Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

Posted

Informatii despre caracterul din joc:

- Factiuni precedente: SFR

- Job curent:CJ

- Level:9

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune serioasa

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: traficul de arme si droguri , prostitutie , razboaiele stradale si actele de vandalism

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) ban kill farm /warn non fp

- Intervalul orar in care jucati: 8-13 / 21-23

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) 110x93n.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : bL4cK_f@Lc0n s-a nascut intr-un sta mic de la marginea orasului Los Santos.Tatal lui era un foarte cunoscut traficant de droguri care isi petrecea majoriatea timpului la cazionouri,iar mama sa era casnica.Cand bl4ck avea 10 ani a mers impreuna cu tatal lui la cazinou ca sa rezolve niste afaceri cu niste mari gangsteri din Los Santos ,acei banditi se numea Grove Street.Tatal lui i-a spus sa astepte afara ca vine imediat .bL4cK a asteptat ce a asteptat si a vazut ca tatal lui nu mai apare,a intrat in cazinou si l-a vazut pe tatal lui mort intr-o balta de sange.Atunci a promis ca atunci cand va creste mare se va razbuna pe cei din Ballas.bL4cK a crescut si-a facut un nume si o reputatie in ceea ce priveste traficul de arme si droguri . Acum asteapta sa se alature celor din Ballas si sa ii ajute in lupta pentru teritoriu

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Popa Fabian

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti: Brasov

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Posted

Factiuni precedente: -

- Job curent: CarJacker

- Level:6

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca este cea mai buna factiune si pentru ca doresc sa ii ajut pe cei din Ballas pe oriunde este nevoie de mine

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:cu majoritatea lucrurilor ilegale,crime,lupte cu celelalte factiuni etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) :ban 7 zile deoarece am injurat un player

- Intervalul orar in care jucati:nu am un interval anume dar stau destul de mult pe server pe zi,cam 5 ore.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp003tk.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :FlaviusCR7 s-a nascut in Los Santos.El era un exemplu la scoala pentru ceilalti elevi,asta pana in momentul in care doi membrii din grove i-au ucis parintii din cauza unor datorii pe care o aveau la acestia iar FlaviusCR7 a luat-o pe cai gresite.S-a lasat de scoala,a inceput sa fumeze si sa se drogheze.Si-a luat un job ilegal,cel de hot de masini.Fura masini si le vindea.Avea bani destui incat sa isi poata cumpara strictul necesar pentru el:tigari,alcool,droguri si mancare.Intr-o zi mergand pe strada se intalneste cu un membru din Ballas.Auzise despre acest gang numai lucruri bune si intrand in discutie cu acesta ,omul din Ballas ii propune sa lucreze pentru ei iar FlaviusCR7 accepta fara sa mai stea pe ganduri.

- Nume si prenume: Flavius Iordache

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

Guest Matusa Goa
Posted

- Factiuni precedente: -

- Job curent: Car Jacker

- Level: 8

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ador armele si luptele de strada.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Jafuri, lupte de strada etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): -

- Intervalul orar in care jucati: 10-24

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/20/98718256.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - Ma numesc Matusa si m-am nascut in orasul Los Santos. M-am nascut intr-o familie foarte saraca formata din doar doi membrii: mama mea si sora. Tatal meu a murit la o luna distanta de nasterea mea. Din cauza saraciei am fost nevoit sa plec de acasa si sa supravietuiesc pe unde apuc. Intr-o zi,la colt de strada,m-am intalnit cu un membru Ballas. M-am imprietenit foarte repede cu el ascultandu-i amintirile din cadrul Ballas. Asadar, am fost cucerit de familia Ballas si am decis sa fac tot posibilul sa pot intra in cadrul ei si sa o ajut in planurile viitoare.

- Nume si prenume: Constantin Ciprian-Ionut

- Varsta: 18

- Sex (masculin/feminin): masculin

Guest Bogdan93
Posted

- Job curent:CarJacker

- Level:7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune bine pusa la punct cu un lider capabil

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Batai , crime , furturi , war-uri

- Intervalul orar in care jucati: 5 - 6 ore pe zii

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp001pha.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : FuriaAlba s-a nascut in orasul Los Santos.A crescut alaturi de prietenii cu care obisnuia sa plece de la ore si sa fure masini.Principalul lor venit era furtul auto de unde scoteau bani pentru a trai de pe o zi pe alta.Intr-o zi afla ca unu din prietenii lui devenise politist politist si intra in puscari unde urmeaza sa-si ispaseasca pedeapsa pentru furt.Cand iese din puscarie se angajeaza taximetrist dar nu sta prea mult acolo deoarece considera ca este o meserie plictisitoare si fiind fascinat de ballas decide sa incerce sa intre acolo.

- Nume si prenume: Plaveti Bogdan

- Varsta:17

- Orasul in care locuiti: Drobeta Turnu - Severin

- Sex (masculin/feminin):masculin

Posted

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa imi fac prieteni si s-a ma distrez

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Batai , crime ,war,droguri,arme

- Poza cu stats :http://imageshack.us/photo/my-images/88/samp006mv.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Dan3 s-a nascut in anul 1993 la periferia orasului San Fierro.Tatal sau era sofer pentru o firma imbracaminte foarte cunoscuta (Binco) si castiga destul de multi banii,iar Mama lui era stewardeza si efectua foarte des rute intre San Fierro si Los Santos ,si ea castiga foarte multi bani .Dan3 avea niste prieteni in San Fierro care erau cuminti si nu faceau prosti.Dupa ce Dan3 a implinit 16 ani mama lui s-a gandit sa il duca in Los Santos ca sa isi gaseasca un loc de munca,odata ajuns acolo Dan3 s-a cazat la un motel de la periferia Los Santos.El si-a cautat de munca dar fara succes,pana cand a venit un baiat la el pe nume Moses si i-a spus sa il ajute ca cineva il urmarea.Dan3 a ezitat putin la inceput dar a acceptat si cei 2 sau ascuns pana cand a venit cei 2 grove care il urmareau,Moses l-a injunghiat pe un grove iar Dan3 la snopit in bataie pe celalat grove.Dupa acest incident Dan3 a inceput sa umble cu Moses,El ii cumpara lui Moses arme,droguri,bautura (din banii parintilor)pana cand mama si tatal sau si-au dat seama ca ceva nu este in regula deoarece cheltuia mult intr-un timp foarte scurt si nu iau mai trimis bani decat pentru chiria de la motel.Moses vazand ca Dan3 nu mai are bani s-a oferit sa il cazeze pe gratis la el acasa in baza Ballas.Dupa 2-3 luni el a inceput sa fure masini si sa jefuiesca oameni pe strada sa se drogheze pana cand intr-o zi a venit politia dupa el dupa ce un grove lea spus politistilor unde locuieste Dan3.Politia a venit si a facut descindere la casa lui Moses si au arestat mai multi membri ballas pentru trafic de arme de droguri,din fericire Dan3 a reusit sa scape aruncanduse pe geam si dupa furand o masina a fugit in Las Venturas pana se vor linisti apele in Los Santos.Dupa 1 an de zile Dan3 s-a intors in Los Santos si la rugat pe Moses daca poate sa se alature gangului ballas deoarece cand a avut nevoie ballas l-a ajutat.

- Nume si prenume:Bara Daniel

- Varsta:18

Posted

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa imi fac prieteni si s-a ma distrez

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Batai , crime ,war,droguri,arme

- Poza cu stats :http://imageshack.us/photo/my-images/88/samp006mv.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Dan3 s-a nascut in anul 1993 la periferia orasului San Fierro.Tatal sau era sofer pentru o firma imbracaminte foarte cunoscuta (Binco) si castiga destul de multi banii,iar Mama lui era stewardeza si efectua foarte des rute intre San Fierro si Los Santos ,si ea castiga foarte multi bani .Dan3 avea niste prieteni in San Fierro care erau cuminti si nu faceau prosti.Dupa ce Dan3 a implinit 16 ani mama lui s-a gandit sa il duca in Los Santos ca sa isi gaseasca un loc de munca,odata ajuns acolo Dan3 s-a cazat la un motel de la periferia Los Santos.El si-a cautat de munca dar fara succes,pana cand a venit un baiat la el pe nume Moses si i-a spus sa il ajute ca cineva il urmarea.Dan3 a ezitat putin la inceput dar a acceptat si cei 2 sau ascuns pana cand a venit cei 2 grove care il urmareau,Moses l-a injunghiat pe un grove iar Dan3 la snopit in bataie pe celalat grove.Dupa acest incident Dan3 a inceput sa umble cu Moses,El ii cumpara lui Moses arme,droguri,bautura (din banii parintilor)pana cand mama si tatal sau si-au dat seama ca ceva nu este in regula deoarece cheltuia mult intr-un timp foarte scurt si nu iau mai trimis bani decat pentru chiria de la motel.Moses vazand ca Dan3 nu mai are bani s-a oferit sa il cazeze pe gratis la el acasa in baza Ballas.Dupa 2-3 luni el a inceput sa fure masini si sa jefuiesca oameni pe strada sa se drogheze pana cand intr-o zi a venit politia dupa el dupa ce un grove lea spus politistilor unde locuieste Dan3.Politia a venit si a facut descindere la casa lui Moses si au arestat mai multi membri ballas pentru trafic de arme si de droguri,din fericire Dan3 a reusit sa scape aruncanduse pe geam si dupa furand o masina a fugit in Las Venturas pana se vor linisti apele in Los Santos.Dupa 1 an de zile Dan3 s-a intors in Los Santos si la rugat pe Moses daca poate sa se alature gangului ballas deoarece cand a avut nevoie ballas l-a ajutat si el vroia sa se revanseze

- Nume si prenume:Bara Daniel

- Varsta:18

Guest Matusa Goa
Posted

- Level: 9

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ador armele si luptele de strada.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Jafuri, lupte de strada etc.

- Intervalul orar in care jucati: 10-24

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/195/30389623.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - Ma numesc Matusa si m-am nascut in orasul Los Santos. M-am nascut intr-o familie foarte saraca formata din doar doi membrii: mama mea si sora. Tatal meu a murit la o luna distanta de nasterea mea. Din cauza saraciei am fost nevoit sa plec de acasa si sa supravietuiesc pe unde apuc. Intr-o zi,la colt de strada,m-am intalnit cu un membru Ballas. M-am imprietenit foarte repede cu el ascultandu-i amintirile din cadrul Ballas. Asadar, am fost cucerit de familia Ballas si am decis sa fac tot posibilul sa pot intra in cadrul ei si sa o ajut in planurile viitoare.

- Nume si prenume: Constantin Ciprian-Ionut

- Varsta: 18

Posted

- Nick : Cristy71sf

- Factiuni precedente:--

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este un gang puternic !

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri/arme ,lupte cu rivali

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):-

- Intervalul orar in care jucati: 3-10

- Poza cu stats : http://imageshack.us/f/696/samp124sl.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Cristy71sf s-a nascut in vara anului 2011 in Los Santos , fiind o familie modesta cu doi copii care locuia la periferia

orasului Los Santos, i-a dat ocazia lui Hector, fratele mai mare al lui Cristy, sa se nimereasca intr-un schimb de focuri

dintre care doar 2 erau imbracati in mov, iar restul erau toti imbracati in verde. Unul dintre cei doi a fost impuscat in

cap si a murit pe loc, iar celalalt a fost ranit in zona inimii, asta chiar in fata lui Hector. In urmatoarele momente, Hector

s-a aruncat printre gloante si la scos pe omul ranit din raza gloantelor, ascunzandu-l intr-o rulota. In urmatoarele momente

au sosit 3 masini, toate pline ochi cu indivizi imbracati in mov, sa-si ia omul ranit. Cand ranitul si-a capatat constiinta

i s-a prezentat lui Hector ca fiind liderul renumitului Gang Ballas, invitandu-l in acesta. Dupa o perioada de timp, Hector

a iesit la o plimbare cu fratele sau Cristy, nimeni nu stia ca el este un respectat membru al gang-ului deoarece parintii

lui nu ar fi fost de acord, si in acelasi timp ar fi fost pusi in pericol, cand din senin ies dupa un container doi

oameni imbracati in verde , inarmati, care au deschis focul asupra noastra. Fratele meu m-a aruncat printre niste gunoaie

ca sa ma scoata din bataia gloantelor, el scotand o bandana mov din buzunar din care a scos un pistol, apoi si-a legat-o in

jurul capului, ceea ce m-a facut sa-mi dau seama ca fratele meu era un membru Ballas. In urmatoarele momente in fata ochilor

mei s-a dat o lupta incredibila in urma careia toti 3 au decedat. Din acea zi toate dorintele mele s-au restrans intr-una,

aceea de a deveni un membru al Ballas-ului.

- Nume si prenume: Grecu Cristian

Posted

- Factiuni precedente:Ballas

- Job curent:Cj

- Level:8

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Home sweet home !

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:war, recruteaza playeri ,droguri si arme.

- Intervalul orar in care jucati:15-19, 21-23 .. depinde ...

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img825.imageshack.us/img825/4783/samp125mt.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

"Ma numesc Tod si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza ei s'au ocupat cu joburi ilegale precum arms dealer sau drugs dealer pt. a avea suficienti bani sa traim. Parintii mei au fost atacati de membrii gang-ului Grove care le'au luat toti banii si toate armele ce le aveau le ei. Dorind sa imi razbun parintii am intrat in Ballas , rivalii lor de moarte. Dupa scurt timp , am inceput sa cred ca nu mai are rost sa duc o asemenea viata si astfel am plecat o scurta vreme crezand ca voi putea incepe o viata noua dar, gandul ca parintii mei au fost nedreptatiti nu mi'a dat pace si astfel aplic azi pt. a intra in Ballas."

- Nume si prenume:Botis Catalin

- Varsta:16 ani

- Orasul in care locuiti:Oradea

Posted

- Nick : Cristy71sf

- Factiuni precedente:--

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este un gang puternic !

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri/arme ,lupte cu rivali

- Intervalul orar in care jucati: 3-10

- Poza cu stats : http://imageshack.us/f/535/samp132y.png/ new

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Cristy71sf s-a nascut in vara anului 2011 in Los Santos , fiind o familie modesta cu doi copii care locuia la periferia

orasului Los Santos, i-a dat ocazia lui Hector, fratele mai mare al lui Cristy, sa se nimereasca intr-un schimb de focuri

dintre care doar 2 erau imbracati in mov, iar restul erau toti imbracati in verde. Unul dintre cei doi a fost impuscat in

cap si a murit pe loc, iar celalalt a fost ranit in zona inimii, asta chiar in fata lui Hector. In urmatoarele momente, Hector

s-a aruncat printre gloante si la scos pe omul ranit din raza gloantelor, ascunzandu-l intr-o rulota. In urmatoarele momente

au sosit 3 masini, toate pline ochi cu indivizi imbracati in mov, sa-si ia omul ranit. Cand ranitul si-a capatat constiinta

i s-a prezentat lui Hector ca fiind liderul renumitului Gang Ballas, invitandu-l in acesta. Dupa o perioada de timp, Hector

a iesit la o plimbare cu fratele sau Cristy, nimeni nu stia ca el este un respectat membru al gang-ului deoarece parintii

lui nu ar fi fost de acord, si in acelasi timp ar fi fost pusi in pericol, cand din senin ies dupa un container doi

oameni imbracati in verde , inarmati, care au deschis focul asupra noastra. Fratele meu m-a aruncat printre niste gunoaie

ca sa ma scoata din bataia gloantelor, el scotand o bandana mov din buzunar din care a scos un pistol, apoi si-a legat-o in

jurul capului, ceea ce m-a facut sa-mi dau seama ca fratele meu era un membru Ballas. In urmatoarele momente in fata ochilor

mei s-a dat o lupta incredibila in urma careia toti 3 au decedat. Din acea zi toate dorintele mele s-au restrans intr-una,

aceea de a deveni un membru al Ballas-ului.

- Nume si prenume: Grecu Cristian

Posted

- Factiuni precedente: Da Nang Boy`s .

- Level: 8

- Sex(masculin/feminin): Masculin .

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cea mai buna factiune de pe server la ora actuala , ma inteleg bine cu uni membri , lider de treaba .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme / droguri .

- Antecedente: Ban 7zile - Bug Abuse .

- Intervalul orar in care jucati: Depinde .

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/807/samp073p.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) : Westiee s`a nascut intr`un cartier rau famat al orasului Los Santos, nu si`a cunoscut niciodata tatal, fapt ceea ce l`a marcat in copilarie. Crescut doar de mama si de sora mai mare, fiind singurul "barbat" din familie, de mic copil a simtit nevoia de a face ceva pentru familia sa. Bine crescut si cu o educatie destul de buna, ceilalti din cartier il detestau pentru faptul ca avea ambitia de a face ceva cu viata lui. Fiind la o varsta foarte frageda si cu toate ca nereusitele vietii pana acum, nu l`au doborat, a clacat. Putem totusi spune ca este omenesc, atitudinea sa ( acum pesimista ) si anturajul l`au obligat sa se apuce de ilegalitati ( intr`un fel ... si cu voia sa ) deoarece intotdeauna a stiut ca tatal lui a fost un om "mare" in cartier, singurul lucru pe care il stia despre el. Fiind nevoit sa se mute din orasul Los Santos, acesta s`a mutat in orasul San Fiero.Setea de sange si razbunare crunta il face pe acesta sa se intoarca in Los Santos si sa incerce a se alatura celor din Ballas .

- Nume si prenume: Condruz Narcis .

- Varsta: 15 .

- Orasul in care locuiti: Braila .

- Sex (masculin/feminin): Masculin .

Guest MicroSoft
Posted

- Factiuni precedente: Grove, SMURD

- Job curent: car jacker

- Level: 7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este un gang puternic si foarte bine organizat.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu traficul de arme/droguri, war-uri si omorarea a cat mai multor rivali

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) war, o mica cearta cu unul dintre admini

- Intervalul orar in care jucati: 10:00-00:30

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://img703.imageshack.us/img703/8890/samp067xj.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Vlad s-a nascut in Los Santos intr-o familie modesta, tatal sau fiind mecanic iar mama sa caznica. La varsta de 7 ani, Vlad, impreuna cu parintii sai s-au mutat intr-un apartament de langa Gun Shop Los Santos(gsls); insa proprietarul apartamentului i-a avertizat pe parintii lui Vlad ca este o zona rau famata din cauza luptelor de strada care aveau loc intre gangurile rivale Ballas si Grove Street, primele 3 luni totul a fost bine si linistit dar intr-o zi cand Vlad, impreuna cu un bun prieten de al sau au plecat la magazinul 24/7 pentru a cumpara paine, la venira acasa Vlad si prietenul sau au fost inconjurati de 5 masini versi din care s-au dat jos 15 oameni imbracati in verde si inarmati pana in dinti, era gangul Grove Street, membrii gangului au deschis focul asupra celor 2 prieteni dar acestia au apucat sa se adapoteasca, vazand asta membrii gangului Grove au fugit dupa ei pentru ai prinde cand la un moment dat din coltul strazi au aparut 5 masini mov din care s-au dat jos 15 oameni imbracati in mov si ei inarmati din cap pana in picioare, era puternicul si temutul gang Ballas, acestia vazand ce se petrece cu Vlad si prietenul sau membrii Ballas au deschis focul asupra rivalilor din Grove Street, in schimbul de focuri prietenul lui Vlad a fost ucis iar Vlad, vazand asta nu a stitu unde sa fuga, dar observand-ul pe liderul Ballas ca ii face semn cu mana sa vine la el dupa masina pentru a se adaposti Vlad nu a stat pe ganduri si a fugit la liderul gangului.Lupta s-a terminat membrii Grove Street au fost macelariti de catre puternicul gang Ballas iar Vlad, nu a stiut ce sa ii faca liderului ballas pentru ai multimii ca l-a salvat; insa lui Vlad ii vine o idee si ii cere liderului sa il ia la el in gang pentru ca pe viitor Vlad sa ajunga un temut membru Ballas si sa il razbune pe prietenul sau.La inceput liderul Ballas nu a fost de acord din cauza varstei fragede a lui Vlad dar pana la urma a acceptat ideea lui Vlad si l-a luat la el in gang. Anii au trecut Vlad a fost instruit cum sa traga cu arma si acum cand are 18 ani a devenit un membru Ballas de temut, si este madur ca a reusit sa isi razbune prietenul.

- Nume si prenume: Ilovan Vlad Florin

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Nasaud

Posted

- Factiuni precedente: DNB,Los Santos Vagos,SFR,National Guard,Grove Street,License Faction

- Job curent: nici unul

- Level: 7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: la ora actuala mi se pare cel mai puternic gang

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu traficul de droguri/arme

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-19:00,00:00-04:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://****.us.../samp186rl.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Loc_Dogg s-a nascut in partea de est a Los Santosului.Neavand tata,de mic ii placea sa stea cu fratele sau mai mare,un Balla Royalty,care,fara sa stie el,facea trafic de droguri cu celelalte gasti din Los Santos.Intr-o seara insa,fratele sau a fost impuscat intr-un schimb de focuri intre gastile Grove Street si Ballas.Cu 2 ani mai tarziu Loc a inceput sa afle tot mai multe despre fratele sau si a decis sa intre in Grove Street pentru a-l omora pe ucigasul fratelui sau.Dupa o buna perioada de timp petrecuta printre membrii Grove Street a reusit sa-l omoare.Nemaiavand nici un scop in viata el decide sa se duca de partea legii si intra in armata.Nu se descurca prea bine din cauza temperamentului sau si hotaraste ca cel mai bine ar fi sa o ia pe urmele fratelui sau si sa intre in Ballas chiar daca stia consecintele acestui tip de viata

- Nume si prenume: Necsoiu Cristian

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Alba Iulia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...