Jump to content
lego_kid

Discutii La Cosa Nostra

Recommended Posts

Posted

Am sa fac moementan vreau sa realizam un film.

Vreau ca toti membrii mafiei sa aplice la aceasta comunitate. Daca la xfire aveti alt nick decat in joc va rog sa precizati.

http://www.xfire.com/communities/mafialm/

Vineri ora 20:00, vom incepe filmarile pentru filmul lunii. Scenariul am sa il postez (maine) pe comunitatea de xfire deoarece vreau sa nu fie facut public.

Va rog sa fiti cat mai multi prezenti, bineinteles cei care ma ajuta vor fi recompensati.

• Upvote 1
Posted

voi cand ajungeti e bine ca o sa filma pe scene, in multe scene nu am nevoie de multi dar sunt unele in care am nevoie de mai multi, in functie de cum intrati aleg in ce ordine filmam.

Posted

Eu pot si la ora 19:00, depinde acum. O sa te ajut. Am dat join team :bananadance2:

Edit: Am citit scenariul. Imi place la maxim :happy1: . Poate pot obtine un rol "mai principal" in acest film.

Posted

Eu pot si la ora 19:00, depinde acum. O sa te ajut. Am dat join team :bananadance2:

Edit: Am citit scenariul. Imi place la maxim :happy1: . Poate pot obtine un rol "mai principal" in acest film.

Vom imparti rolulile la ora 19 :)

Posted

ma va rog frumos m-a banat cineva? motiv: multi cheats de ce? cu ce am gresit?

va rog frumos ajutati-ma si pe mine :((((

si nici plangeri nu am?crybaby2.gifce fac? :((

Guest LastKiss
Posted

Felicitari pentru titlul de cea mai puternica mafie,chiar daca nu sunt in mafia am vrut sa va felicit (sKyNNNeT here)

No warn please :D

Guest CristiaNNNN
Posted

Oh da ;x gg The Mafia , multumim skynet

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...