Costin Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 10 zile incepand cu ziua de azi sunt liderul vostru, sper sa ne intelegem bine. Pt. a ne cunoaste si a pune cateva lucruri la punct vreau sa facem o sedinta cat mai repede. Luni la ora 15 poate toata lumea sa vina? (sau macar aproape..) Informatii si pe colegii din game sa posteze aici, multumesc. Luni, 27.08.2012, ora 15.30(Eventual dupa ce termina Florin sedinta) va avea loc un antrenament. Cine nu poate sa ajunga este rugat sa posteze la discutii. Pentru ca antrenamentul sa aiba loc vor fii nevoie de minim 8 membrii. ( inclusiv organizatorii ). Nu sunt sigur ca voi putea fi prezent la sedinta si nici la antrenament, voi face tot posibilul sa fiu prezent, am postat pentru orice eventualutate deoarece mereu intervine ceva in ultimul moment...
kamikazee Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick : SeBBy98 Rank : 1 Motivul demisiei : Ies in pierdere mai mult pierd bani decat castig!... De unde ii gasiti p'astia? #Sper sa facem o treaba buna impreuna.
Guest Tempest. Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Asa sa fie ingerosule ! :bananadance2: despre sebby98 , tu vii 4 money in ballas ? :-j ai de capu meu am facut un duel azi ..nici nu m-a atins , trage paralel.. un sfat florin , cand mai accepti pe cnv pt teste..macar pune cu mn phill godlike inger sau cine mai sunt pe sv..sa fac un duel doua..sa vezi daca e bun , numai recruta toti nubii :hail: :right:
florin Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) Asa sa fie ingerosule ! :bananadance2: despre sebby98 , tu vii 4 money in ballas ? :-j ai de capu meu am facut un duel azi ..nici nu m-a atins , trage paralel.. un sfat florin , cand mai accepti pe cnv pt teste..macar pune cu mn phill godlike inger sau cine mai sunt pe sv..sa fac un duel doua..sa vezi daca e bun , numai recruta toti nubii :hail: :right: Nu recrutez toti nubii, a stiut regulamentul si s-a descurcat cat de cat la deagle si am spus sa-i acord o sansa deoarce nimeni nu e perfectd e la inceput. Dar vad ca el si-a batut joc asa ca va fi pus pe blacklist. Ps. pe viitor aceste probleme le discutam in game, nu are rost sa facem spam aiurea aici. Multumesc pt. intelegere. Nu uitati: Luni 27 august, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament la orele 15:00 . Va rog sa fiti prezenti cat mai multi pt. a ne cunoaste mai bine si sa lamurim cateva probleme. Cine nu poate ajunge imi trimite PM aici (pe forum) sau in game cu motivul, cei care au postat la "inactivitate" sunt scutiti. Multumesc Edited August 24, 2012 by florin
Phill Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Asa sa fie ingerosule ! :bananadance2: despre sebby98 , tu vii 4 money in ballas ? :-j ai de capu meu am facut un duel azi ..nici nu m-a atins , trage paralel.. un sfat florin , cand mai accepti pe cnv pt teste..macar pune cu mn phill godlike inger sau cine mai sunt pe sv..sa fac un duel doua..sa vezi daca e bun , numai recruta toti nubii :hail: :right: Nu recrutez toti nubii, a stiut regulamentul si s-a descurcat cat de cat la deagle si am spus sa-i acord o sansa deoarce nimeni nu e perfectd e la inceput. Dar vad ca el si-a batut joc asa ca va fi pus pe blacklist. Ps. pe viitor aceste probleme le discutam in game, nu are rost sa facem spam aiurea aici. Multumesc pt. intelegere. Cand am dat testele cu el, pe acelasi principiu m-am bazat si eu... sa ii acordam o sansa.. In grove au intrat atatea politicieni care sunt si acum... dar noi nu suntem grove ca sa tinem politicieni, ma rog, am zis de ce nu si i-am acordat o sansa ca nimeni nu s-a nascut invatat... bazandu-ne ca va invata pe parcurs. in schimb el si-a batut joc de sansa acordata, alta mai mult ca sigur nu va mai primi. A intrat in ballas gandindu-se la el insusi. La banii propii. Din 4.6kk am ramas cu 3,2kk pt ca am cumparat mats pt mine si pt factiune. uneori trebuie sa mai lasam de la noi. Oricum succes pe viitor.
Mario Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Fac tot posibilul sa ajung la sedinta. #Phill :)) ,ai pierdut putin bani :D ,eu din 37 mil de cate luni sunt intr-un gang mai am 7 :<
Costin Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Welcome K3nzzor si celorlalti membrii noi. Spor la kill:)
Costin Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Black-list KraynEEEEEE Pingoo Rogan lKlausl Wapo Cernoby MaDu GunmaN6 [blackAnGeeLL] Gusty Deel RiScX Mihai1200 Stefan27 SunShine Sebby98 found_cluj GreeN_ShooT Motan NelsonMondialu MRSR Mihai.U DeXyY outlook aNNNdy Cernoby CaTTa Shop vTz rujuc_dragos cossy alex_laur Mgr Catalin_Pop andrei_nr1 dumitrur. stook GamYng rMx_ Rexxar bodea Kun.Aguero Razzzzor Cornwell GigiMustata / Gigimusta3 mihalcea J0k3r HateLord
Bytza Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) Se poate sa intarziu putin la sedinta dar nu mult ! :tiphat: Edited August 26, 2012 by Bytza12
SmartAss Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 La multi ani Florin , sa fi sanatos sa fi fericit si sa fi iubit de cine vrei tu , mult noroc pe viitor si toate visele sa iti fie implinite . On: In legatura cu sedinta ... Vin.
Costin Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 La multi ani Florin , sa fi sanatos sa fi fericit si sa fi iubit de cine vrei tu , mult noroc pe viitor si toate visele sa iti fie implinite . On: In legatura cu sedinta ... Vin. La multi ani florin, poate cand revine JustinPA vei ramane si tu printre noi:)
Bytza Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nu ar fi o idee rea , chiar ar fi frumos sa ramai aici Florinele !
Guest Tempest. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 am facut o plangere la un fbi :-j daca nu i face nimic eu imi dau demisia ! numai suport ..am pierdut si vreo 5k mats aiurea :-j
Mario Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 am facut o plangere la un fbi :-j daca nu i face nimic eu imi dau demisia ! numai suport ..am pierdut si vreo 5k mats aiurea :-j Asta nu e motiv sa iesi,nu suntem vanatori ,nu punem suflet pt mats ,e un simplu joc,calmeaza-te.Si nu trebuie sa facem spam la discutii,putem discuta asta si in joc.
Phill Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 am facut o plangere la un fbi :-j daca nu i face nimic eu imi dau demisia ! numai suport ..am pierdut si vreo 5k mats aiurea :-j M-am uitat la plangere... nu cred ca va fi sanctionat. Doar 5k mats ai pierdut? Pentru asta te plangi? Man, calmeaza-te, si nu mai ameninta cu demisia pentru ca nu rezolvi nimic asa. Daca vrei sa iesi ... iesi daca nu vrei, ramai. Nu cred ca va fi sanctionat nici tu nu iti vei da demisia. Sooooooooooooo, have fun :D
Antonio_don Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Voi ajunge la sedinta mai mult ca sigur. Poate sa am intaziere 10 15 min maxim!!!
Bytza Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Se mai tine sedinta? Vad ca serverul este tot OFFLINE.
Costin Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Se mai tine sedinta? Vad ca serverul este tot OFFLINE. Cred ca se va amana sedinta:| acum puteam fi si eu prezent...
Mario Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Se pare ca nu se mai tine,ar fi bine diseara pe la 20:00 daca se v-a deschide. Daca nu,o facem pe mess / xfire :)) .