filtzeR Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 - Nick-ul tau in joc: Calypso - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: MaDu - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. - Dovada (screenshot): MaDu - adaugat
RandOm Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 NicK : RandOm Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist : Gohitler Factiunea din care face parte: Civil Dovada : mereu la waruri ii ajuta pe rivali,da cu masina peste noi,da pumni si fuge,ca sa nu putem trage.
filtzeR Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 NicK : RandOm Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist : Gohitler Factiunea din care face parte: Civil Dovada : mereu la waruri ii ajuta pe rivali,da cu masina peste noi,da pumni si fuge,ca sa nu putem trage. 1. In poza numele lui este GoStalin. 2. Are level 1 , poate nu stia cum sta treaba. Nu va fi adaugat pe blacklist inca.
Bytza Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 NicK : Bytza Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist : Calibru Factiunea din care face parte: Medici Dovada : 1 2 3 Am fost la war iar acesta a venit cu o masina s-a pus pe mine si m-a omorat . Tin sa precizez ca nu e prima data . L-am iertat o data . Pozele isi spun cuvantul ! :tiphat:
filtzeR Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 NicK : Bytza Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist : Calibru Factiunea din care face parte: Medici Dovada : 1 2 3 Am fost la war iar acesta a venit cu o masina s-a pus pe mine si m-a omorat . Tin sa precizez ca nu e prima data . L-am iertat o data . Pozele isi spun cuvantul ! :tiphat: Adaugat.
cnawp Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 - Nick-ul tau in joc: : Cnawp - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: BlueDunhill - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 - Nick-ul tau in joc: : Cnawp - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: BlueDunhill - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot): BlueDunhill trecut permanent.
cnawp Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nick-ul tau in joc: : Cnawp - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andrey10 - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick-ul tau in joc: : Cnawp - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andrey10 - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot): Va fi adaugat pe BL. Am decis sa mai dau o sansa unora. Cei scosi de pe blacklist sunt: -NelsonMondialul -Harris -Ghiondes -Icebound -R0ugh -Maluco
Oliver Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 -Nick-ul tau in joc: : CloHard - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: deathsaw - Factiunea din care face parte: SMURD - O scurta descriere a situatiei: vanatoare - Dovada (screenshot): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440109&view=findpost&p=6343011
FALLEN Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 - Nick-ul tau in joc: The StaR - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: akary, Bumble - Factiunea din care face parte: Civili amandoi - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot): akary - Bumble - Mai are si sunshine niste poze
Briant Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 - Nick-ul tau in joc:SunShine - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist:akary - Factiunea din care face parte:Civil - O scurta descriere a situatiei:Eram la kill cu The StaR si ne-am intalnit cu niste ballasi. Ne duelam un timp si apare akary impreuna cu un alt civil si trag in noi,dau cu masina peste noi etc.. - Dovada (screenshot): *Ca o adaugire la postul lui The_StaR
Mihai Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 - Nick-ul tau in joc: T.Michael - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Bumble - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eram intre spawn grove si spawn balas , ne intalnim cu 2 balasi si cu Bubmle care , surprinzator , incepe sa ne atace. - Dovada (screenshot): si
FALLEN Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 - Nick-ul tau in joc: The StaR - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: akary, Bumble - Factiunea din care face parte: Civili amandoi - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii - Dovada (screenshot): akary - Bumble - Mai are si sunshine niste poze Cer blacklist permanent pt Bumble
Lolecs06 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 - Nick-ul tau in joc: Lolecs - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: m0t4nu1 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eram cu wapo in drum spre deliver ne-am rostogolit si am bubuit , wapo a murit iar eu am ramas pe drum , dupa care a venit m0t4nu1 si a inceput sa dea cu masina peste mn fara nici-un motiv :banghead: - Dovada (screenshot): Blacklist
Guest Wapo Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Don_antonio - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eraam cu darius14 si cu tine, dar nu cred ca l'ai vazut :-? cel putin nu sunt sigur.....dar continua sa traga in noi, ba chear ne si omora ....... daca vrea sa traga in noi si sa ne vada down, atunci sa stea pe black list'ul grovului o perioada indelungata. - Dovada (screenshot): , .
filtzeR Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Akary - nu (dovezi neconcludente) Bumble - adaugat pe blacklist m0t4nu1 - adaugat pe blacklist Don_antonio - adaugat pe blacklist
Cretu' Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 - Nick-ul tau in joc: Cretu - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Legendd - Factiunea din care face parte: Fbi. - O scurta descriere a situatiei: INCOMPETENT. Aveam wanted 4 din omor premeditat,am omorat niste civili si mafia,si vine in spawn si ma omoara,adica nu imi acorda drept de predare. Nu imi da rearest,pe motivul am fost la war,si aveam wanted de la war. El nu a verificat prin comanda /mdc pentru ce am wanted...+ m-a postat ca l-am jignit . - Dovada (screenshot): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440691
Briant Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick-ul tau in joc:SunShine - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist:SaiZo - Factiunea din care face parte:Civil - O scurta descriere a situatiei:Eram pe langa skate parc si ma plimbam cu Wapo parca...cand deoada un civil sare pe capota masinii si imi spune ca vrea sa vina la kill cu noi. Eu i-am explicat frumos ca nu il putem lua dar el s-a urcat pe masina si a tras in noi pana ne-a omorat. - Dovada (screenshot):Album
FALLEN Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick-ul tau in joc: The Star - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Gory - Factiunea din care face parte: Scoala - O scurta descriere a situatiei:Ma bateam cu The_Game si vine asta si buseste masina langa mine - Dovada (screenshot):
Guest Wapo Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick-ul tau in joc: Wapo - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: teils1 - Factiunea din care face parte: Smurd - O scurta descriere a situatiei: La war...pe el il mananca sa atace grove st. si sa ajute mafia,sfr,ballas. - Dovada (screenshot): http://imgur.com/UhVpf,IgI3b
Lolecs06 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 - Nick-ul tau in joc: Lolecs - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: AlexanderCR - Factiunea din care face parte: Hitman - O scurta descriere a situatiei: Vine la war si incepe sa ne omoare rand pe rand. - Dovada (screenshot): AlexanderCR
Guest CristiaNNNN Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Cer blacklist permanent pentru el , am si eu o poza cu el . Nu l-am prins cum trebe dar era acolo
Fonz Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 cateva poze si de la mine in legatura cu AlexanderCR http://imgur.com/EbDqJ&nadl3&AUCmJ&ebMtR
Guest Wapo Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Merita black list permanent.........daca ajuta ballas'ul atunci sa stea cu ballas'ul......