Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted

Sambata, 24.12.2011, ora 21:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament.Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze la Discutii despre factiune.

Nu stiu sigur daca ajung, e seara dinainte de Craciun, s-ar putea sa fiu plecat, macar daca era mai pe la 13-14:00

Posted

Sambata, 24.12.2011, ora 21:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament.Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze la Discutii despre factiune.

Nici eu nu cred ca pot ajunge.. sunt plecat .. daca sunt acasa, intru.

Posted

The StaR ai plecat ma? dati`as palme, lache

Am plecat, mi-a placut sa fiu in factiune, bafta la kill :gunsfire:

Baftaaaaaa in continuare :*

PS Casio:Esti lache lache lache, toata lumea te deoacheee :X b-(

Guest Mihai Razvan
Posted

Nick : Teddy.

Rank : 1.

Perioada : Nedeterminata.

Motiv : Am probleme cu conexiunea la Internet. Nici 5 minute nu pot sta In - Game ca mi`a si cazut Netul. :comp2: Si este foarte enervant. Sper sa rezolv cat mai repede. :comp1:

Am rezolvat problema, de acum pot activa. Sper sa pot ajunge la sedinta, nu promit nimic. :)

Posted (edited)

Semos nu are net si mi-a spus sa postez aici si sa va anunt ca nu poate sa ajunga la sedinta .

Multumesc frumos .

Cred ca s-a rezolvat, 99% ajung la sedinta. :tiphat:

edit :

Craciun Fericit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Semos
Posted

Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire !

Sarbatori Fericite , Ballas ! :)

Posted

Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire !

Sarbatori Fericite , Ballas ! :)

Multumim pentru urare, la fel si departamentului vostru.Craciun fericit!

Posted

Mi-a parut bine baieti. Poate asa e mai bine... incercam de ceva timp sa ma las.

Tine-ti minte 5 cuvinte : Ballas rupe tot ce prinde

pwp Lolz0r, vb pe mess :wub:

• Upvote 1
Posted

Salut, nu voi putea activa in decursul saptamanii, am fost banat pentru 7 zile. Multa bafta tuturor si sarbatori fericite.

# Sa nu ii spuneti lui Perp "petarda" ca veti sfarsi ca mine.

Posteaza aici.Tu ce rank ai, 1 sau 2?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...