Alfredo Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Factiuni precedente: SMURD - Job curent: Civil - Level: 11 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune foarte unita si serioasa. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,drugs - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 11:00 - 00:00 - Poza cu stats : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Alfredo provine dintr-o familie bogata din Los Santos.In primii 5 ani de viata,el a trait cu mama si tatal sau,dar aceste lucruri aveau sa se schimbe repede.Dupa un an,tatal sau divortase de sotie deoarece credea ca era in inselat de ea.Tatal sau fiind plecat la afaceri,el a stat pana in clasa 5 cu bunica sa,iar dupa moartea bunicii,tatal sau platea o bona sa stea cu el.Crescand,acesta devenea din ce in ce mai violent datorita singuratatii.In clasa 9,el a fost exmatriculat din scoala deoarece avea la el un pistol,cu,care intentiona s-o omoare pe profesoara de romana.Alfredo fiind arestat,tatal sau incerca sa mituiasca politistii pentru a-l elibera,lucru care nu s-a intamplat.Alfredo si-a petrecut urmatorii 2 ani dupa gratii.Dupa ce a fost eliberat,el si-a reluat viata normala.Intr-o seara,el fiind intr-un club din Los Santos,a fost atacat si rapit de 6 membri ai gang-ului Grove Street.Acestia cerand 500.000$ pentru eliberarea lui.Dupa ce tatal sau platise banii,Alfredo a ajuns acasa.Acolo s-a certat cu tatal sau,dupa care a decis s-o ia pe cont propriu si sa plece de acasa.Pentru a se putea razbuna pe membrii Grove el se alatura gangului Ballas si jura razbunare celor din Grove. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Serban Alex - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Craiova - Sex (masculin/feminin): M
Fonz Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: StefaNN - Factiuni precedente: F.B.I. , Mafia - Job curent: Civil - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita si serioasa cu membrii si lider capabili. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 10:00-23:00 - Poza cu stats : My stats - Biografie (minim 100 cuvinte) - : StefaNN s-a nascut in orasul Los Santos in urma cu 14 ani.Acesta traia intr-o familie saraca dar parinti il iubeau foarte mult fiind singurul lor fiu.Tatal lui era camionagiu,iar mama lui lucra la un magazin in apropiera casei lui.Pe vremea aceea orasul era bantuit de doua ganguri rivale:Ballas si Grove.Membri acestor doua ganguri erau dusmani de moarte.Aproape in fiecare zi se auzeau focuri de arme si murea cate cineva.Iata ca intr-o zi dintr-o greseal tatal sau fu impuscat si muri pe loc.StefaNN cand a aflat cele intamplate a fugit de acasa si se adapostea pe unde gasea.Dupa doua saptamani care a trait pe strazi se intoarse acasa si afla ca mama lui este grav bolnava.Acesta a trebuit sa se angajeze pentru a o ingriji si pentru ai cumpara pastilele necesare.Iata veni acasa de la serviciu si isi gasi mama in mislocul casei moarta,iar pe pereti scria Grove.Atunci si-a dat seama ca trebuia sa se razbune si sa se alature gangului Ballas.Acesta a invatat sa manuiasca armele si la varsta de 14 ani a decis sa depuna un CV la cel mai puternic gang: Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Panait Costin - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): masculin
DFR Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 - Nick:El3mEnT - Factiuni precedente:Politicieni,SMURD,The Triads,NG - Job curent:Detective - Level:14 - Sex(masculin/feminin):M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Viata de gangster e plina de actiune mereu dai de obstacole(rivali) de care trebuie sa treci pentru a deveni cel mai bun - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Rapiri,trafic de droguri-de arme,waruri,jafuri,etc.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):Ban 7 zile pentru afk cu tasta blocata cand m-am reapucat de samp dupa wipe! - Intervalul orar in care jucati:9:00-23:00 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/205/samp038u.png/ - Biografie :El3mEnT s-a nascut intr-o zi de vara calduroasa in Los Santos. El a primit nota 10 la nastere parintii sai bucurandu-se de acest lucru. Mama lui era o doctorita renumita, iar tatal sau un camionangiu. Cu toate acestea mama si fiul nu stiau ca tatal ascunde un lucru esential fata de ei. El era si un traficant de droguri si de arme, care in orice clipa poate fi prins de politie si inchis. Baiatul s-a decis intr-o zi sa il spioneze sa vada de ce mereu intarzie acasa si cum reuseste sa faca uneori atat de multi bani. El il surpinde pe tatal sau vanzand un deagle si 100 grame de marijuana. Desi persoana respectiva a cumparat tot ce i s-a vandut nu a fost multumit si a inceput o cearta cu tatal baiatului. Persoana era foarte periculoasa, iar tatal nu avea de unde sa stie acest lucru. In acel moment a sunat cateva persoane sa vina in locul respectiv. Dupa 3 minute locul era inconjurat de politisti. In acel moment tatal speriat a incercat sa fuga, dar un lunetist l-a prins si l-a omorat. Baiatul a ramas socat si a fugit acasa cu lacrimile in ochi si i-a povestit tot mamei. Zilele au trecut si baiatul incepea sa se izoleze cat mai mult de mama lui devenind un asa zis "baiat al strazii". A inceput sa stranga bani pe cai ilegale, sa jefuiasca banci, sa falsifice bani, sa vanda droguri si arme, luandu-i pe urme tatalui sau. Un membru din gangul Ballas l-a observat pe baiat si i-a propus sa se alature lor, asa viata lui va fi mult mai buna si lipsita de orice greutate. Baiatul a acceptat sa li se alature , dar acest lucru nu putea fi efectuat pana cand liderul nu ii dadea acordul. El poate decat sa astepte la un raspuns incurajator... - Nume si prenume:Radu Denis - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin):M
Stef@n Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: Embra - Factiuni precedente: SFR,Mafia,Scoala,Ballas,NG,FBI - Job curent: none - Level: 15 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Foarte bine organizata,membrii capabilii,si am fost un ... cand am parasit aceasta factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,killuri,waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn pt non fp,ban pentru complice. - Intervalul orar in care jucati: Dimineata si Seara - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): My stats - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Embra s-a nascut in urma cu 14 ani in centrul orasului Los Santos.El ducea o viata linistita impreuna cu parinti sai intr-o garsoniera.El a fost un mare mafiot si cunoscut de rival ca Al Capone.Intr-o zi linistita parinti lui au plecat sa se plimbe prin parc,pacat ca aia a fost ultima plibare deoarece rivali i-au omorat parinti cu sange rece.Acesta s-a jurat pe mormantul parintilor ca se va razuba.El a stat o perioda singur consumand numai bere si tigari dar a venit momentul razbunnari cum a promis .Asa ca el s-a decesit sa bage un CV la Ballas si acum asteapta cu nerabdare raspunsul lui Lolz0r. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Stefan - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin):M
Danutzu Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 - Nick:piki - Factiuni precedente:consilieri,triade,smurd - Job curent:arms dealer - Level:6 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este aproape de ls si imi place spawnu si masinile si liderul.totul - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:drugs,arme,waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)nu am avut - Intervalul orar in care jucati:8-12 dim si seara 8 pana la 9:30 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/812/samp001ks.png/ - Poza cu /weaponskills :- - Biografie (minim 100 cuvinte) - : PIki s-a nascut intr-un sat mic langa orasul Las Venturas.Avea o familie foarte fericita si implinita din toate punctele de vedere,chiar daca erau 10 frati.Cand piki a implinit frumoasa varsta de 15 ani parintii lui iau cumparat o masina decapotabila.Timp de o saptamana o trebuit sa-si plimbe fratii mai mici cu masina deoarece erau asa de fericiti incat nu-si doreau sa plece piki de langa ei si sa-i plimbe toata ziua cu masina.Trecuse un an iar piki si-a gasit o prietena,dupa aproximativ 7-8 luni o si cerut-o de sotie deoarece se iubeau enorm de mult.Nu se certau aproape deloc,intotdeauna erau plecati prin vacante.Toata lumea spunea ca sunt cel mai frumos cuplu din oras,in schimb toata ziua ii barfeau. A venit si vremea cand pikisi sotia lui sau certat foarte rau,atunci sotia lui found a bagat divortu si nu la iertat pe found.Un timp piki tot umbla dupa fosta lui sotie sa-si ceara iertare deoarece o iubea foarte mult,in schimb fosta lui sotie nu-l baga in seama. Found nu a mai avut ce sa mai faca si a apelat la o emisiune televizata ,numele emisiuni era "Iarta-ma". A chemat-o pe fosta lui sotie si si-a cerut scuze in public de la ea pentru toate neplacerile create,fosta lui sotie s-a emotionat si in final la iertat pe pikide atunci found si Steluta traiesc fericiti si se pare ca nimeni nu-i mai poate despartii Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Parpalea Danut - Varsta:15 ani - Orasul in care locuiti:vaslui - Sex (masculin/feminin):masculin * Toate campurile sunt obligatorii, altfel cererea nu va fi luata in considerare. * Cine nu respecta modelul de postare este respins. * Cu cat biografia este mai ampla , cu atat cresc si sansele voastre de intrare. * Liderul isi rezerva dreptul de a-si alege membrii. * Persoanele acceptate vor fi contactate de catre lider in joc pentru teste.
Bobo ;x Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 -Nick: Dinero - Factiuni precedente: F.B.I. , Grove - Job curent: Civil - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita si serioasa cu membrii si lider capabili.Si viata de cartier ii pentru mine:X - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 10:00-23:00 - Poza cu stats : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Dinero era un pusti care traia intr-o familie saraca din Los Santos . Tatal sau se ocupa cu vanzarea armelor de la un magazin din Los Santos. Dinero a fost invatat de mic sa traga cu arma de catre tatal sau . Mama sa lucra la un market din orasul Los Santos. Dinero era un copil nazdravan si nu prea asculta de parinitii sai , la scoala nu prea invata . In cartierul in care locuiau Dinero avea niste prieteni , ai caror tati erau membri Ballas ... ei isi doreau sa ajunga ca tatii lor membri Ballas , ei m-au convins si pe mine sa intru in acest gang cand voi creste. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Pacurari Bogdan - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Resita - Sex (masculin/feminin): masculin
original22 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 - Nick: OriGinaL - Factiuni precedente: SMURD - Job curent: Trucker - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost in aceasta factiune si inainte de wipe , imi placea foarte mult si vreau sa ma alatur din nou! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Jafuri , trafic de arme , de droguri , warruri ,etc... - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Am luat ban la inceput pentru ca am stat AFK cu tasta blocata - Intervalul orar in care jucati:14-17 ; 19-24 - Poza cu stats : http://postimage.org/image/dyijz0665/ - Biografie :OriGinaL s-a nascut in Los Santos intr-o familie saraca.La varsta de 17 ani sa mutat impreuna cu familia sa in Liberty City.La 19 ani el a devenit membru al unui gang si atunci a inceput povestea lui ca mafiot.Acel gang planuise sa atace un club din oras care se zvonea ca apartine unei mafi puternice si astfel ei ar fi devenit faimosi si temuti in tot orasul.Prostia lor era ca gangul era format din niste copi ca nu stiau ce inseamna razboi si riscurile acestuia.Totul sa terminat cu un schimb de focuri, toti au fost macelariti in acea noapte mai putin eu care am avut noroc si am reusit sa scap si sa ma alatur acelor mafioti.Timp de 5 ani am continuat sa incalc legea si sa devin din ce in ce mai renumit pina am ajuns sa devin coliderul mafiei.Dar intro zi totul avea sa se termine pentru mine, impreuna cu un grup destul de mare am planuit sa jefuim una din bancile din Liberty City. In acea noapte unul din noi a tradat trimitind planul nostru la FBI, noi nu am aflat despre acea ambuscada care ni se pregatise, am continuat planul intrind in banca dar in acel moment cladirea a fost inconjurata de elicoptere si masini de politie.Am incercat sa scap dar nu am avut nici o sansa o parte din noi au fost omoriti iar restu arestati.Eu am fost condamnat la 20 ani de inchisoare.Acum dupa ce am iesit din inchisoare mam intors in orasul meu natal Los Santos si doresc sa ma alatur gangului Balas. -Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Dinca Daniel - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Timisoara - Sex (masculin/feminin):Masculin
naruto11 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 -Nick:Raiden - Factiuni precedenteSmurd,DNB - Job curent: Civil - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune este foarte serioasa si cred ca se pot organiza foarte bine - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs,vinderea armelor,batai de strada - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati:12:00-16:00 si 20:00-00:00 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/18/samp000di.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) -Raiden s-a nascut intr-o familie numeroasa , bogata si respectata. Era cel mai mic dintre frati , si nu suporta sa fie crescut si comandat de nimeni din familie. Asa ca intr-o zi a furat din casa si a fugit , sa isi traiasca viata pe cont propriu. A inceput cu afaceri ilegale , droguri si arme , pana a ajuns cel mai cunoscut din cartier. A inceput razboi cu gasti cunoscute din orasele mari , si pentru asta a decis sa se alature si el unei gasti , ca sa faca fata razboiului si traficului de droguri. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Miu George - Varsta: 12 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin): masculin
FreeZiNg Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 - Nick:FreeZiNg - Factiuni precedente:SMURD - Job curent:Detective - Level:6 - Sex(masculin/feminin):M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune bine organizata si serioasa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,arme,drugs etc . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 avertisment - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval anume / 7-8 ore zilnic - Poza cu stats : /stats - Biografie : FreeZiNg s-a nascut in Los Santos intr'o familie mare si cunoscuta de populatia San Andreas-ului.Parintii sai lucrau la barul "10 sticle verzi".In acel bar era plin de rau facatori evadati de la puscarie,care nu'i dadeau pace mamei sale,vroiau s'o violeze.FreeZiNg s'a dus intr'o zi in vizita la mama sa,sa vada ce face.A vazut ca mafiotii isi bateau joc de mama sa si FreeZiNg a inceput sa-i bata cu speranta de ai invinge,si sa o scape pe mama de "viol".A batut 3 groovi dar al 4'lea l'a bagat in spital,l'a impuscat in piciorul drept.Doctorii i'au spus mamei ca nu va mai putea umbla nici odata,mama sa a lesinat auzind acest lucru.Mama sa a chemat cei mai buni doctori din lume,cu speranta de ai face acea operatie dureroasa.Doctorii l'au ajutat pe FreeZiNg sa isi revina,iar el ca sa se razbune de cei din groove a decis sa se alature celor din Ballas. - Nume si prenume: Adrian Andrei - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Rm.Valcea - Sex (masculin/feminin):M
Alezander Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 -Nick:Alezander - Factiuni precedente:GrooveStreet rank 3 FBI rank 4 - Job curent: trucker - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea are un lider foarte bun - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati:nu am ore speciale - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/546/samp014tg.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) -Alezander este un pusti care sa nascut intr-un cartier rau famat al Ls-ului.Parinti lui se ocupau de vanzarea armelor la colt de strada pentru gangul GrooveStreet,dar intr-o zi acestia au vrut sa scape de parintii mei iar acestia au fost ucisi,eu atunci mam hotarat sa devin politist pentru ai pedepsi pe toti dar am observat ca nu era asta de mine...atunci m-am gandit sa intru in gangul Ballas rivalii lor de o viata alaturi de liderul lui Lolz0r. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti:Resita - Sex (masculin/feminin): masculin
saitos12 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 - Nick:Bing@ - Factiuni precedente:Consilier,Medici,UST - Job curent:Nam vreau sa devin delar de arme - Level:10 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Imi pace sa omor adversari si mai cunosc cativa playeri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cu traficu de droguri si arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)nam - Intervalul orar in care jucati:4 5 6 7 ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):****.us/photo/my-images/15/samp016zwx.png/ - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc -Bing@ sa nascut intrun ras din Los Santos parinti sai era traficanti de arme si droguri asa ca copilu o mostenit taria asta de la fiu sau.A trait printre mafioti si gangsteri.El so apucat sa spele masini iar niste unu lo indemnat sa se ia la jaf de masini.Intr-o zi so luat la bataie cu 2 politisti si io facut praf.Era mandru de el dar nu avea unde sa stea.SA inprietenit cu un membru din fractiunea Ballas si lo invatat si l perfectionat in toate stilurile.Impreuna spargeau banci,faceau trafic de droguri si furau.Dar intr-o zi un politist lo urmarit pe Bing@ pana in departare.Bing@ nu la mai gasit pe tovaras pana in prezent.Acum incearca sa se alature lui si va da tot ce poate chiar mai mult Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Saitos alex - Varsta:15 ani - Orasul in care locuiti:Hunedoara - Sex (masculin/feminin):Masculin
Dragos Voda Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Rujuc_Dragos - Factiuni precedente: PD, San Fierro Rifa, Grove, Politicieni, The Mafia, Ballas, Police Departament - Job curent: Arms Dealer - Level: 20 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: De kiki de mambo - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri, Mats, Drugs - Antecedente: Da, multe. - Intervalul orar in care jucati: 16:00-22:00 - Poza cu stats : - Poza cu /weaponskills : cele mai mari skilluri eu le am - Biografie (minim 100 cuvinte) : Rujuc_Dragos se naste pe data de 15.03.1994 la periferia oraselului Los Santos. Acesta este fiul lui John, un cunoscut politist din oras. Neavand o situatie sociala foarte buna, la varsta de 12 ani, Rujuc fuge de acasa incercand sa-si faca singur un viitor. Reuseste sa intre in Grove apoi in San Fierro Rifa, dar incepuse sa fie cautat pe politie pentru nenumarate spargeri pe care le daduse. La varsta de 19 ani, se inscrie la Police Departament, incercand sa treaca de partea legii si sa-i calce pe urme tatalui sau. Nici aici nu reuseste sa stea mult, datorita salariului mic si datoriilor foarte mari pe care acesta le avea. Un vechi prieten, Vicentzo, ii promite ca-l ajuta sa intre in The Mafia, unde putea sa castige ceva bani pentru a-si plati toate datoriile. Anii au trecut si Rujuc reuseste sa-si intemeieze o familia. Intr-o zi, in timp ce se afla pe strazi, Rujuc afla ca parintii lui au fost ucisi de niste persoane necunoscute. Acesta se alatura celor din Ballas pentru a-i gasi pe cei ce le-au facut rau parintilor sai. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Rujuc Dragos - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin
demoq Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 -Nick: Demonakita - Factiuni precedente: Ust , smurd , ballas - Job curent: detectiv - Level: 17 - Sex(masculin/feminin):M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: aeste o factiune frumoasa si ami place foarte mult kill - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme, war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 10/11 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://tinypic.com/v...pic=2i1zj87&s=5 - Poza cu /weaponskills : cand se baga fac poze , aveam inainte skill 1k deagle - Biografie (minim 100 cuvinte) demonakita s'a nascut in Los Santos intr'o familie mare si cunoscuta de populatia San Andreas-ului.Parintii sai lucrau la barul "10 sticle verzi".In acel bar era plin de rau facatori evadati de la puscarie,care nu'i dadeau pace mamei sale,vroiau s'o violeze.Judge s'a dus intr'o zi in vizita la mama sa,sa vada ce face.A vazut ca mafiotii isi bateau joc de mama sa si demonakita a inceput sa'i bata cu speranta de ai invinge,si sa o scape pe mama de "viol".A batut 3 groovi dar al 4'lea l'a bagat in spital,l'a impuscat in piciorul drept.Doctorii i'au spus mamei ca nu va mai putea umbla nici odata,mama sa a lesinat auzind acest lucru.Mama sa a chemat cei mai buni doctori din lume,cu speranta de ai face acea operatie dureroasa.Doctorii l'au ajutat pe demonakita sa isi revina,iar el ca sa se razbune de cei din groove a decis sa se alature celor din Ballas. - Nume si prenume: Marius - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: RM.Valcea - Sex (masculin/feminin): Masculin 1