cnawp Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nick-ul tau in joc: : Cnawp - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: RemiX - Factiunea din care face parte: Medic - O scurta descriere a situatiei: Omor niste rivali si incepe sa ma bata ca sa poata trage akary in mine.. - Dovada (screenshot):
Fonz Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: endLess. - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. - Dovada (screenshot):
cnawp Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 - Nick-ul tau in joc: Fonz. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: endLess. - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. - Dovada (screenshot): Vin si eu cu cateva dovezi:
Bogdan Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 - Nick-ul tau in joc: Calypso - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Chambers - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Atac nemotivat. - Dovada (screenshot):
Guest Wapo Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: FocusStar - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: M'am saturat de Focus asta.... ce vine el la war si trage in grove....daca ii place asa de mult de noi :x atunci sa stea pe afara o vreme >:P ca deja ii insuportabil baiatu. - Dovada (screenshot): http://imgur.com/Blcm2,yPFbH,xzcHS#2 3 fotografi ;)
filtzeR Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Legendd - nu SaiZo - nu (are level 1) Gory - nu (asta nu e motiv pentru blacklist) teils1 - prima abatere, il iertam de data aceasta. AlexanderCR - adaugat permanent RemiX. - nu (prima abatere) endLess. - adaugat Chambers - nu (prima abatere) FocusStar - adaugat Scosi de pe blacklist: Alex_Cristea Just.Me Cristy71sf Luger Dudzor
Mario Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) edit.s-a rezolvat in joc .am fost arestat cu w1...Mersi de warnup // usor cu limbajul asta pe forum warn up Edited May 19, 2012 by Mario_MaGiC
Guest Wapo Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: TheMurdockk , aLeXuTzU28. - Factiunea din care face parte: TheMurdockk- UST , aLeXuTzU28- Smurd - O scurta descriere a situatiei: La war'ul grove,triads,dnb vs ballas,mafia,sfr, acesti doi playeri ajuta alianta rivala. Merita black list, sa se sature, sa nu mai ofere ajutatul unora sau altora, acolo unde nu le este locul. - Dovada (screenshot): http://imgur.com/3HPx0,M07ww,6cYRx 3 fotografi ;)
filtzeR Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: TheMurdockk , aLeXuTzU28. - Factiunea din care face parte: TheMurdockk- UST , aLeXuTzU28- Smurd - O scurta descriere a situatiei: La war'ul grove,triads,dnb vs ballas,mafia,sfr, acesti doi playeri ajuta alianta rivala. Merita black list, sa se sature, sa nu mai ofere ajutatul unora sau altora, acolo unde nu le este locul. - Dovada (screenshot): http://imgur.com/3HPx0,M07ww,6cYRx 3 fotografi ;) Adaugati.
Cretu' Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 - Nick-ul tau in joc: Cretu - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Pacbel - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei:Eram la war cu alianta la banca,vine si ne calca cu masina. Ii spunem ca nu are voie sa faca asa ceva,i-am explicat si dupa 10 min iar a venit si ne-a calcat cu masina. - Dovada (screenshot): -
Oliver Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 - Nick-ul tau in joc: CloHard - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Pingoo ( am vazut ca e deja pe BL ,dar acum cer permanent ) - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ma duelez frumos cu un biker si vine si parcheaza masina pe mine . - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
FALLEN Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 - Nick-ul tau in joc: The Star - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Axxy - Factiunea din care face parte: Instructori - O scurta descriere a situatiei: Ma plimbam cu Mishka. pe aero parasit cu infernusu, am vazut mai multi instructori si m-am oprit putin. Dupa ce m-am oprit au inceput sa traga toti in mine, Axxy mi-a furat masina, dupa aceea Mishka a recuperato si dupaia a busito - Dovada (screenshot):
Guest Tempest. Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 - Nick-ul tau in joc: Hades. - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Cybeerul - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: 1) Ajuta rivalii la war , omorandu-ne + ca la event imi fura nrg ! - Dovada (screenshot): , ,
Guest Wapo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Mihai.Mihai - Factiunea din care face parte: Medic - O scurta descriere a situatiei: Ajuta bikers.....ce pot spune mai mult... - Dovada (screenshot): Album http://imgur.com/rSz...fE3,gzdZG,cb2iT
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 - Nick-ul tau in joc: Flippy - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: bodea - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivaili cei din The Mafia ma duelam cu ei cu Wapo prin zona si vine acest tip/a si incepe sa ma atace fara nici un motiv. - Dovada (screenshot): 1 2.
FALLEN Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 - Nick-ul tau in joc: The Star - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Truman - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ma bateam cu un biker, vine asta si buseste masina peste mine - Dovada (screenshot):
Oliver Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 - Nick-ul tau in joc: CloHard - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Truman - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Vine in spawn , trage in noi , isi parcheaza masinuta pe noi etc . - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
filtzeR Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Pacbel - nu Pingoo - adaugat permanent Axxy - inca nu Cybeerul - adaugat Mihai.Mihai - prima abatere, iertat de data asta bodea - nu, are level 2 Truman - nu (nu umplu blacklist-ul cu jucatori de level 1, dar daca il mai vad ca face probleme il voi adauga)
Oliver Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 - Nick-ul tau in joc: CloHard - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Vipera2 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: M-a atacat in nenumarate randuri , m-a calcat cu masina samd si mai are si tupeul sa ne ameninte. - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
Hamsik Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick-ul tau in joc: Hamsik - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Vipera2 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: atac nemotivat , ajuta sfr - Dovada (screenshot): -
Guest Tempest. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Sunt si eu martor cand mereu ne ataca la war !
Oliver Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: CloHard - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Truman - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ne injura , isi parcheaza masina pe noi , bubuie in noi , trage in noi la war , etc . - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Tragea in noi cu deagle , si eram nevoiti sa il omoram.
Fonz Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Cer BlackList permanent pentru acest Truman. Dovezi: #M-am uitat pe site si are 18 respect-uri.Deci poate sa dea buylevel dar nu vrea!