Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted

10 zile incepand cu ziua de azi sunt liderul vostru, sper sa ne intelegem bine. Pt. a ne cunoaste si a pune cateva lucruri la punct vreau sa facem o sedinta cat mai repede.

Luni la ora 15 poate toata lumea sa vina? (sau macar aproape..) Informatii si pe colegii din game sa posteze aici, multumesc.

Luni, 27.08.2012, ora 15.30(Eventual dupa ce termina Florin sedinta) va avea loc un antrenament. Cine nu poate sa ajunga este rugat sa posteze la discutii.

Pentru ca antrenamentul sa aiba loc vor fii nevoie de minim 8 membrii. ( inclusiv organizatorii ).

Nu sunt sigur ca voi putea fi prezent la sedinta si nici la antrenament, voi face tot posibilul sa fiu prezent, am postat pentru orice eventualutate deoarece mereu intervine ceva in ultimul moment...

Posted

Nick : SeBBy98

Rank : 1

Motivul demisiei : Ies in pierdere mai mult pierd bani decat castig!...

De unde ii gasiti p'astia?

#Sper sa facem o treaba buna impreuna.

Guest Tempest.
Posted

Asa sa fie ingerosule ! :bananadance2:

despre sebby98 , tu vii 4 money in ballas ? :-j ai de capu meu am facut un duel azi ..nici nu m-a atins , trage paralel..

un sfat florin , cand mai accepti pe cnv pt teste..macar pune cu mn phill godlike inger sau cine mai sunt pe sv..sa fac un duel doua..sa vezi daca e bun , numai recruta toti nubii :hail: :right:

Posted (edited)

despre sebby98 , tu vii 4 money in ballas ? :-j ai de capu meu am facut un duel azi ..nici nu m-a atins , trage paralel..

un sfat florin , cand mai accepti pe cnv pt teste..macar pune cu mn phill godlike inger sau cine mai sunt pe sv..sa fac un duel doua..sa vezi daca e bun , numai recruta toti nubii :hail: :right:

Nu recrutez toti nubii, a stiut regulamentul si s-a descurcat cat de cat la deagle si am spus sa-i acord o sansa deoarce nimeni nu e perfectd e la inceput. Dar vad ca el si-a batut joc asa ca va fi pus pe blacklist.

Ps. pe viitor aceste probleme le discutam in game, nu are rost sa facem spam aiurea aici. Multumesc pt. intelegere.

Nu uitati:

Luni 27 august, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament la orele 15:00 . Va rog sa fiti prezenti cat mai multi pt. a ne cunoaste mai bine si sa lamurim cateva probleme. Cine nu poate ajunge imi trimite PM aici (pe forum) sau in game cu motivul, cei care au postat la "inactivitate" sunt scutiti. Multumesc

Edited by florin
Posted

Nu recrutez toti nubii, a stiut regulamentul si s-a descurcat cat de cat la deagle si am spus sa-i acord o sansa deoarce nimeni nu e perfectd e la inceput. Dar vad ca el si-a batut joc asa ca va fi pus pe blacklist.

Ps. pe viitor aceste probleme le discutam in game, nu are rost sa facem spam aiurea aici. Multumesc pt. intelegere.

Cand am dat testele cu el, pe acelasi principiu m-am bazat si eu... sa ii acordam o sansa.. In grove au intrat atatea politicieni care sunt si acum... dar noi nu suntem grove ca sa tinem politicieni, ma rog, am zis de ce nu si i-am acordat o sansa ca nimeni nu s-a nascut invatat... bazandu-ne ca va invata pe parcurs. in schimb el si-a batut joc de sansa acordata, alta mai mult ca sigur nu va mai primi. A intrat in ballas gandindu-se la el insusi. La banii propii. Din 4.6kk am ramas cu 3,2kk pt ca am cumparat mats pt mine si pt factiune. uneori trebuie sa mai lasam de la noi. Oricum succes pe viitor.

Posted

Fac tot posibilul sa ajung la sedinta.

#Phill :)) ,ai pierdut putin bani :D ,eu din 37 mil de cate luni sunt intr-un gang mai am 7 :<

Guest Tempest.
Posted

# incerc sa ajung la sedinta ! :tiphat:

Posted

Black-list

KraynEEEEEE

Pingoo

Rogan

lKlausl

Wapo

Cernoby

MaDu

GunmaN6

[blackAnGeeLL]

Gusty

Deel

RiScX

Mihai1200

Stefan27

SunShine

Sebby98

found_cluj

GreeN_ShooT

Motan

NelsonMondialu

MRSR

Mihai.U

DeXyY

outlook

aNNNdy

Cernoby

CaTTa

Shop

vTz

rujuc_dragos

cossy

alex_laur

Mgr

Catalin_Pop

andrei_nr1

dumitrur.

stook

GamYng

rMx_

Rexxar

bodea

Kun.Aguero

Razzzzor

Cornwell

GigiMustata / Gigimusta3

mihalcea

J0k3r

HateLord

Posted

La multi ani Florin , sa fi sanatos sa fi fericit si sa fi iubit de cine vrei tu , mult noroc pe viitor si toate visele sa iti fie implinite .

On: In legatura cu sedinta ... Vin.

Posted

La multi ani Florin , sa fi sanatos sa fi fericit si sa fi iubit de cine vrei tu , mult noroc pe viitor si toate visele sa iti fie implinite .

On: In legatura cu sedinta ... Vin.

La multi ani florin, poate cand revine JustinPA vei ramane si tu printre noi:)

Guest Tempest.
Posted

am facut o plangere la un fbi :-j daca nu i face nimic eu imi dau demisia ! numai suport ..am pierdut si vreo 5k mats aiurea :-j

Posted

am facut o plangere la un fbi :-j daca nu i face nimic eu imi dau demisia ! numai suport ..am pierdut si vreo 5k mats aiurea :-j

Asta nu e motiv sa iesi,nu suntem vanatori ,nu punem suflet pt mats ,e un simplu joc,calmeaza-te.Si nu trebuie sa facem spam la discutii,putem discuta asta si in joc.

Posted

M-am uitat la plangere... nu cred ca va fi sanctionat. Doar 5k mats ai pierdut? Pentru asta te plangi? Man, calmeaza-te, si nu mai ameninta cu demisia pentru ca nu rezolvi nimic asa. Daca vrei sa iesi ... iesi daca nu vrei, ramai. Nu cred ca va fi sanctionat nici tu nu iti vei da demisia.

Sooooooooooooo, have fun :D

Guest Tempest.
Posted

mai bine o facem maine pe la 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...