • Nick : R3D • Level : 4 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp174n.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : Ballas, NG, Sfr, Ust • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Wipe • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru ca vreau sa ajut la ridicarea ei. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : mats, drugs, war-uri • Cum puteti ajuta factiunea : Cu money si activitate. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Depinde - in general 6-7 ore • Nick-uri anterioare : Steffy
Steven Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 • Nick : R3D • Level : 4 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp174n.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : Ballas, NG, Sfr, Ust • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Wipe • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru ca vreau sa ajut la ridicarea ei. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : mats, drugs, war-uri • Cum puteti ajuta factiunea : Cu money si activitate. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Depinde - in general 6-7 ore • Nick-uri anterioare : Steffy Informatii din viata reala : • Nume:Stefan • Varsta reala:14 • Oras :Targu Neamt Imi pare rau ca am uitat sa pun informatiile despre varsta, localiate si nume.
Vip Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) • Nick : Pisoi • Level : 6 • Poza cu stats : http://i.imgur.com/eYLda.jpg • Factiunile + rank-urile precedente : • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru a ajuta factiunea sa devina invincibila • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : mats, drugs, war-uri • Cum puteti ajuta factiunea : activitate • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Depinde joc in jur de 7 ore • Nick-uri anterioare : nformatii din viata reala : • Nume: Gabi • Varsta reala:20 • Oras :Bucuresti Edited October 31, 2012 by Vip
Gabi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 • Nick : SilenT • Level : 6 • Poza cu stats : http://imgur.com/uTTM6 • Factiunile + rank-urile precedente : • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru a deveni cea mai buna mafie. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : mats, drugs, war-uri • Cum puteti ajuta factiunea : activitate,seriozitate. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 5-6 • Nick-uri anterioare : nformatii din viata reala : • Nume: Gabi • Varsta reala:19 • Oras :Constanta
Costin Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 • Nick : Costin • Level : 6 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : - • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece are lider si membrii activi si capabili. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Traficul de arme/materiale • Cum puteti ajuta factiunea : Cu tot ce-mi sta-n putinta. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 15:00-22:00 • Nick-uri anterioare : MRS. -> ZealL nformatii din viata reala : • Nume: Marius Costin • Varsta reala: 15 • Oras :Braila
BoBoTM Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Informatii despre caracter : • Nick : b0b0tm • Level : 6 • Poza cu stats : http://imageshack.us/f/40/samp017ii.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : - • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru a devenii o factiune puternica :) • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : War-uri,Droguri,Materiale :) • Cum puteti ajuta factiunea : Activitate • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Depinde de schimbu de la lucru :) • Nick-uri anterioare : - Informatii din viata reala : • Nume: Claudiu • Varsta reala: 20 • Oras : TimisoaraLike This
Guest Dedich Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 • Nick : Fashion • Level : 6 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/c84wluu9z/ • Factiunile + rank-urile precedente : - • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : este o factiune care imi arata multa seriozitate • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : drugs,arme,kill,war • Cum puteti ajuta factiunea : cu implicarea la war,kill si multe altele • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : nu • In ce interval orar jucati : 15:00-22:00 • Nick-uri anterioare : Dedich Informatii din viata reala : • Nume: Ciprian • Varsta reala: 16 • Oras : Piatra Neamt
Assasinator. Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Informatii despre caracter : • Nick :Assasinator. • Level :6 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente :Civili. • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :Civili, sa ajung cineva. • Link catre demisie :Nu am la civili. • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :Pentru waruri/droguri/materiale si cam tot ce e ilegal. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :wars/drugs/mats, tot ce e ilegal. • Cum puteti ajuta factiunea :Pot sta in ea foarte mult, voi fi un membru de onoare. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :Nu. • In ce interval orar jucati :De la 14:30 pana pe la 23:30 in decursul saptamanii si in weekend de la 09:00 pana pe la 24:00. • Nick-uri anterioare :-Nu am- Informatii din viata reala : • Nume:PaP Emeric. • Varsta reala:13 • Oras :Timisoara Edited November 4, 2012 by Assasinator.